O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Priechodná obývačka alebo chodba
Dobrý deň Je lepšia priechodná obývačka, alebo oddelenie spální chodbou? Dá sa skĺbiť spoločensk…
santos950
Pred 6 rokmi
21
Vnutorna parapeta - vymena
Dobry den, chcem sa opytat, ci ma niekto skusenosti s vymenou vnutornej parapetnej dosky, alebo j…
slavikjs
Pred 6 rokmi
6
Minerálna izolacia Izovol
Zdravím. Kto ma nejaku skusenost z tepelnou izolaciou Izovol?
miros15
Pred 6 rokmi
4
Lacne plastove okna.
Potrebujem plastove okna do miestnosti kvoli svetlu, nie kvoli nejakej izolacii,Cize nejake lacne, …
jerry44
Pred 6 rokmi
9
Holuby na balkóne
Ahojte, nemozete poradit nejake osvedcene recepty proti holubom ? Chodia si vykonat svoju potrebu …
fedor16
Pred 6 rokmi
29
Kolko presne meraju kuchynske skrinky z Ikey?
Ahojte. Ideme si zariadovat kuchynu z Ikey, mam uz presne navrhnuty plan, lenze teraz sme v stadiu,…
lenkito10
Pred 6 rokmi
22
Projekt na pristupovu cestu...
ahojte, dnes ma na MsÚ uplne odrovnali. Vybavujem dodatocne stavebne povolenie, no a podmienili to …
janetbla
Pred 6 rokmi
30
Projektant - posudok na existúci projekt
Hľadám projektanta, ktorý by bol ochotný posúdiť existujúci projekt, prípadne navrhol vylepšenie. N…
marek0
Pred 6 rokmi
16
sponzor fóra
Prosim...ma niekto skusenost ?? Schiedel Stabil
Zdravim, prikladam foto..zateka nam komin, ludia co nam to robili...to uz viackrat “opravovali”... …
peeco
Pred 6 rokmi
10
Dekorativna omietka San Marco na krb
Chcela by som sa spytat ci je omietka San Marco vhodna na krb? V predajni v Nr nam to neodporucili …
vivi1312
Pred 6 rokmi
4
Predimenzovane zakladove pásy ?
Ahojte . Kúpil som katalogovy projekt Podkrovneho domu . Staviat budem na rovine . Zem je tam do 1.…
lukasko67
Pred 6 rokmi
15
Akumulačná nádoba z betónu?
Ahojte, len hypotetická otázka. Existuje akumulačná nádoba pre kúrenie, ktorá by bola v tuhom sku…
abobo
Pred 6 rokmi
2
Lista na schody
Caute. Mam nieco taketo https://www.hornbach.sk/shop/Lista-NEREZ-vonkajsi-roh-12x2500mm-prirodna/8…
dedo758
Pred 6 rokmi
11
Problém - čepradlo zaseknuté v studni
Zdravím všetkých, mám dosť veľký problém. Na chate nám navŕtali pred časom studňu. Je hlboká 10 met…
chrobak7
Pred 6 rokmi
10
Win-bau plastove okna
Dobry den, chceli by sme vymenit okna v byte a dostali sme kontakt na tuto spolocnost. Mate s nou n…
martin1960
Pred 6 rokmi
6
Schodisko ytong alebo drevené
Ahojte idem si po radu ohľadne schodiska. Ideme pristavovať poschodie na starší štvorec. Už máme aj…
jumt
Pred 6 rokmi
3
Premoknuta nedokoncena strecha
Ahoj, chcela by som sa spytat ako postupovat v nasom pripade, mame domcek s rovnou strechou, stropn…
epto
Pred 6 rokmi
1
2
49
Click vinylová podlaha - aké sú jej výhody?
Ahojte. Výhody klasickej lepenej vinylovej podlahy sú známe. Ako je to však v prípade klikacej vi…
mpfnordy
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
68
Krytina na strechu garaze so sklonom 4stupne
Zdravim, poradte mi prosim, neviem sa rozhodnut aky typ krytiny na nezateplenu samostatne stojacu …
palino82
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
73
Ceresit CL 51
Zdravím, je tento materiál vhodný na povrchovu upravu osb dosiek? Je po zaschnuti tvrdy a pochodzny…
jancipe
Pred 6 rokmi
3
XPS STYRODUR
Caute, Aký styrodur ste pouzživali pri základovej doske (namiesto šalovania), typ , hrúbka? A ako…
kaspy
Pred 6 rokmi
11
Výhody a nevýhody dreveného domu
Ahojte, s priateľom uvažujeme nad dreveným domčekom. Vie nám niekto poradiť najlepšie na zákla…
eewee8888
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
102
Drez nerez vs. fragranit albo tectonite
Dobry den, potrebovala by som poradit. Pustili sme sa prerabky nasej kuchyne ktora bude biela leska…
aureliusss
Pred 6 rokmi
7
Podielove spoluvlastnictvo-beton plot
Ahojte som vlastnikom 1/3 spolocneho pozemku v podielovom spoluvlastnictve...druha strana co ma 2/3…
stefan_d
Pred 6 rokmi
13
Horná fréza
Ahojte. Blížia sa narodeniny 🤑 tak si hádam budem priať frézu na koľko ma drevo chytilo tak fréza s…
jamk1
Pred 6 rokmi
1
2
44
Zháňam tento gauč
Ahojte, zháňam tento gauč/sedačku. Prosím Vás, ak by ste vedeli o niekom, kto ho má skladom ale…
vazan
Pred 6 rokmi
18
Dostatocne vykonny kompresor
potrebujem poradit aky kompresor vybrat.... planujem nanasat špric na kvadre striekacou pistolou ci…
santos950
Pred 6 rokmi
4
Kamenná pracovná doska
Ahojte. Riešil niekto kamennú pracovnú dosku do kuchyne? Koľko € vás to stálo a koľlo bm/m² ste bra…
zita19
Pred 6 rokmi
8
Kolajnica na zavesy
Dobry den, chceli by sme si na plafon namontovat kolajnicu na zavesy. Chceli by sme navrtat diery a…
shadowmilan
Pred 6 rokmi
4
Rozdvojka na studenú vodu
Ahojte :) Chcem vás poprosiť o radu. Existuje nejaký spôsob ako zapojiť studenú vodu (kombinovaný…
jozef4488
Pred 6 rokmi
9
1
2
…
1312
1313
1314
1315
1316
…