O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Znizenie dane - faktury a blocky z CR
Dobry vecer, chcem sa opytat na znizenie dani pri predaji nehnutelnosti do 5 rokov - mozem pouzit a…
hana19892017
Pred 6 rokmi
4
Svetla vyska miestnosti
Ahojte, chcem sa spytat tych co maju svetlu vysku miestnosti 280cm, v akej vyske mate parapet? Okna…
slavoslav
Pred 6 rokmi
19
Dobrý deň, aký má byť rozmer strmienok? A čo to znamená, že dvojstrižný a štvorstrižný strmienok?
V projekte resp. v statike mám iba tieto údaje: -Výstuž zákl. pásov šírky 600 a 700 mm tvoria p…
balogh009719
Pred 6 rokmi
1
Hladame firmu/majstra na kupelnovy obklad a dlazbu_Bratislava
Hladame majstra / firmu na oblozenie kupelne a wc (pripadne dalsie izby), byt je novostavba, holoby…
lucfleur
Pred 6 rokmi
1
Foto pasca na RD
Dobrý deň Prosím poradíte mi nejaké osvetlenie okolo domu so senzorom pohybu a a zároveň s foto…
chrobak7
Pred 6 rokmi
2
Výmena kotla.
Pekný deň. Poprosil by som o radu a tá je nasledovná. Mám plyn. kotol Protherm Leopard 24 BTV. Ko…
jakino
Pred 6 rokmi
18
Praskanie dlažby
Bývam rok v dome a začala my praskať dlažba v rohoch okolo francuzkych dverí a zbadal som ako by my…
petka456
Pred 6 rokmi
14
Cena za obklad kupoene
Dobrý deň, chcela by som poprosit o radu. Ako sa v dnešnej dobe účtuje cena za obklady kúpeľne? Res…
dusantt
Pred 6 rokmi
11
sponzor fóra
Caleo
Dobry den,mame hotovu hrubu stavbu,zvazujeme ake dame podlahove kurenie,nemame skusenosti zo ziadn…
radoslav78
Pred 6 rokmi
27
Skvrny v rohoch na stene
Byvame v dome 9 rok. Po nejakom case cca 5 rokov sa nam v dvoch rohoch v dvoch roznych izbach ( jed…
radoslav78
Pred 6 rokmi
12
Možnosti prekrytia väčšieho bazéna
Zdravím. Zaujímajú ma alternatívy prekrytia bazénov, s ktorými máte skúsenosti. Také, ktoré plnia s…
standa1981
Pred 6 rokmi
8
Okno navyše v drevodome
Ahojte, máme drevodom. Jedno okno mi tam vadi a je v podstate navyše, je možné to okno nejako zruši…
evulienka88
Pred 6 rokmi
16
Rohože Ecofloor od Fenixu.
kto ich mate? chcem vediet ake skusenosti mate a spokojnost. dakujem
jajacon
Pred 6 rokmi
1
2
33
Cena zhotovenia NN prípojky
Ahojte, prosím Vás koľko Vás stálo zhotovenie NN prípojky? - osadenie voľne stojaceho elektromer…
ammy01
Pred 6 rokmi
1
2
38
Porotherm jesenna zlava 50%
Zdravim, cital som tu nejake recenzie na ich tehly ze su popraskane, ini ludia zas pisali,z e uplne…
wienerberger
Pred 6 rokmi
11
Starý priznaný drevený strop - renovácia
Dobrý deň, máme starý dom s priznaným dreveným stropom, ktorý je nalakovany skaredym tmavým lakom …
mikpo
Pred 6 rokmi
14
Tip na dar k začatiu stavby domu.
Ahojte, chcela by som obdarovať manž. pár niečim pekným, možno aj užitočným tak okolo 30 eur. Malo …
fedor16
Pred 6 rokmi
20
Polystyrén na strop
Ahojte poraďáci. Som v štádiu sieťkovania a neviem čo zo stropom. Priznám sa nechce sa mi ho škraba…
teta_z_lesa
Pred 6 rokmi
26
Prosim co to je za hmyz
ahojte, prosim co to je za chrobak? ako prisla zima sa nam domov nastahoval tento chrobak. lezie aj…
jana612
Pred 6 rokmi
16
Protherm Tiger - náhrada
Ahojte. Naši majú na byte staručký plynový kotol Protherm Tiger 12 KTZ mal by byť 12kW z roku 2002…
sissik
Pred 6 rokmi
8
Penetrovaťlepidlo na styrodure pred zimou ?
dorobili sme fasádu ale na niektorých častiach ostalo len lepidlo. XPS na tom jedna vrstva lepidla …
gashtaan
Pred 6 rokmi
22
Baldachyn a sadrokartonovy strop
Zdravím Vás, mám otázku ohľadom upevnenia lanoveho baldachynu do sadrokartónového stropu. Bude ťažk…
paula7516
Pred 6 rokmi
15
Čo s odpadom z Ytongu Lambda?
Ahojte, otázka hlavne na tých, čo stavali z Ytongu. Staviame z Ytong Lambda. Na každej palete je na…
monika553
Pred 6 rokmi
25
PROBLEM S DIGESTOROM / VETRACIA SACHTA
Dobrý deň, bývam v obytnom bloku na 1. nadzemnom podlaží. Počas prerábky mi susedia, ktorí bývajú…
zita19
Pred 6 rokmi
5
Podbytie strechy až po zateplení?
Ahojte, niekde som počul, že treba najskôr zatepliť a až potom robiť podbytie strechy. Je to pravda…
marco1018
Pred 6 rokmi
10
Mys v rekuperacii
svina hnusna sa mi tam prehryzla, nasiel som dieru na povale, dostala sa do rekuperacneho potrubia …
atak77
Pred 6 rokmi
1
2
42
Skúsenosti s firmou Enzo z Nitry - výrobca kuchynských liniek na mieru
dobrý deň. má niekto skúsenosti s f. Enzo z Nitry - výrobcom kuch.liniek na mieru? poradte prosím. …
majonitra
Pred 6 rokmi
11
Zlé umiestnenie termostatu - čo môžeme urobiť?
Ahojte vsetci, byvame v novostavbe. Kurenie nam riesila firma spolu s f.Viesmann. Podla mna je umie…
gkrivanek
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
63
Vzlínanie vlhkosti, fľaky na fasáde.
Zdravím, mal by som si z tohoto robiť hlavu?
andrejsto
Pred 6 rokmi
11
Ako riesit veniec pri nosnikovom strope 1NP (RD s obytnym podkrovym) ?
Zdravim, planujem stavat RD s obytnym podkrovym, kde chcem spravit strop z nosnikoveho porfix sy…
birky22
Pred 6 rokmi
1
1
2
…
1310
1311
1312
1313
1314
…