O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Podlaha drevenná či laminátova- vzhľadom na chlad.
Ahojte, rozmýšľam pči dať podlahu drevennú či laminátovú- ja by som chcela drevennú, laminátová sa …
teta_z_lesa
Pred 6 rokmi
3
Velkorozmerna doska z masivu
Ahoj, viete poradit kde by sa dala zohnat doska s rozmermi max 1x1meter , sirka tak cca 2cm max z m…
wolodymyr
Pred 6 rokmi
4
Vaše názory na môj upravený náčrt projektu
Prosím vaše názory na tento môj upravený projekt za každý rozumný názor vopred ďakujem :)
teta_z_lesa
Pred 6 rokmi
22
Izolácia z ovčej vlny
Mozeme si zohnat ovciu vlnu aj od nejakeho lokalneho chovatela oviec? Je to takto dostatocne pouzit…
anni7887
Pred 6 rokmi
29
Zapojenie PIR čidiel
Mal by som otázku na fundovaných elektrikárov. Plánujem na jeden svetelný zdroj napájaný 230V zapoj…
jamk1
Pred 6 rokmi
22
Novy komin a krbove kachle
Dobry den, Mam prosim vas nejake otazky ohladom stavby komina a povoleni. Mame novostavbu pred kol…
babullka
Pred 6 rokmi
20
Dom z nepálenej tehly
Dobrý deň, uvažuje nad kúpou domu, teraz sme zistili, že je z nepalenej tehly, čiže určite nemá bet…
teta_z_lesa
Pred 6 rokmi
6
Baterie kludi vs hansgrohe
Ahojte, mate skúsenosti s tymi batériami? Chceme podomietkové...hansgrohe su dost drahe ale vraj na…
jumt
Pred 6 rokmi
7
sponzor fóra
Stavebný dozor okolie Bardejova
Zdravím vie mi niekto poradiť, stavebný dozor v okolí BJ? Poprosím správu. Vďaka
enky03
Pred 6 rokmi
3
Oprava a nový komin Zilina
Prosím, zháňam odborníka na opravu starého a zároveň stavbu nového komína na rodinnom dome... Kuril…
vivusika
Pred 6 rokmi
3
Slovenske betonove zumpy
Ahojte, Poradite mi prosim slovenske zumpy v okoli Ilavy? dakujem
serzo33
Pred 6 rokmi
6
Susenie anhydridu
14.1. sa nachvilu oteplilo tak sme v dome vylievali anhydrid. Chcem to co najskor vysusit na nejaku…
mesarosanton
Pred 6 rokmi
13
Koberec (namiesto podlahy) na podlahové kúrenie
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či je možné resp. či to niekto takto dával, celoplošný koberec n…
dusan72
Pred 6 rokmi
15
Odvetravacia medzera na povale
Skladba stropu: -200 mm vata medzi krokvami -200 mm pod krokvami v roste -paronepriepustna folia…
kaspy
Pred 6 rokmi
3
Orná pôda, spolupodielnici, vymeranie
Ahojte Vlastním 2100 M2 ornej pôdy v extraviláne, ale v tesnom susedstve sú vystavané domy. Mám s…
chrobak7
Pred 6 rokmi
27
Drevená zárubňa svojpomocne
Ahojte. Je tu niekto kto si napríklad v štýle dedinského domčeku robil klasické drevené zárubne z p…
igor20030
Pred 6 rokmi
26
Architekt na projekt bungalovu v Leviciach
Hľadám Architekta na individuálny projekt bungalovu, ktorý bude realizovaný na pozemku v Leviciach.…
tomino84
Pred 6 rokmi
1
Problémový susedia a prístavba
dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o radu ako vyriešiť našu situáciu. Vec sa má tak že máme malý…
fural
Pred 6 rokmi
22
Zaklady vo svahu, aky beton, je armovanie nutne?
Ahojte. Mam katalogovy dom - bungalov o rozmeroch 10x12,5m ktory bude vo svahu. Vpredu bude zaklad …
miloshi
Pred 6 rokmi
18
Vytrhnuty pant zo skrine
Ahojte priatelia..Poradte mi prosim ako opravit vytrhnuty pant..je to starsia skrina samozrejme dre…
zafirr
Pred 6 rokmi
26
Bezfarebny lak na umelom kameni
Neviete mi nahodou niekto poradit ako dam dolu jednu vrstvu laku z umeleho kamena ? Dakujem
peter12peter
Pred 6 rokmi
1
Nobasil_voda_odvetraná fasáda
Dobry den, makky hydrofobizovaný izolant Nobasil MPE 20 cm ak zvlhne alebo zmokne pocas dazda ci s…
jan45
Pred 6 rokmi
7
Sklad - chladenie, ohrev, rekuperácia
Ako udržať v skladových priestoroch s požiadavkou na čo najnižšiu vlhkosť a teplotu 18-20°C celoroč…
asex
Pred 6 rokmi
7
Kuchynská linka sektorová
Kde ste kupovali kuchynskú linku, klasickú panelákovú rovnú? Potrebujem tú našu Poľskú hrôzu len vy…
kala713
Pred 6 rokmi
8
Hypotéka pomôžte mi prosím
Dobrý večer, chcela by som sa opýtať ako to všetko funguje. Sme pár do 30 rokov. Chceli by sme si k…
wivik
Pred 6 rokmi
22
Čím predeliť detskú izbu?
DILEMA: predeliť detskú izbu nábytkom (komodou) alebo vysokým policovým dielom alebo japonskou sten…
matka_bob
Pred 6 rokmi
6
Dal si niekto vyrobiť sedenie v obývačke na spôsob pódia? alebo očaluniť kvalitný matrac?
Hladam sedačku na mieru. Chcela som očaluniť kvalitný matrac a plus vankúše. Máte niekto skusenosti…
zdenoo1
Pred 6 rokmi
3
Zateplenie panelaku - nová norma
Ahojte, mám otázku. V roku 2016 nám bola vypracovaná projektová dokumentácia na obnovu bytového…
jan45
Pred 6 rokmi
16
Prudovy Chranic/Istic 16A zasuvky a 10A istic svetlo kaskada DISKUSIA
Zalozil som dikusiu ako radil @peter_83 1. chcem sa opytat ci uz ste niekto robili selekciu; cez j…
mlmvtn
Pred 6 rokmi
9
Vypínače na arduino
Riešim elektroinštaláciu v dome, vsetky svietidla budu na 12V a ovladane cez arduino. Vypinace teda…
megdesign
Pred 6 rokmi
9
1
2
…
1313
1314
1315
1316
1317
…