O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Tophouse domy
Dobry den ...najde sa tu niekto kto staval s firmou Tophouse?
pierrecomm
Pred 6 rokmi
3
Lepenie ESP celoplošne?
Ahojte, začali sme zateplovať s PUR den braven thermo kleber - EPS 200mm biely. Drží parádne, ale o…
kaspy
Pred 6 rokmi
20
Blikanie svetla
Poradte mi, kde začať hľadať chybu pri blikaní svetla v celom byte /dome/. Máme všetko nové prerobe…
maciakba
Pred 6 rokmi
31
Concept elektrická rúra
Mám doma concept elektrickú rúru, na ktorej mám nastavený denný čas, no stále po chvili mi ho vypne…
marcelatje
Pred 6 rokmi
2
Namrznuta fasada
caute, prisli prve mrazi a moja novucka fasada na severnej strane omrza, fasada bola robena za poca…
kingkongo
Pred 6 rokmi
8
Kúpa pozemku, následné rozdelenie a predaj časti pozemku. Povinnosť odviesť dan z predaja?
Pozdravujem Vás, máme dilemu. Kupujeme za určitú sumu pozemok. Okamžite po kúpe predávame necelú…
eiger33
Pred 6 rokmi
18
Ahojte viete mi poradiť či môžem do betónu použiť plastifikator a zároveň aj zimnú prísadu?
Chcem v tomto období betónový strop jednej šachty asi 12m2 a rád používam do betónu aj plastifikato…
mesarosanton
Pred 6 rokmi
2
Akú krytinu z tychto by ste si vybrali by? Nehlskamp/ Creaton/ Röben?
Potrebovala by som poradit od odbornikov, ktorí pracujú s krytinou. Dostali sme od stavebnej spoloč…
arcticcode
Pred 6 rokmi
11
sponzor fóra
Podpisat pristupovu cestu?
Ahojte. Chcel by som poradit od Vas v danej vecy. V Prilohe posielam foto z katastra. Su…
mepm
Pred 6 rokmi
15
Oplotenie pozemku Myjava
Dobry den. Mame zaujem oplotit nas pozemok. - Pozemok - extravilan okres Myjava, TTP ( zhruba ob…
nojo79
Pred 6 rokmi
3
Firma ZV, BB
Prosim poradte firmu/stavebnu partiu/majstra na stavbu plota (ZV, BB, betonove zaklady, murik z tva…
dobryplot
Pred 6 rokmi
2
Ako namontovať batérie na okraj vane?
Rozhodol som sa pre batérie na okraj vane ale napúšťanie prepadom. Okrem toho že mám problém čo vše…
salkovic
Pred 6 rokmi
24
Základ pod žumpu
čaute som tu nový a neviem či do dobrej skupiny som dal otázku. Dal som si vykopať jamu na žumpu (r…
jan45
Pred 6 rokmi
26
Špárovačka Bolix B na obklad a dlažbu
Ahojte, akú máte skúsenosť s touto špárovačkou??? Potrebujem niejaké referencie. Je to Polsky výrob…
peterpb
Pred 6 rokmi
1
2
58
Nadzemná šachta k príslušenstvu na studňu
Ahojte, máme vyvrtanú studňu a teraz nevieme čo ďalej. Závlahár nám poradil kúpiť ponorné čerpadlo.…
stefanby
Pred 6 rokmi
8
Radiatory hreju len do polovice
Zdravim priatelia, mam trochu problem, co sa tyka kurenia. Uz jedna podobna tema tu bola,ale nenasi…
danielvalentin
Pred 6 rokmi
1
2
41
Základy-Sereď
Dobry den, hladame firmu, ktora by nam vedela postavit zaklady na rodinny dom v Seredi (drevodom), …
rybka1987
Pred 6 rokmi
6
Cena praze za zaklady, zvisle a vodorovne konstrukcie (steny a veniec)
Je tato cena za pracu v "norme"? Zapadne Slovensko Bungalow Rovinaty pozemok 180m2 z toho teras…
jama11
Pred 6 rokmi
1
Sú tu dajakí ľadoví medvedi?
Od malička ma fascinujú ľadoví medvedi, teda ľudia, čo pri - 20 sa idu kúpať medzi ľadové kryhy do …
arcticcode
Pred 6 rokmi
23
Nábytok do novej obývačky
Potrebovala by som nejakú inšpiráciu na nábytok do obývačky. Ide o to, že v malom byte potrebujem v…
zuzcek1988
Pred 6 rokmi
20
Hypotéke cez finančného poradcu
Ahojte.Ako prebieha vybavovanie hypotéky cez finančného poradcu?Pojdeme do danej banky aj s poradc…
cuky_ducky
Pred 6 rokmi
5
Okná z Drevoplast a Leja Okná v Košiciach - skúsenosti
Ahoj, chcel by som sa opýtať či má niekto skúsenosti v KE z firmou Drevoplast a Leja Okná ? Ide…
gabriel_b
Pred 6 rokmi
8
Hľadáme stavebnú firmu
Hľadame stavebnú firmu na výstavbu murovaného domu ktory sa bude staviat v okrese poprad. Firma môž…
dexter89
Pred 6 rokmi
1
2
41
Podkrovie bez fólie
Ahojte, viem že sú tu už o tejto téme diskusie ale v starých diskusiách mi nikto neodpovedá tak zak…
marek_p
Pred 6 rokmi
4
Viete odporucit stolara nr a okolke?
Dobry den hladam stolara na vyrobu 3 ks nabytku do detskej izby. Dakujem
kliepa
Pred 6 rokmi
3
Máte s pánom nejaké skúsenosti?
Ahojte píšem Vám ohľadom jedného pána. Písal mi ze chce kúpiť nábytok starožitný ktorý predávam. Pa…
tomino_33
Pred 6 rokmi
17
Poznáte dobrého inštalatéra-kurenára v Bratislave?
chcela by som sa spytat hlavne tých, ktorí prestavujú príp. stavajú a su tak ako my, odkázany na sl…
chozee
Pred 6 rokmi
1
2
41
Uzemne konanie / Stavebne konanie - Je stanovisko Dopravneho inspektoratu zavazne?
Rad by som sa opytal na nazor a skusenosti, ci je stanovisko Dopravneho inspektoratu zavazne v prip…
janetbla
Pred 6 rokmi
5
Dub Halafix
Máte prosím někdo pracovní desku Dub Halafix? Jaké k tomu máte barvy skříňky?
keeny
Pred 6 rokmi
9
Má niekto kuchynský krájač Nicer Dicer Plus z Top shopu?
Ak áno, aké mate s nim skúsenosti a či sa ho oplatí kúpiť? Prosím o radu, chcela by som ho objedna…
zita19
Pred 6 rokmi
10
1
2
…
1319
1320
1321
1322
1323
…