O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Obložka kovovej zárubne
Dobrý deň, chcel by som sa poradiť čo by bolo najvhodnejšie v mojom prípade či riešiť OKZ (či je vô…
chrobak7
Pred 6 rokmi
4
Chyba na Indukčnej doske - AEG
Ahojte. Cez víkend mali rodičia problém s Indukčnou doskou - nedala sa spustil a ukazovala poruchu …
haragig
Pred 6 rokmi
3
Cs koncept
Ahojte, ma niekto s nimi skusenosti? Tak isto aj s materialmi ktore pouzivaju na stavbu domu? http…
cskoncept
Pred 6 rokmi
11
Aktualne urokove sadzby.
Vy co ste v poslednych 2 mesiacoch brali hypo, ake uroky vam banky ponukali? Ja to dnes vidim v rek…
vianeli
Pred 6 rokmi
6
Z 1 izb. bytu 2 izb. - ktorú variantu prerábky by ste zvolili?
Zasielam tri náčrtky 1-izb. panelového bytu. Jadro je už murované. Plánujeme v budúcnosti prerobiť …
haragig
Pred 6 rokmi
17
Vonkajsia kamera
Ahojte viete mi odporucit cenovo prijatelnu verziu vonkajsej kamery? chcem snimat vzdialenost cca …
dominod
Pred 6 rokmi
4
Starý dom z tehiel naopak
Ahoj. Máme starý 2 poschodový dom postavený z pálenej dierovanej tehly ako na obrázku. Problém je …
dominod
Pred 6 rokmi
17
Je cena za stavbu domu TD style 432 reálna?
Ahojte, prosím - Je tento projekt-dom vôbec reálny za takú cenu ? https://tophouse.sk/projekt/td-s…
luboos
Pred 6 rokmi
30
sponzor fóra
Nábytok na mieru
Dobrý deň, poprosím Vás viete mi odporučiť niekoho kto robí nábytok na mieru / postele, šatníky, ob…
zulka797
Pred 6 rokmi
12
Montované domy Pitko
ahojte, su to montovane domy s ocelovou konstrukciou ... mate niekto skusenost? stavat taky ci nie?…
moky03
Pred 6 rokmi
8
Niekto z okolia stara lubovna na zateplenie novostavby RD a spravenie fasady?
hladam niekoho, kto mi spravi zateplenie a fasadu na novostavbe rodinneho domu . prosim koment
renicka21
Pred 6 rokmi
8
Hydroizolácie pod zakladove pasy
Zdravim. Projektant mi naprojektoval základovu dosku tak že po zhutneni makadamu má ísť 150mm betó…
pedrosk
Pred 6 rokmi
1
Teplota rebríkového radiátora
Kúpili sme si rebríkový radiátor, ktorý pôjde do kúpeľne a bude napojený na podlahové kúrenie. Viet…
roberttom
Pred 6 rokmi
30
Cena základy
Ahojte, čo poviete na cenu 7,780 EUR za základy 11.0 x 8.9 m ? Ďakujem za info :)
bea97
Pred 6 rokmi
30
Výber vykurovacieho systému
Dobrý deň Môžete mi poradiť vhodný vykurovací systém do nového domu? Je dostupný plyn, elektrina…
domdym
Pred 6 rokmi
1
2
48
Pomurnica na stropne tramy???
Ludia v projekte mam dreveny strop a pomurnica ma ist na stropne tramy???
luko1805
Pred 6 rokmi
15
Skladba plochej strechy - neprehne PIR panel?
Mám oceľovú konštrukciu stropu, kde sú stropnice z profilov HEA120 105cm od seba. Kedže mi ostali …
standa1981
Pred 6 rokmi
1
Je dostacujuce zateplenie zakladovej dosky styrodurom 50 ?
Zdravim , chcel by som sa spytat, idem robit pomocou styroduru salung na zakladovu dosku. ZD bude m…
drought
Pred 6 rokmi
1
2
42
Rozvody vody a odpadu v podlahe ci na podlahe ?
Zdravim, neviem sa rozhodnut, co by bolo lepsie. Viest rozvody vody a kanalizacie v podlahe, medzi …
88kvietocek88
Pred 6 rokmi
29
Akej farby máte drevené trámy v kuchyni a v obývačke?
chcela by som sa opýtať, či bude mať niekto v dome viditeľné drevené trámy, ak áno, akej farby ich …
nataly2012
Pred 6 rokmi
12
Biokrb na komode?
Dobrý deň chcela by som sa opýtať keďže na nete nic neviem nájsť. Ma niekto skúsenosť alebo pracuje…
slender
Pred 6 rokmi
21
Aké okná vybrať?
Dobrý deň, poraďte prosím, aký typ okien zvoliť do novostavby rodinného domu (poschodového)...plast…
martin1960
Pred 6 rokmi
22
Skúsenosti s firmou Soleya s.r.o. Prešov- elektrické kúrenie?
Dobrý deň, má niekto skúsenosti s firmou Soleya s.r.o., Údenárska 5 , Prešov - elektrické kúrenie?
pethor
Pred 6 rokmi
1
Kurenie pod tatrami
Prosim o nazory aky sposob vykurovania zvolit pod tatrami ? na pozemku bude len elektrika. Dom bud…
fural
Pred 6 rokmi
12
Plesen ako múka
Uz som zufala, co pomoze na plesen ako biela muka...akonahle to je na stene, tak omietka akoby zvlh…
danielitika
Pred 6 rokmi
23
Údržba vonkajších zaluzii
Aka je údržba vonkajších žalúzií,prosím ,napíšte mi hlavne ti,ktorí už majú žalúzie a bývajú aspoň …
zuzcek1988
Pred 6 rokmi
12
Nevieme sa rozhodnúť
Čaute všetci. Chcel by som sa opýtať či ísť do výstavby 7m širokého poschodoveho domu. Nebudú tam p…
rastozdenka1
Pred 6 rokmi
1
2
37
Regulácia otáčok kotlového čerpadla
Ahojte, potreboval by som poradiť. Na reguláciu otáčok čerpadla drevosplyňovacieho kotla som zabudo…
ibauer
Pred 6 rokmi
10
Dlazba s imitaciou dreva
Ludia , idem si dat do kuchyne a obyvacky (spojene) dlazbu s imitaciou dreva - dlha lamela ako plav…
eddiem
Pred 6 rokmi
1
2
47
Búranie časti domu
Dobrý deň, chcela by som sa informovať na možnosť búrania časti domu. Čo je k tomu všetko nutné? …
trubadurka4
Pred 6 rokmi
5
1
2
…
1316
1317
1318
1319
1320
…