Naša konečná verzia

Dobrý neskorý večer, po cca 4 mesiacoch, kreslenia, prekreslovania a navrhovania sme sa dostali k takému to projektu (snáď už konečná verzia), a kedže je to ešte odvrátiteľné a zmeny sú ešte teoreticky možné uvítame ešte vaše úprimne názory... Veľká vďaka Z&J
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Zakresli si nabytok, to ti da podnet na vylepsenie. V predsieni stavanu skrinu napr. Nemas tam dostatocne miesto, aby netrcala. vchodove dvere su take siroké? 3 okna v obyvacke rozneho rozmeru je ucelove? prihod gauc, tv ako budu otocene a jedalensky stol. deti budu chodit na wc cez predsien, co uz. vo vasej kupelni je wc? nevidiet dobre. ak ano, ked manzel bude tronit, ty sa k mascare nedostanes. satnik bude do L? mozes ho zarovnat s izbou. ostatni sa ta budu pytat na svetove strany a osadenie na pozemku a ze sa mas obratit na profesionalov, lebo oni su za to plateni. :-)
Odpovedať
takto na prvy pohlad to ozaj vyzera celkom dobre, avsak tu kupelnu by som riesil inak, s wc, aj ked nie som moc zastancom toho, ze spojena kupelna s wc, ale myslim, ze v tomto pripade by to bolo fajn alebo este jedno samostatne, lebo je podla mna nezmysel aby deti museli chodit na to wc k obyvacke, najma napriklad v noci, ak chodia na wc, co u nas je uplne bezne :-D
Odpovedať
@zusi369 Ja by som zrušila tu spajzu a urobila vchod do technickej z kuchyne a mala tie kompoty a pod tam. Pokial nebudete kuriť uhlím alebo drevom, tak to naozaj tym kompotom a pod. nebude vadit, že budu vedla kotla, lebo obe miestnosti nebudu zrovna chladné ako byvali kedysi komory.
Odpovedať
@zusi369 mne napriklad pride zbytocne, ze budete mat hned dve kupelne vedla seba. Ako chapem, ze to je riesene tak, ze jedna len vasa so spalne a druha pre deti ale neviem, pride mi to zbytocne. A ako napisala lenkito, tak predsien mas dost malu. Pokial tam budes chciet nejaku skrinu, tak budes mat problem.
Odpovedať
Profilova fotka
@zusi369 mne sa to veľmi páči pekné, veľké a priestranné, dve kúpeľne využijete hlavne ak budete väčšia rodina
Odpovedať
suhlasim s nazormi, ze mala predsien - nezmesti sa ziadna skrina. A tiez mi pride neprakticke behat v noci do WC cez dvojo dveri.. Ja nerozumiem, preco sa ludia brania WC-ku v kupelni, ja by som to inak ani nechcela.. A obzvlast, ak vy mate svoju kupelnu, tak by som osobitne WC zrusila.. Ja sice nie som ani zastanca roidicovskych kupelni - pride mi to zbytocne..Radsej mat jednu kupelnu a jedno osobitne WC, ako takto.. Na WC do rodicovskej kupelne cez den chodit nebudete..
Odpovedať
Profilova fotka
tie dvere v chodbe su uplne zbytocne! ako chapem, ze ste asi chceli odclenit dennu od nocnej casti ale co ja viem, skor by som ich trochu posunula do predsiene. a to, ze ta predsien je dost malicka tu uz napisane mas, takze k tomu sa vyjadrovat uz nebudem.
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@magdasvar Tie dvere tam jednoznacne zbytocne nie su, je to lepsie, je to aj vizualne oddelene a je to lepsie aj z pohladu zvukov, ak je navsteva, tak k izbam sa ten zvuk nejako nedostane. Za mna jednoznacne aby tam ostali!
Odpovedať
Ja by som ich tam naopak nedaval, no ako budete tam byvat vy. Nie je to zle ani s nimi je to len o zvyku a otvorenosti priestoru. Kazdemu sa paci a vyhovuje daco ine, inak podla mna skvely projekt
Odpovedať
Profilova fotka
@zusi369 Je to variácia takej tej katalógovej klasiky s ktorou začínal hádam každý, tam ani nieje čo pokaziť, akurát by som uzatvoril zádverie a samozrejme záleží aj na tom ako bude ten dom umiestnený na pozemku.
