O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Prudovy Chranic/Istic 16A zasuvky a 10A istic svetlo kaskada DISKUSIA
Zalozil som dikusiu ako radil @peter_83 1. chcem sa opytat ci uz ste niekto robili selekciu; cez j…
mlmvtn
Pred 6 rokmi
9
Vypínače na arduino
Riešim elektroinštaláciu v dome, vsetky svietidla budu na 12V a ovladane cez arduino. Vypinace teda…
megdesign
Pred 6 rokmi
9
Fukana izolácia do šikmej strechy
Zdravím chcela by som sa poradiť ohľadom fukanej izolacie do sikmeho podkrovia ...uz sme sa rozhodl…
strapo
Pred 6 rokmi
5
Zastena do kuchyne
Dobrý deň, má niekto skúsenosti zo sklenenou zastenou? Ne praská náhodou?. Paci sa mi také mliečne …
majkisper
Pred 6 rokmi
21
Skúsenosti s rovnou strechou
Ahojte, chceli by sme stavať dom s rovnou strechou a sme z Oravy, mnoho ľudí nám hovorí, že rovná s…
11pepo11
Pred 6 rokmi
7
Plocha strecha / prevedenie
Ahojte. Coskoro mi budu robit plochu strechu, vyberam z niekolkych ponuk a nasiel som par rozdielov…
11pepo11
Pred 6 rokmi
11
Mali ste následky z vlhkého muriva hrubej stavby?
Kto má skusenosti z vlhkym murivom hrubej stavby,kedze stale prsalo,voda dlho stekala z vrchcej dek…
jankazb
Pred 6 rokmi
11
Zapojenie zvončeka alebo svetla na magnetický snímač
Ahojte riešim dilemu môjho starého otca a síce mal bránku zapojenú na nejaký rozopínací kontakt a k…
achelan
Pred 6 rokmi
15
sponzor fóra
Zníži sa kvalita ytongových panelov namoknutím?
Dobrý večer prajem, staviame z ytongu a zajtra nam maju doviest ytongove panely, ale mam strach z t…
gagysa
Pred 6 rokmi
13
2 kupelne alebo 1 kupelna a 1 práčovna
V dome byvat manželsky par a tri dcéry. Vidim to ako plus pre muža aj mna že by sme mali sukromie …
emiliee
Pred 6 rokmi
26
Mesacne platby za plyn
Kolko mesacne platite za plyn tí co vykurujete plynom? napiste aj ci je to byt alebo dom zatepleny …
santos950
Pred 6 rokmi
1
2
60
Sokel/obklad
zdravím, je možné nalepiť obklad väčšej váhy na sokel zateplený XPS, lepený tytanom styro. Na XPS …
simurdovie
Pred 6 rokmi
3
Americka Hypo
Ludia riesil niekto AMericku hypoteku zo zahranicia ? Ktora Banka ma najlepsie podmienky pre slov…
matusmino
Pred 6 rokmi
11
Návrh interiéru obývačky v paneláku
Dobrý deň prajem. Mám iba dvojizbový byt, ale nechcem z neho preč, to je prvá vec. Druhá, že sama …
wivik
Pred 6 rokmi
1
2
58
Vlhkosť v novom byte
Ahojte, asi pred tromi mesiacmi sme sa presťahovali do čerstvo dokončenej novostavby. Vlhkosť v byt…
vazan
Pred 6 rokmi
31
Prieduchy pre krb ,elektroinstalacia,parozabrana,, sdk ,??
Zdravim vsetkych potrebujem poradit ,,planujem dat krb s prieduchami cez strop ,potom elektroinstal…
skin1984
Pred 6 rokmi
7
Pripojenie radiatoru zospodu - ako odšrobovať krytky?
Kupil som radiator purmo a ten ma uzatvoreny vstup. Skusal som to povolit kliestami nejde. Viete ni…
marek_p
Pred 6 rokmi
5
Plochá strecha a asfaltový pás
Rad by som sa informoval na plochu strechu. Mam postevenu novu plochu strechu a neviem…
11pepo11
Pred 6 rokmi
19
Zápis drobnej stavby do katastra, ktorá má viac ako 25m2
Vedľa domu sme pristavili drobnú stavbu, ktorá mala mať oficiálne 25m2. Na stavebnom úrade sa dalo …
zuzcek1988
Pred 6 rokmi
11
Podlahové vykurovanie v 50r dome
Zdravim Vas, rekonštruujem si 50r dom, a pravé tento týždeň mi ma začať firma robiť podlahové vykur…
abednam
Pred 6 rokmi
11
Ekvitermická regulácia Protherm
Dobrý deň. Chcel by som sa poradit ci mate niekto skusenosti z krivkami na Panther v18. Na tuto …
stokibb
Pred 6 rokmi
20
Vysporiadanie pozemku firmou
Zdravim. Chcel by som Vas poprosit ci ma niekto skusenost s firmou( jednotlivcom), ktora sa za…
rudy5
Pred 6 rokmi
18
Navrh na vklad do katastra - cakacia doba v Prievidzi
Ahojte. Kedze onedlho nas toto caka pre nas novy dom, dostala sa ku mne informacia, ze v PD akosi n…
amater88
Pred 6 rokmi
16
Ohlásenie jednoduchej stavby
Zdravím vás... Chcel by som sa spýtať tých, ktorí ste išli len cez ohlásenie(nie stavebné konanie) …
matusko48
Pred 6 rokmi
18
Je tu niekto, kto menil strechu na starom dome, ktorý nemal veniec?
Iddme menit strechu a odporucali nam vymenit krov bez venca.Bojime sa vsak ci to nezatazi velmi ste…
duzu
Pred 6 rokmi
4
Poraďte ako si naplánovať kuchynskú linku
Ahojte. Staviame náš vysnívaný domček a riešime kuchynskú linku, chceme aby bola moderná ale hlavne…
sukyluky
Pred 6 rokmi
11
Detský záhradný domček
Zdravím, viete mi odporúčiť niekoho na detský záhradný domček? Mám namysli niekoho, kto to vie s…
sukyluky
Pred 6 rokmi
7
Vysadba stromov a inych rastlin teraz
Ahojte. Podla vas mozem este vysadit v zahrade stromy? Zatial to nevyzera na mraz. Chcela by som sa…
sukyluky
Pred 6 rokmi
4
Výmena okien - kovanie
Dobrý deň, ideme meniť okná na byte a máme dve ponuky, medzi ktorými sa rozhodujeme obidve ponuky s…
roboza
Pred 6 rokmi
2
Hladam tu fotoblog
Zdravim, hladam tu fotoblog domu do L, kde mali obyvacku s kuchynou, pritom v obyvacke nebol strop …
kvetinka_17
Pred 6 rokmi
5
1
2
…
1314
1315
1316
1317
1318
…