O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Problémy s vodovodnou inštaláciou z PPR
Ahoj. Máme v rodinnom dome taký problém. Za posledné 2 roky sa nám už 4x stalo že sme našli únik…
petermu
Pred 6 rokmi
16
Garnize
Ahojte..chcem sa spytat, kde zozeniem garnize 5m dlhe...
maslenka47
Pred 6 rokmi
4
Máte skúsenosti s firmou Ecohome z Trnavy?
má niekto skúsenosti s firmou "ecohome"? - zaujima ma hlavne servis okien http://eco-home.sk/
vikingcraft
Pred 6 rokmi
9
Aká bude cena za stierkovanie trojizbového bytu?
Kolko bude cena ostierkovat koplet být stěny, strop zhruba dokopy 250m
daralbajda
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
4
5
127
Kuchyňa s obývačkou
Dobrý deň, chcela by som vedieť názor skúsenejších. Je možné v takejto izbe vytvoriť kuchyňu s o…
wivik
Pred 6 rokmi
9
Ake mate stropy v obyvacke (dizajn)
chcel by som nabrat nejake inspiracie ohladne stropu do obyvacko kuchyne pacai sa mi svetelne rampy…
madein1974
Pred 6 rokmi
30
Stavebníci v BB a okolie
Hľadáme overených Vami alebo Vašimi známymi partiu, firmu na zemne práce a výstavbu základovej dos…
zita19
Pred 6 rokmi
2
Náhrada obkladačiek do sprchového kúta
nejake napady? benatsky stuk je prilis drahy to nechcem. mali sme predtym vodeodolnu farbu v celej …
nikaosem
Pred 6 rokmi
1
2
46
sponzor fóra
Plochý elektrický zásobníkový ohrievač vody - bojler
Ahojte, poznate, mate skusenosti? Hladam pre 4clennu rodinu, najvacsi co som nasla ma 120l. Malo by…
duzu
Pred 6 rokmi
15
Prišiel vám štátny príspevok v ČSOB?
Potrebujem vedieť, či ste tento mesiac už niekto dostali štátny príspevok keď máte hypotéku v ČSOB.…
pepe16
Pred 6 rokmi
3
Kurenie po uloženia poteru
Dobrý den, chcem sa spýtať či môžem kuriť v krbe ked mám poter týžden a pol zabetonovaní. Dakujem
duzu
Pred 6 rokmi
2
Poraďte, akými dekoráciami vyplniť police v spálni
Ahojte, dali sme si za postel vyrobit taketo policky, je ich celkom dost a teraz rozmyslam, co tam …
steffan33
Pred 6 rokmi
11
Betónová stena v interieri
Dobrý deň, chystáme sa na prerábku kúpelne, chceli by sme umývateľný náter, poprípade čistý betó…
megdesign
Pred 6 rokmi
25
Kde kúpim takéto svietidlo/luster?
Dobrý deň, prosím o typy kde kúpim takéto svietidlo. Číre sklo a zlato.. Ďakujem
katulinka222
Pred 6 rokmi
6
Chata _ rodinný dom
Dobrý deň, chcela by som poradiť ako pozmením rekreačnú chatu na rodinný dom. Ďakujem za pomoc
petka456
Pred 6 rokmi
27
Prečerpávačka do wc v pivnice
Zdravím Vás, strecháči 8-) Idem k Vám po radu. Prerábame starší dom a chceme plne využívať aj pivn…
katarinas
Pred 6 rokmi
9
Temperovanie radiátorov v predajni
Dobrý deň. Aký je váš názor na danú situáciu? Pracujem v predajni (nie som majiteľ), kde sa v chlad…
kacka6
Pred 6 rokmi
20
Poraďte interiérové dvere - lamino
Neviete mi poradit nejake pekne moderne dvere ? neviem sa rozhodnut. Mate skusenost aj s polskymi ?…
resmar
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
4
5
123
Cenníky elektriny na rok 2018
ahoj , tak postupne nam pridavaju cenniky elektrinyked ma niekto nejaky novy moze sa podelit :) …
leilak1
Pred 6 rokmi
1
2
54
Co by ste spravili - reklamacia okien.
Ahojte strechaci. Idem si k vam poradu. Okna mame od velkej slovenskej firmy, montovali nqm ich v d…
tino2
Pred 6 rokmi
18
Bezrámové okno ?
Dobrý deň všetci. Prosím vás dá sa zamurovať klasické plastové okno fixne do steny, tak aby zvnútra…
standa1981
Pred 6 rokmi
5
Detska poschodova postel
Zdravim, hladam stolara , okolie RK, na detsku poschodovu postel, na mieru, podla nasho nakresu. V…
awrelisko
Pred 6 rokmi
1
Ako vycistit obhorenu stenu?
Mam podkrovny byt, na skrinke pod sikmym stropom sme mali sviecku. Plamen sa trosku viac rozhorel a…
chrobak7
Pred 6 rokmi
4
BF STAVBY stredné Slovensko
Prosím vás je tu niekto, ktosi dal postaviť dom od BF stavieb zo stredného Slovenska a bol by ochot…
misiatkom
Pred 6 rokmi
4
Stavebné povolenie - prístupová cesta nie je
Dobrý deň Riešime taký problém, chceme vybaviť stavebné povolenie a na ňom nám povedali že máme i…
marcelatje
Pred 6 rokmi
26
Regulatív o strechách
Pozdravujem všetkých. Rozmýšľame o domčeku s valbovou strechou (viď obrázok), keďže by sme chceli …
akvi
Pred 6 rokmi
11
Sedačka na mieru - poraďte výrobcu
Viete mi prosím vás poradiť výrobcu sedačiek, kde sa dá sedačka vyskladať z rôznych dielov podľa po…
cokoemma1
Pred 6 rokmi
7
Sedačky od Pohanku??
http://www.pohanka.sk/katalog/moderne/lederalux3.html čo myslite? kto ma skusenosti???dakujem :-)
cokoemma1
Pred 6 rokmi
3
Zavazanie priestoru medzi DT v zakladoch a udusavanie.
Kolko po zabetonovani DT tvarnic zelezobetonom c20+fi10 roxor je v poriadku zacat udusavat material…
jan45
Pred 6 rokmi
9
Izolacia rozvodov kurenia
Tak bol som v kurenarskom obchode a tam mi poradili najhrubsiu izolaciu aku mali izoflex 35/09, ciz…
radoslavc
Pred 6 rokmi
15
1
2
…
1320
1321
1322
1323
1324
…