Poraďte obkladača v Trenčíne a okolí

Nemate tip na dobreho obkladaca z TN a okolia? Islo by o obkladanie rektifikovanym gresom, velky format (asi 60x60), a rezanie na jolly hrany.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
moj tatko :) keby nemal tolko roboty u mna na chalupe :-S
Odpovedať
ahoj mne robili na komplet cely byt dva pani z Trenčina , som s nimi nadmieru spokojna su rychly šikovní a oproti iním o dosť lacnejši ak chceš pošlem Ti na nich kontakt ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
aj nam robili dvaja od Trencina..neviem presne odkial. Jeden sa vola Hurton a druhy tusim Rosko. Max spokojnost,.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@meibe Dobry! Mohla by som Vas poprosit o kontakt na tych dvoch sikovnych panov? / Vas prispevok feb 2014-obladaci/ Vopred velmi dakujem!!
Odpovedať
Dobry večer poslala som Vám ten kontakt do správy .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
@meibe AHOJ, môžem poprosiť kontakt na tých obkladačov? ďakujem, magda
Odpovedať
Profilova fotka
@domca43 Ahoj, môžem poprosiť kontakt na tých obkladačov? ďakujem, magda
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@mahulena23 Ďakujem ti pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
@domca43 Ďakujem ti pekne.
Odpovedať
@domca43 Ahoj, poprosila by som ťa tiež kontakt na tých obkladačov do IP. Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Oživujem diskusiu a poprosím keby mi tiež pošlete nejaký kontakt na slušného majstra. Jedná sa (zatiaľ) o malé wcko. Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@meibe Ahoj. Tiež by som ťa poprosil o kontakt na tých obkladačov. Ďakujem pekne. Tomáš
Odpovedať
Poznám jedného chlapa ktorý nám robil veľa vecí na dome. Ci uz obklad skrine strechu. Je veľmi šikovný a ceny má fajn.robi rýchlo a kvalitne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@mahulena23 dobry den. Mohol by som poprosit kontakt na tych dvoch obkladacov? Vopred dakujem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dobry den mohla by som aj ja dostat kontakt na sikovnych obkladacov? Vopred dakujem.
Odpovedať
@meibe Dobrý deň,prosím Vás hľadám spoľahlivého obkladača v Trenčíne. Ide len o malý kúsok na linkou, ak máte stále kontakt, ocenila by som. Ďakujem
Odpovedať
@6487319 Dobrý deň,prosím Vás hľadám spoľahlivého obkladača v Trenčíne. Ide len o malý kúsok na linkou, ak máte stále kontakt, ocenila by som. Ďakujem
Odpovedať
@domca43 Dobrý deň,prosím Vás hľadám spoľahlivého obkladača v Trenčíne. Ide len o malý kúsok na linkou, ak máte stále kontakt, ocenila by som. Ďakujem
Odpovedať
@meibe môžem poprosiť aj ja o kontakt? Ďakujem
Odpovedať
@meibe môžem poprosiť aj ja o kontakt? Ďakujem @6487319 prosím si kontakt. Ďakujem
Odpovedať
Kočky tu máte kontakt 0907152502
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@6487319 môžem poprosiť kontakt na toho obkladača, ak ho ešte máte? Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Prosím, skúsim aktualizovať otázku. Viete mi poradiť spoľahlivého obkladača z TN a okolia, ktorý urobí kvalitnú mozaiku nad kuchynskou linkou? Súrne. Ďakujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?