Prudovy Chranic/Istic 16A zasuvky a 10A istic svetlo kaskada DISKUSIA

Zalozil som dikusiu ako radil @peter_83 1. chcem sa opytat ci uz ste niekto robili selekciu; cez jeden komby chranic 16A (zasuvky) a nasledne istic 10A (na svetelny okruh). Prudova ochrana 16A teda zabespecuje oba nasledne prvky. 2. ak ano mam 16A Prudovu ochranu/istic zvolit vyssej skratovej pevnosti ako 10A istic? alebo mozu byt oba napr 6kA. (potrebujem znizit pocet PO modulov) Vdaka. Peter napisal ze 1. nie 2.nie ok vdaka ze si to tak nerobil.. na druhu nemusis odpovedat - si uz odpovedal v prvej. Aky je dvovod ze by si to tak nerobil ked uz tam prudovu ochranu mas - preco ju nepotiahnut takto aj na svetla? Je dvovod preco by si na svetla prudovu ochranu nedaval? nie preto ze naco ale preco nie ked tam kazdy pcha ruky pri vymene svietidla. Vdaka. Vdaka pridal som aj fotografiu.
Odpovedať
Neviem preco ale sa mi zda ze fotografia je prilozena azteraz .
Odpovedať
@mlmvtn nie ze nedávať na svetlá ale nedávať tieto...
Odpovedať
@mlmvtn daj si 2P 25A chránič a za tým istenie zásuvkového obvodu 16A istič a istenie svetelného obvodu 10A istič. Či čo? Chceš takto ušetriť €? Keď máš malú skrinku, daj väčšiu. Tým, že si dáš za 16A ističochránič ešte 10A istič si degraduješ ten 16A obvod...
Odpovedať
Hej mas pravdu uz som si to uvedomil... ked rozsvietim svetla tak zatazim aj tu 16tku. Vdaka za info.. mam 18 modulov tak to neako nakombinujem inak.
Odpovedať
/facepalm/
Odpovedať
@mlmvtn 18 modulov? No dosť málo... Skorej väčší rozvádzač...
Odpovedať
dal som 36, @arcticcoode; ako jediny som si na to odpovedal aj z odvovodnenim
Odpovedať
oops - este @megdesign odpovedal - Vdaka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?