O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Rakuskydom.sk Skusenosti
Ahojte, zaujímal sa niekto o domy ktoré som našiel na www.rakuskydom.sk? Ma niekto skúsenosti??? Al…
peter977
Pred 6 rokmi
4
Základ pre terasu
Zdravím.Aká by mohla byt cena materiálu na takto široký základ pre terasu?Dom je trošku vyvýšený as…
brancoaalca
Pred 6 rokmi
11
Vymaz zalozneho prava z kazastra v Ba do 5 dni
Dobry den, kolko vam trval vymaz zalozneho prava na katastri v Ba? Malo by to byt do 5 dni, ale vra…
lele10
Pred 6 rokmi
1
Terasa - xps
Ahojte, potrebujem feedback, reálne skúsenosti ale aj rady privítam. Má niekto medzi terasou a dom…
peto125
Pred 6 rokmi
19
Stará Vajnorská?
Chcela by som sa opýtať, na Vajnorskej sú tie sklady a chcela by som sa opýtať na jeden konkrétny -…
matka1412
Pred 6 rokmi
1
Dodatocna pripojka vody so studne
Ahoj, da sa dodatocne spravit v holodome s pivnicou pripojka na vodu so studne?
richard71
Pred 6 rokmi
10
Krbova vložka Chazelles HP 700L
Milí strechari, má niekto skúsenosti s touto značkou krb.vložky? Ak áno, ako ste spokojní. Ďaku…
turbot
Pred 6 rokmi
2
Praská ytong
Zdravím Našiel som prasklinu na ytongu predposledny rad ytongu . Prikladám foto jedna je z vnútr…
dexter89
Pred 6 rokmi
26
sponzor fóra
Podlaha bez roznasacej vrstvy
Situacia: poschodovy dom, ZB strop s podlahovym/stropnym vykurovanim v nom medzi 1NP a 2NP. Otazka …
richard71
Pred 6 rokmi
10
Kde mi vedia predlzit elektricky kablik?
Kam sa mam obratit ak potrebujem vymenit - predlzit kabel za viac metrovy? Nemam predstavu kde sa t…
zita19
Pred 6 rokmi
6
Kurenie v garsonke - plyn/elektrika?
Ahojte, mam garsonku, ktora ma celkovu vymeru 16 m2 a momentalne je tam riesene kurenie plynovymi g…
sto055
Pred 6 rokmi
6
Koľko treby miesta na rekuperaciu??? Súrne...
Čaute, dnes mi robil kurenar prípravu na napojenie TČ, len to vyviedol dosť v pravo a hore. TČ bude…
romanc
Pred 6 rokmi
9
Dlazba Tokio Cherry (Baldocer)
Dobry den. Nema niekto na predaj zostatok dlazby z Merkury Marketu -Tokio Cherry (31.6 x 31.6) od B…
vladis77
Pred 6 rokmi
1
Aké okná z tejto ponuky, by ste si vybrali do novostavby?
Ahojte, viem, že je takých príspevkov veľa, ale už som zúfalá. Mám viac CP od rôznych predajcov a k…
vader100
Pred 6 rokmi
22
Kupelna z Keramiky Soukup
ahojte, chcela by som poprosit, ci ste si niekto dali robit kupelnu v Keramika Soukup. Vasa spokojn…
karol1707
Pred 6 rokmi
11
Čo s pračovňou
Ahojte, potrebujem trosku poradit....mame nechat pračovňu tam kde je alebo ju vymenime s kupelnou a…
kattika25
Pred 6 rokmi
23
Hladam šikovneho obkladača z okolia Banskej Bystrice na dokončenie holobytu v meste BB
Kupelna +dlažby v 2i byte v BB
svetlana3
Pred 6 rokmi
1
Prípojky - drobná stavba
Ahojte, Potrebujem si teraz ku pozemku dotiahnúť prípojky - elektrika, voda, kanalizácia. V budú…
nording
Pred 6 rokmi
7
Penetrák na sádrovú omietku
Ahojte chcem sa opýtať či mam použiť vôbec nejaký a ak ano tak aký penetrak na sadrové omietky pred…
takyvelky
Pred 6 rokmi
18
Zacata stavba bez povolenie, a statny stavebny dozor
Prosim chcem radu, podala som si na urad stavebne povolenie na sklad. Zaroven muz si urobil zaklady…
skacena211
Pred 6 rokmi
1
2
60
Ako vyspádovať betón v sprchovom kúte
Ahojte, máme novostavbu v ktorej nám nevyspádovali podlahu v sprchovom kúte (betón) - sprchový kút…
originalx
Pred 6 rokmi
15
Máte niekto skúsenosti so stavebným systémom VARIANT-HAUS alebo Medmax?
https://polyform.sk/variant-haus/ https://medmax.sk/stavebny-system-novy-maxplus-aku/
slavoslav
Pred 6 rokmi
2
Parkovacia plocha
Zdravym strechaci chcem.si na dvore vybetonovat betonovu plochu 7x10m a dat nato kamenny koberec je…
ondro_26
Pred 6 rokmi
4
Čo robiť ak nám susedove stromy ničia strechu?
Prosím Vás nemáte niekto skúsenosti s problemovím susedom.Jeho stromy nám presahujú na náš pozemok …
ondro_26
Pred 6 rokmi
1
2
44
Penetrácia sadrových omietok
Ahojte, máme hotové sadrové omietky. Majstri vraveli, že baumit má svoju penetráciu Sinter primer. …
tino2
Pred 6 rokmi
19
Aký strom mi vyrastá pri dome?
Prosím Vas, viete určiť podľa fotiek aký strom mi rastie pri dome? Vyrástol tento rok uplne sám, mo…
zita19
Pred 6 rokmi
2
Sedlová strecha na 13m široký bungalov
Nema niekto domcek so sedlovou strechov o rozmere 13x12m?Neviem si to velmi predstavit ako to bude …
oldoss
Pred 6 rokmi
22
Ako sa vybavuje hypotéka vo VUB?
Ahojte viete mi povedat ake mate skusenosti s vybavovanim hypoteky cez VUB? Potrebujem peniaze vyb…
andreah25
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
23
24
711
Lacné, komfortné vykurovanie
Dobrý deň. Ako sa dá spraviť lacné, komfortné, kvalitné vykurovanie? Napríklad na plyn, hoci aj svo…
tomstein
Pred 6 rokmi
16
Obavy z 50 cm porobetónu
Dobrý deň. Čo sa dá pokaziť pri stavbe 40-50 cm pórobetónového múru?
janamartish
Pred 6 rokmi
26
1
2
…
1324
1325
1326
1327
1328
…