O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Územné rozhodnutie mi nevydali
Prosím, viete mi poradiť, ako by ste postupovali v mojej situácii? Som na nervy ! Ideme stavať v …
janetbla
Pred 6 rokmi
1
2
33
EL. Bojler
chcem sa spytat, budeme kupovat elektricky bojler pre 3clennu rodinu ale neviem sa rozhodnut medzi…
bonedog
Pred 6 rokmi
7
Polystyrén Slovizol - skúsenosti a problémy
Máte niekto skúsenosti s polystyrénom Slovizol? Presne sa jedná o EPS 100S. Jedná sa rady a skúseno…
lubikzateplovac
Pred 6 rokmi
19
Vliesova tapeta
Mate prosim skusenost s tapetami? Zaujima ma,co potom zo stenou,ked nas omrzi tapeta. Ako sa potom …
jankazb
Pred 6 rokmi
2
Medzidruhové krížence skúsenosti
Kúpil som si kríženec marhule a čeresne - aprikyra. Strom od kúpy je pomerne vysoký cca 2m, má bujn…
radoslavc
Pred 6 rokmi
1
Šikovný vodár
Dobrý deň, ma niekto kontakt na šikovného vodara? Najlepsie Lapas a okolie dakujem.
lenka15101510
Pred 6 rokmi
1
TUBADZIN Ecru solei štruktúra
Dobrý deň, nedaval si niekto tento obklad? Nezostali vam dva kúsky? Kupili by sme - nám to nejak zl…
lenka15101510
Pred 6 rokmi
4
Chladiar resp. niekto kto opravuje chladiacu techniku - poradíte?
Dobrý deň, hľadám nejaké chladiara, resp. niekoho kto vie opraviť tepelné čerpadlo. Najlepšie seve…
standa1981
Pred 6 rokmi
1
sponzor fóra
Cena práce za vnútorné omietky
Ideme robiť vnútorné omietky. Iba vrchnú "pucovku". Ručne-nie strojovú. Podklad máme už nahodený. …
bcgabriela
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
84
Podmienky v stavebnom povoleni
Ahojte. Mame vydane stavbene povolenie na montovany dom. V ziadosti sme uviedli, ze dom bude postav…
pekka033
Pred 6 rokmi
11
Stavebné povolenie - problémy
Dobrý deň, chcela by som sa informovať ohľadne viacerych veci. 1. Môže pani na stavebnom úrade po…
pekka033
Pred 6 rokmi
8
Nerovnomerne zasiaty trávnik
Ahojte. Idem si po radu. Takto vyzerá trávnik po 5 týždňoch. (Ihriskovy) Bolo to dosť nerovnomern…
santos950
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
110
Vysávač na krb
Mohol by mi niekto poradit kvalitný vysáva, ktorý by bol na vysávanie krbu? Vďaka
martin25
Pred 6 rokmi
1
2
38
Kupna zmluva vyhotovenie
Ahojte :) Prosim Vas potrebujem Vas nazor. Predavam pozemok znamemu avsak neviem ako postupovst.…
demian101
Pred 6 rokmi
9
Kotvenie stĺpikov krovu
Ahojte, chcel by som sa spýtať na radu ohľadom pracní pod stĺpikmi krovu. Mám železobetónovú stro…
represent17
Pred 6 rokmi
7
Firma na závesy a záclony
Vie mi niekto odporučiť firmu, ktorá sa zaoberá šitím závesov a záclon na mieru ? Potrebovala by so…
l2010
Pred 6 rokmi
1
Budem potrebovat stavebny dozor pri tejto dorabke rod. Domu?
Zdravim, Chcem sa opytat skusenejsich ci mi vie niekto blizsie poradit. Sme tesne pred kupou rod…
zuzcek1988
Pred 6 rokmi
3
2 navrhy,ktory si vybrat
Ahojte ludkovia,mame 2 navrhy podorysu,trosku sa lisia rozmerovo ale podlahova placha vzdy okolo 12…
haspurka
Pred 6 rokmi
15
HST portál Incon
Ahojte, chcem sa opýtať kto má HST portá odl Inconu? HST portál už máme namontovaný ale zdá sa mi ž…
chrobak7
Pred 6 rokmi
14
Červotoc v trame
Dobrý deň prajem, vedel by mi niekto poradiť ako sa zbaviť cervotoca v trame? Je to rohový tram, a …
andrejsto
Pred 6 rokmi
1
2
35
Drevené základy na DT stĺpoch
Zdravím všetkých. Chcel by som postaviť drevenú chatku na stĺpoch a mám dilemu ohľadom stavby zatep…
dlbvmti
Pred 6 rokmi
5
Developer E-RAN resp. Byvanie pre teba..ake mate skusenosti?
Spolocnost e-ran resp. Byvanie pre teba, ma realizovat novu vystavbu bytovych domov v Trencine. Mat…
zichotn
Pred 6 rokmi
17
Skúsenosti s firmou MFpro
Zdravím Vás, má niekto dom od firmy MFpro? Nenašiel som prakticky žiadne referencie okrem recenzií …
peter977
Pred 6 rokmi
8
Výmena WC?
Bývame v novostavbe 10 rokov. Pred nedávnom sa nám upchalo WC, došla firma, prekrtkovali a technik …
sampavlik
Pred 6 rokmi
17
Hypoteka na vystavbu domu po tranziach - ako riesit schody?
Ahojte, zobrali sme hypo v slsp na vystavbu, akurat ideme davat okna, no v danej tranzi je podmienk…
rkorba
Pred 6 rokmi
2
Teplovodné podlahové kúrenie elektrickým kotlom?
Pozdravujem. Chcel by som sa informovať,poradiť ohľadom kúrenia v pasívnom dome. Zvažujeme ohrev TU…
duzu
Pred 6 rokmi
14
Uchyt na zaves
Prosím nejakú stránku na takýto podobný uchyt na stenu na záves na Slovensku?
zemie
Pred 6 rokmi
2
Náš návrh , čo na to poviete?
nakreslili sme si vlastný návrh projektu tak by sme chceli počuť názor aj niekoho iného, ešte sme r…
eduardcho
Pred 6 rokmi
1
2
53
Prudovy Chranic/Istic 16A zasuvky a 10A istic svetlo kaskada
Ahojte, 1. chcem sa opytat ci uz ste niekto robili selekciu; cez jeden komby chranic 16A (zasuvky…
duzu
Pred 6 rokmi
3
Veľká vstavaná umývačka aj na málo riadu?
Ahoj, chcem sa poradit. Kupujem vstavanu umyvacku riadu ale v byte byvam sam, mam max 4 plytke a 4 …
jarko1930
Pred 6 rokmi
1
2
53
1
2
…
1321
1322
1323
1324