O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Pomoc s územným plánom
Dobrý deň, nájde sa tu niekto taký kto je ochotný pozrieť sa na územný plán obce (majú ho v elektro…
janetbla
Pred 6 rokmi
14
Rozdiel medzi cerpadlami mitsubishi ecodan PUHZ-SW75YAA a PUHZ-SHW80YAA
Prosim Vas viete mi povedat aky je rozdiel medzi tymito dvoma tepelnymi cerpadlami? mitsubishi ecod…
gkrivanek
Pred 6 rokmi
21
Hypotéka schválená, ale záložné zmluvy nie
Ahojte, potrebujem sa poradiť. Možno sa tu nájde niekto sveta znalý. Berieme hypotéku na kúpu sk…
khalies
Pred 6 rokmi
12
Aký priemer komína pre krbovú vložku 150mm
Zdravím, rád by som sa poradil, aký priemer komína zvoliť pre krbovú vložku, lebo kominár s krbáro…
marcoy83
Pred 6 rokmi
6
Externý prívod vzduchu cez vetraciu šachtu komína
Ahojte. Chcem sa spýtať či je možné riešiť externý prívod vzduchu pre krb cez vetraciu šachtu v ko…
dundee505
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
98
Motorová pila
Zdravím. Ma niekto skúsenosť s motorovou pílou husqvarna 550 xp? Chcem si ju zakúpiť ale bojím sa …
santos950
Pred 6 rokmi
20
Rozbor vody a kolaudacia
Ahojte. Je pri kolaudácii povinny rozbor studnovej vidy ak je vedena ako hlavny privod do domu? …
truly
Pred 6 rokmi
9
Sklenené lustre
Ahojte, zhaname sklenené stropné lustre. Plastové nechceme kvôli krbu a salavemu teplu. Pridávam fo…
zita19
Pred 6 rokmi
21
sponzor fóra
Fungovanie odvzdusnovacieho ventilu
Vie mi prosim niekto poradit, ako zistim, ze funguje spravne tento odvzdusnovaci ventil? Je na konc…
gkrivanek
Pred 6 rokmi
2
Spojenie KM Beta a Blachotrapez
Zdravim, poprosil by som info, alebo radu či je možné bez problémov spojiť strechu z KM Beta a zast…
dado6
Pred 6 rokmi
3
Zadechtoval som komín
Dobre, kajam sa, moja vina, pálil som sračky, priznávam a pokorne prosím o odpustenie, už sa to neb…
arcticcode
Pred 6 rokmi
1
2
39
Veľké okná v miestnosti
Zdravím,môže mať tolko okiem nejakú nevýhodu,okrem umývania?Je tam väčšia pravdepodobnosť tepelnej …
zita19
Pred 6 rokmi
1
2
44
Tlaková skúška komína, revízia od kominára alebo ... ?
Nikdy som sa nad tým nezamyslel... Niekedy sa mi stávalo, že po vyčistení komína mi po prvom zakúre…
petermu
Pred 6 rokmi
8
Drevená terasa okolo bazéna - hľadám majstra (Komárno, Nové Zámky)
Ahojte! Mal by som takú otázku či náhodou neviete v okolí KN NZ nejakého šikovného majstra ktorý b…
marianna_1
Pred 6 rokmi
1
2
35
Platnosť stavebného povolenia
Ahojte, viete mi povedať/poradiť? Ak si vybavíme stavebné povolenie, komplet všetko čo k tomu patrí…
ziit
Pred 6 rokmi
20
Mys, plch - strecha pomoc
zdravim, uz dlhsiu dobu pocujem na novostavne RD ze mie neico beha medzi paropriepustnou foliu a kr…
foox
Pred 6 rokmi
23
Velkost tlakovej nadrze - domaca vodaren
Caute, rad by som sa Vas spytal na jednu vec. Mam vrazanu studnu cca 20m hlbka, z ktorej taham vodu…
dart9
Pred 6 rokmi
24
Demontaz a opatovna montaz strechy
Zdravim, mam asi 12 rocnu strechu .. Dala by sa takato strecha "rozobrat" teda zlozit dole a nasled…
stempi
Pred 6 rokmi
6
Terasove dvere so svetlikom
Ahojte. Je tu nejaky "oknar"? Potrebujem vediet, ci je mozne vyrobit terasove dvere o sirky 700mm a…
rosi47
Pred 6 rokmi
11
Aké kúrenie do malého staršieho domu?
Poradte niečo s nízkymi vstupným investíciami do malého rodinného domu ktorý má 2 izby. Okná vymene…
duzu
Pred 6 rokmi
1
2
35
Hmyz v oknach
ahojte, takyto hmyz sa mi usalasil okolo okien a v ramoch okien ked som ich mal na vetracku, nemam …
dalaj
Pred 6 rokmi
1
2
33
Parapetna doska vonkajšia z plastu
Ahojte chcem Vás poprosiť montoval už niekto vonkajšiu parapetnu dosku plastovu? Konštrukčne mi nev…
davidpopo
Pred 6 rokmi
12
Kúrenie?
Dobrý deň, mám starší rodinný dom, ktorý vykurujem s plynovým kotlom v kombinácií s radiátormi. Pod…
matus2810
Pred 6 rokmi
6
Realitak
Poradite mi, prosim, naozaj dobreho financneho maklera z okolia Zarnovice, ZH,BB....? Najlepsie s …
andreah25
Pred 6 rokmi
2
Postel z drevotriesky ano nie
Zvazujem kupu novej postele, postel pekna vyzera kvalitne aj pevna 3.8cm hrubka ale drevotrieska a …
santos950
Pred 6 rokmi
22
Vyvysena kuchyna
Dobry den prajem. Akurat sme boli na prvom stretnuti s architektom a som trosku sklamana. Chcela so…
doritt
Pred 6 rokmi
18
Kurenie v dome - problem
Dobrý deň mám taký problém, máme podlahové kúrenie v dome ešte po predchádzajucom majitelovy. Na el…
daralbajda
Pred 6 rokmi
28
Zveľadenie garáže - strecha a omietka
Ahojte, na záhrade máme starú železobetónovú garáž 5,8 x 3 x 2,60 a plánujem ju budúci rok trošku z…
marco1018
Pred 6 rokmi
10
Odvodnenie plochej strechy
Ahojte. Riešime s projektantom odvodnenie plochej strechy on je za vnútorné vpuste a zase firma co …
kreola
Pred 6 rokmi
4
Naša konečná verzia
Dobrý neskorý večer, po cca 4 mesiacoch, kreslenia, prekreslovania a navrhovania sme sa dostali k …
zusi369
Pred 6 rokmi
29
1
2
…
1311
1312
1313
1314
1315
…