O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vsakovacia jama nestiha
Ahojte. Vyspadovali sme 3 zo 4 odkvapov domu do jednej jamy, nakolko som sa bal sadanie tak sme ju…
jan45
Pred 6 rokmi
1
2
56
Má niekto Tondach MEDITERAN Plus bronz?
Ahojte uvazujeme nad touto skridlou, ale na streche sme ju realne nevideli. Ak ju mate podelte sa o…
wienerberger
Pred 6 rokmi
3
Vynatie
Ahojte, čo všetko je potrebné ku vynatiu pôdy? Chystáme sa stavať RD a už potrebujeme iba vyňať pôd…
wivik
Pred 6 rokmi
17
Kabel cez zatepleny dom
otazka pre tych co mali zateplany dom a potrebovali dostat koaxialny kabel od satelitu do obyvacky …
santos950
Pred 6 rokmi
1
2
59
Spolahlivy architekt/projektant na rodinny dom v okoli PN pripadne TN
Dobry den prajem, viete mi poradit spolahliveho a kvalitneho architekta/projektanta s ktorym mate s…
a247
Pred 6 rokmi
3
Škrabance a oderky
Dajú sa niečim opraviť skrabance a oderky na ramoch plastových okien.
slavikjs
Pred 6 rokmi
11
Nabytok PL alebo HU
Ahojte, mozno to sem uplne nepatri ale osvedcili sa tu kadejake super rady a tiez ked sa preraba p…
diousaa
Pred 6 rokmi
2
Dispozícia 13 x 12
Dobrý deň Čo sa dá vylepšiť na tejto dispozícii a prečo? Dole je cesta, po bobkoch susedia, …
dinec
Pred 6 rokmi
18
sponzor fóra
Prechodky na káble Bramac
Ahoj, ako stge riešili prechodky na káble zo satelitu pri krytine Bramac? Existustuje niečo také?
megdesign
Pred 6 rokmi
4
Strata tlaku na tlakovom spínači
Vrtaná studňa je hlboká 10 m, priemer vrtu 160 mm, ponorka - SIGMA NAUTILA EVGU 1 col., vodný stĺpe…
jan45
Pred 6 rokmi
1
2
33
Kúrenie v bytovom dome - komín
Dobrý večer, prosila by som o radu, ak niekto vie pomôcť. Máme byť 2poschodie zo 4. Byt má vlastné …
jozefsv
Pred 6 rokmi
6
Prepis pozemku na oboch manželov
Ahojte, vie mi niekto poradiť ako docieliť aby bol pozemok ktorý je napísaný len na mňa, bol napísa…
fokuska
Pred 6 rokmi
11
Otvorený alebo uzatvorený systém ?
Ahojte, potrebujem spraviť definitívne rozhodnutie, či bude systém otvorený alebo uzatvorený, bud…
duzu
Pred 6 rokmi
1
2
39
Železobetónový monolitický strop
Zdravím vás, hľadám zhotoviteľa železobetónového monolitického stropu na bungalove v Leviciach, ak …
tomino84
Pred 6 rokmi
1
Cena pripojky Spp
Zdravim vsetkych co moze stat orientacne cena pripojky Spp .Hlavny privod je asi 1m od mojho pozemk…
daralbajda
Pred 6 rokmi
5
Biela Plávajúca Podlaha
Dobrý deň prajem Chcela by som sa opýtať či mi niekto nevie poradiť odporučiť kde kúpiť ale NIE V …
didi19
Pred 6 rokmi
3
Vysoka vlhkost a plesen v dome
Ahojte, u svokry v dome mame taky problem, ze vlhkost vzduchu dosahuje 80%, niekedy aj do 90%. D…
duzu
Pred 6 rokmi
22
Hládám statika na rekonštrukciu starého domu okolie Trenčín, Ilava
Pri rekonštrukcii starého domu rok.1975 plánujem zhodiť dve priečky ktoré majú 20cm aj ked na proje…
mesarosanton
Pred 6 rokmi
3
Bývanie Na výslní
Ahojte je tu niekto kto býva v Bielom Kostole Na výslní? Ako sa Vám býva? Čo hovoríte na Viladomy? …
eddiehalliwell
Pred 6 rokmi
11
Odvetravaná drevená fasáda
Pozdravujem Vás. Mám prosbu o radu. Budúci rok plánujem svojpomocnú montáž odvetrávanej drevenej fa…
stibi13
Pred 6 rokmi
10
Firma na pretláčanie sieti popod cestu
Ahojte, hľadám firmu / živnostníka na Pretláčenje popod cestu,v mojom prípade vody... najlepšie okr…
oolukasoo
Pred 6 rokmi
1
Firma na vystavbu vodovodnej a elektrickej pripojky TT kraj
Ahojte. Viete mi niekto odporucit niekoho na realizaciu vodovodnej a elektrickej pripojky pre 3 poz…
dooscoby
Pred 6 rokmi
7
Umývačka riadu vs.90 cm pracovná doska
Prosím Vás ako ste riešili výškový rozdiel pri umývačke riadu, keď pracovná doska je vo výške 90 cm…
raphael42
Pred 6 rokmi
23
Databaza projektov zadarmo?
Existuje nieco take? Pojde o projekt pre zahradnu chatku drevenu a projekt pre murovanu udiarnicku …
arcticcode
Pred 6 rokmi
3
Hlodavce v montovanom drevodome - vaše skúsenosti
ahojte máte niekto skusenosť s hlodavcami v montovanom dome?bývam 4 roky a nikdy som tento problem …
ancovicka76
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
72
Zapojenie 2 termostatov na jeden kotol
Dobry den, potrebujem vytiesit ovladanie vykurovania. Mame poschodovy dom, dole radiatory hore podl…
gkrivanek
Pred 6 rokmi
3
Podlaha v unimobunke
Prerabame svojpomocne unimobunku. Skupinka mam, ktora to robi pre svoje deti, vobec tomu nerozumie …
vrajmantak
Pred 6 rokmi
3
Hladam stavebnu firmu ZM a okolie
Dobry den ,na jar budeme stavat rodinny dom v okoli zm a potrebovali by sme poradit s nejakou stave…
pierrecomm
Pred 6 rokmi
2
Podlahové kúrenie a jeho nastavenie
Dnešným dňom sme chceli spustiť podlahové kúrenie. Avšak od rána doteraz sa nezohrial ani radiator …
nlubica
Pred 6 rokmi
23
Náklady na byt v novostavbe
Ahojte, chcel by som sa spýtať, či niekto býva v novostavbe a aké tam má mesačné náklady. Máme to…
e1ba
Pred 6 rokmi
10
1
2
…
1317
1318
1319
1320
1321
…