Odpovedať
Profilova fotka
@zusi369 tiez si myslim, ze je to uplne v poriadku a nemate tam co viac ani riesit, pekny projekt, rozumny :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zusi369 klasicky projekt ako pisal martosko z katalogu, ale pekne, nieco by sa tam naslo, ale ak to vyhovuje takto vam preco nie, mne len pridu zbytocne dve kupelky vedla seba, jedna je sice iba vasa ale ta druha by mohla byt trosku viac v strede domu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zusi369 my staviame podobný dom, takže za mňa palec hore :-) 8-)
Odpovedať
pozri sa @zusi369, pokial sa tebe ten dom paci, tak si taky postavte. najdolezitejsie je, aby ste sa v nom vy dobre citili. ma to byt vase kralovstvo a nie nase. ludia ti tu sice dobre postrehy napisali, ale ked to uz nechces menit, tak vobec nemusis. mne osobne sa to rozlozenie pozdava.
Odpovedať
takmer rovnaky projekt ako moj,
Odpovedať
klasika, ktorou sa pokaziť nedá nič. Myslím, že rozloženie izieb je OK. Taktiež aj rozmery miestností. Toto oddelenie dverami, že dennú a nočnú časť domu sa mne osobne pozdáva. Otvorené priestory sú okej, ale zase odtiaľ potiaľ ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zusi369 ak vám to vyhovuje tak je to fajn, nemenil by som na tom asi nič, je to klasický dobrý návrh domu, rozmery miestností sú dostačujúco. veľké plus je oddelenie nočnej a dennej časti domu.
Odpovedať
za mna palec hore ... pekne denna cast na jednej a nocna na druhej. Technicka tiez pekne oddelena od izieb 8-)
Odpovedať
@zusi369 uplne v pohodicke projekt. Nemenil by som nic. Vsetko dobre premyslene 8-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Toto je prvy projekt co komentujem, co by som doplnila/zmenila: zadverie a chodba tvoria skoro 18m2 co si myslim ze je velmi vela na dom s troma izbami. Vchodove dvere zuzit a tu skrinu potiahnut az k nim. Chodbu zuzit. Dvere do obyvacky zasuvacie do jednej aj druhej strany a trochu posunula k obyvacke. To okno 140 by som bud dala 120, rovnake ako pri stole, alebo 400 namiesto 240 a 120. Ale tv oproti oknu nie je moc prakticke. Kazdopadne tie okna by som zladila vo velkosti. Kedze mas dvere do obyvacky, tak mozno netreba aj dvere na chodbe. Sprchu by som predlzila do zarovnania wc. Wc vo vasej kupelni, to je uz na vas. V satniku tie paralelne police 45 a posuvne dvere. Dvere 60 cm by som do domu nedavala. Este nejake drobnosti, ale to ti uz projektant alebo architekt povedia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@lenkito10 to je až taký zlý projekt, že Vám to nedalo ho nekomentovať?
Odpovedať
Profilova fotka
osobne by som tam uz nemenil nic. chodby dostatocne velke oddelena nocna a denna cast.podla mna sa zmeny a vyckanie si sa oplatilo
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Zusi, vobec nie. Dufam ze to tak nevyznelo. Je dobry. Len bol prvy, odvtedy som uz komentovala dalsie. Ako ste pokrocili?
Odpovedať
@lenkito10 aha tak :-N no my sme sa práve že znepokojili, že sakra veď nám sa ten náš projekt až taký zlý nezdá, že si niekto dal tu námahu ho prvý krát výnimočne komentovať :-D , no ale ak to je tak, ako píšete tak som sa upokojila :-D =-) Projekt je už nakreslený a pendluje po úradoch :-) :-D
Odpovedať
@zusi369 nemusíš mať obavy si myslím, má to hlavu aj pätu, rozmiestnenie miestností je rozumné, rozmery tiež, takže už len sa do toho pustiť ;-)
Odpovedať
Takto vyzerá nakreslený
Odpovedať

Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?