O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Plastove dosky
Ahojte,prosim vas neviete kde zozeniem za normalnu cenu taketo plastove dosky?Hrubka cca 5-6mm.Potr…
yurahryk
Pred 6 rokmi
6
Presklenie terasy copal - cenová ponuka
Ahojte, dostal som CP na presklenie terasy systémom copal. Ide o jednoduché L-ko približne 4,5x2…
sylviabed
Pred 6 rokmi
5
Pelety-spalovanie
Dobrý deň chcela by som sa opýtať. Topim peletkami. Ale vposlednom case sa v zasobniku tvorí hnedý …
lucinka9819
Pred 6 rokmi
1
Práva pri používaní pozemku ktorý nemám vo vlastníctve
Ahojte. Je tu u nás zložité. Kupovali sme pred dvoma rokmi stavebný pozemok od jednej tetky, ktor…
chrobak7
Pred 6 rokmi
30
Certifikáty a kolaudácia poľských žúmp
Pekný večer prajem. Videl som, že sa tu poľské žumpy riešili už nespočetne krát. Jeden kritizuj…
dareback
Pred 6 rokmi
6
Firma Brestech pan Ladislav Chopko
Chcela by som vas len upozornit na firmu Brestech, ktora stavia montovane domy, ktorej konatel je p…
lacinoch
Pred 6 rokmi
1
2
32
Náš projekt domu Konopisko
Ahojte. Myslíte že taký projekt domu je ok alebo čo zmenit? Poradte prosím? Ďakujem
wivik
Pred 6 rokmi
15
Elektricky krb
Zdravim, ma niekto doma el. krb? hladam inspiracie, ako ho "obednit" aj nejaky zaujimavy model krbu…
vrajmantak
Pred 6 rokmi
3
sponzor fóra
Čerpadlo stále čerpá
Dobrý deň, mám domácu vodáreň Grundfos mq3-45 napojenu na studňu. Doteraz išla v pohode, no posled…
mikpo
Pred 6 rokmi
11
Paropasky. Namontovane?
Dakujem vsetkym co sa vyjadrili uzpod moju otazku. Som to nedomyslela, ze budem potrebovat pokladat…
katka.gzd
Pred 6 rokmi
25
Inžinierske siete cena
Ahojte, Koľko si mám odložiť peňazí na inžinierske siete? Plyn, elektrina, kanalizácia a voda. Dĺ…
dexter89
Pred 6 rokmi
15
Zadymenie
kedze naklady na byvanie su kazdym rokom vyssie uvazujem nad zmenou vykurovania a to namiesto plynu…
13kovi13
Pred 6 rokmi
1
2
39
Problém z vydanim stavebneho povolenia kôli uzemnemu plánu
Dobrý den, Na mojom pozemku za domom chcem spravit viacero stavebních pozemkov (4-6) a inziniersk…
majkoj
Pred 6 rokmi
16
Baumit NanopoTop
Prosim o radu pred dvomi dnami sme napenetrakovali dom a dnes (cca 20°C) sa nanasala/skrabala biel…
alojz11
Pred 6 rokmi
1
Schody Bratislava
Dobry den,viete mi prosim poradit niekoho,kto robi schody drevene alebo vinylove v okoli Bratislavy…
majsterdreva
Pred 6 rokmi
2
Skúsenosti s nákupom počas Black Friday
Keď už tu máme ten Black Friday (a na niektorých stránkach to nie je len počas dnešného dňa, ale aj…
santos950
Pred 6 rokmi
1
2
42
Nizkotlakova vs vysokotlakova bateria
Ahojte, chcela by som sa spytat na tuto bateriu, mala som v plane ju kupit, no tu obyc v popise "vy…
zita19
Pred 6 rokmi
2
Pocitanie kubikov
dobry den.... ako sa pocitaju kubiky pri murovani murov? spocita sa dlzka sirka a vyska murov alebo…
santos950
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
101
Stavebný odpad z nepálenej hliny
Zdravím, chcel by som sa spýtať či ma niekto skúsenosti s likvidáciou odpadu zo starého domu kde je…
mesarosanton
Pred 6 rokmi
4
Prasklina na stene u susedy - potreba statika?
Dobrý deň. Prerabame s manželom byt,ktorý sme si prednedávnom kúpili. V byte neburame steny,iba men…
peter977
Pred 6 rokmi
21
Izolacna obstavba krbu + akumulacne nadstavce na vlozku
Zdravim poradaci, ideme realizovat krb. Ma zmysel taketo riesenie do skoro NED bungalovu 105m2? …
jurobb
Pred 6 rokmi
9
Laminát.podlaha Košice
Niekto seriózny na pokladku laminatu do celého bytu?
horvath19
Pred 6 rokmi
1
Ako na horizontalnu izolaciu zakladovej dosky?
Ak je zasalovana styrodurom. Ako tam natavit/nalepit... tie asfaltove pasy, aby nedoslo k poskodeni…
sappa
Pred 6 rokmi
7
Vyznam Nopovej folie. Dat ci nedat?
Cital som vsade mozne o nopovej folii a som viac zmateny ako predtym ;) Docital som sa, ze su dva …
ivantausk
Pred 6 rokmi
31
Piskanie z cerpadlovej skupiny
Odbornici na vykurovanie poradte mi prosim co by mohlo sposobovat piskanie vychadzujuce z cerpadlov…
mgx
Pred 6 rokmi
6
Bezpečnosť plota
Dobrý deň, kúpili sme dom a je tu plot postavený: základ 30 cm debniace tvárnice, hĺbka 80 cm; plot…
roboza
Pred 6 rokmi
26
Svojpomocná rekonštrukcia podlahy od základu, podlahové kúrenie a kachle
Ahojte,zaoberám sa rekonštrukciou starej nehnuteľnosti kde potrebujem urobiť podlahu od základu a n…
powerfull
Pred 6 rokmi
1
2
36
Vchodové dvere kombinácia s drevon
Ahojte Strechari 😊 Prosím Vás, viete nám poradiť kto by nám vedel urobiť alebo kde kúpim takéto v…
haspurka
Pred 6 rokmi
14
Montovaný dom či tehelná stavba?
S manželkou už dlhšie plánujeme že sa presťahujeme z paneláku do domu niekam na dedinu - predsa len…
silvusik353
Pred 6 rokmi
17
Aká je cena za m2 pri vonkajšej silikónovej omietke?
Vie niekto poradit aka je normalna cena za m2 pre realizaciu silikonovej omietky , moze byt cena p…
santos950
Pred 6 rokmi
8
1
2
…
1323
1324
1325
1326
1327
…