O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Pozor na firmy Martin Benko - Strechy BM a BM Stavebna firma - Hlohovec, Nitra
Dobry vecer, chcela by som upozornit na neseriozne firmy pana Martina Benka (Martin Benko - Strechy…
staffman
Pred 6 rokmi
19
Existuje takáto lesklá zlatá farba? Je možné obyčajnú železnú konštrukciu takto nalakovať?
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť či je možné takto naleštene nalakovať jedálenský stôl keby som s…
originalx
Pred 6 rokmi
19
Novostavba Petržalské dvory - uvažujete o kúpe?
Uvažujete niekto o kúpe bytu v tejto novostavbe? Máte nejaké informácie? http://www.petrzalskedvor…
ntkasr
Pred 6 rokmi
14
Zateplenie domu vatou medzi strešné dosky
Zdravím, sused zatepľuje starší dom a všimol som si že na dom mu nasrobovali stresne dosky a medzi …
pantex
Pred 6 rokmi
1
Odpoveď z elektrárne
Ahojte vedel by mi to niekto prelozit do ludskej reci??lebo ja zial nechapem co to vlastne pisu ;(
bohuzial
Pred 6 rokmi
18
Hrustin
Ahojte, mate niekto skusenost s panom Miroslavom Kapalkom z Hrustina ohladne striech ? Dakujem
daralbajda
Pred 6 rokmi
2
Elektricky stlp
Dobrý večer, prosim vas cez pozemok nam ide el.stlp ,potrebujem ho cca 6m posunúť inde .Riesili ste…
lusiandela87
Pred 6 rokmi
11
Rozmiestnenie kuchynskej linky - rady
Ahojte,chcem sa spytat na takuto klasicku bungalovovu kuchynu. Ako rozmiestnit linku, ak by som umy…
wivik
Pred 6 rokmi
1
2
43
sponzor fóra
Podhnité drevené stĺpy na 10 ročnej stavbe montovaného domu
Zdravím, Potreboval by som poradiť, máme dva drevené hranoly podopierajúce cca 1,5m previs nášho…
slanibrav
Pred 6 rokmi
26
PNka
Ahojte. Je tu prosím niekto kto mi vie pomôcť? 15.10 som si zlomil členok po pnku som si nebol u sv…
jabadaba
Pred 6 rokmi
1
2
57
Schody do domu - rada
Ahojte, chystáme sa na betónové schody do domu. Budú 3. Teda tretí schod bude taká rovná plocha / z…
mrakomoreska
Pred 6 rokmi
15
Prípojka elektriny cez susedove pozemky
Ahojte, prosím Vás o radu. V blízkosti máme 2 el. Stĺpy z ktorých môžme ťahať elektrinu. Jeden (vrc…
majkasss
Pred 6 rokmi
8
Šatník alebo skrine ?
Ahojte mám spálňu v podkroví, a za komínom mi vzniká taká časť miestnosti, ktorú som chcel využi…
zuzkamargit
Pred 6 rokmi
1
2
58
Je toto betonovy chodnik alebo nie???
Ahojte. Nasiel som takuto foto a zda sa mi ze je to beton. Je to tak ci nie? Ak ano ma v sebe ne…
cooler
Pred 6 rokmi
3
Riešenie botniku
Susedia, poraďte prosím efektne riešenie skrine na topanky/botnik. Dávam si robiť nábytok na mieru,…
wivik
Pred 6 rokmi
8
Idú ceny stavebného materiálu smerom hore?
Zdá sa mi to alebo to tak je, že ceny stavebných materiálov su vyššie v porovnani s minulým rokom?
arcticcode
Pred 6 rokmi
27
Buchanie v stupackach bytu
Ahojte, snad tu najdem odpoved...byvame v bloku na 7 poschodi a pred mesiacom nam zacalo buchat v s…
bacili
Pred 6 rokmi
15
Skladba stien, podlahy a stropu
Podla foto je ok? Ak sa pise pri st2, ze zeteplenie 150cm a izolacia 140cm, rata sa to spolu, ci t…
eagleowl
Pred 6 rokmi
27
Čím natrieť "fajčiareň" ?
Zdravím Vás, existuje nejaký špeciálny náter proti cigaretovému dymu, resp. čím najlepšie natrieť s…
zuzanale
Pred 6 rokmi
21
Kúrenie drevom pre ženu
Aký nenáročný, ale komfortný na čas kotol na drevo pre domácnosť 90m2 bez muža v domácnosti? Plynof…
cippka
Pred 6 rokmi
28
Uchytenie vianočného osvetlenia
Ahojte všetci, chcel by som poradiť ako rozumne namontovať vianočné osvetlenie na RD bungalow jedn…
jullike
Pred 6 rokmi
15
Nejaky skuseny elektrikar na osadenie elektro skrine - NR
Hladam elektrikara, ktory doda elektroskrinu na stavebný pozemok. Skrina do ktorej distribucia osad…
hroma
Pred 6 rokmi
3
Fermacell na podbitie strechy
Zdravim, planujem na garazi podbitie strechy a klasicky zvyknu robit osb + styrodur + sietka s lepi…
peter934
Pred 6 rokmi
3
Lienky cez zatvorený HS Portál
Ahojte, nemáte niekto skúsenosti co by mohlo chýbať na HS portále keď kí cez zatvorené dvere prechá…
revolucne_okna
Pred 6 rokmi
7
Fasádnu omietku na čelo balkóna pred zábradlím alebo po
robím zateplenie a fasádnu omietku, novostavba. Zábradlie na balkóne ešte nieje, bude až na rok bu…
tino2
Pred 6 rokmi
4
Referencie na firmu BEKA s.r.o svinná
ma niekto referencie na túto firmu
danielajurakova
Pred 6 rokmi
6
Rada ohľadne hydroizolácie
Zdravím Vás. Som momentálne fo fáze, že mám spravené základovu platňu. Šaloval som to XPS 100 mm…
h0sher
Pred 6 rokmi
6
Presun WC, Prosim o rady ohladom vedenia odpadovych rur (rodinny dom)
Dobry den, chcel by som presunut kupelnu a WC na prvom poschodi- tak ako to je na obrazku. Chcel b…
juraj700
Pred 6 rokmi
15
Zemina z výkopov za dobrú cenu
Ahojte, neviete o niekom kto má zeminu navyše alebo tip na ornicu za dobrú cenu ? potrebujeme z…
tricolores
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
84
Realitná kancelária 1000 realít - skúsenosti
Ahojte, poznáte túto RK, aké s ňou máte skúsenosti? Ďakujem
zdenkan2020
Pred 6 rokmi
8