O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Realitná kancelária 1000 realít - skúsenosti
Ahojte, poznáte túto RK, aké s ňou máte skúsenosti? Ďakujem
zdenkan2020
Pred 6 rokmi
8
Potery - poliaci - východ
Ahojte, vedeli by ste mi odporúčiť poliakov na potery? východné slovensko. ďakujem
nikuss_d
Pred 6 rokmi
1
Cenové návrhy na vizualizáciu kuchyne v RD
poprosim do posty cenovu ponuku za detailnu vizualizaciu kuchyne (mam luster, ktory tam potrebujem …
zita19
Pred 6 rokmi
5
Firma na polozenie dlazby - zilina a okolie
Viete mi odporučiť firmu na polozenie dlazby vonkajsej? Prípadne partiu alebo nejakého pana so skú…
spolocenskesatynela
Pred 6 rokmi
1
Penetrovanie ANHYDRITU den braven
Ahojte ma niekto skusenost s hlbkovým penetrakom DEN BRAVEN NANO použitom na anhydrit pred ukladani…
peter0
Pred 6 rokmi
8
Vstavana skrina - biela matna, leskla alebo lacobel?
Ahojte, nevieme sa rozhodnut, aku farbu vstavanej skrine dat do spalne. Vieme, ze chceme ist do bie…
dejna_
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
82
Dokoncenie sokla (obnazenych zakladov)
Ahojte, pred rokom sme s manzelkou kupili dom a akosi nebol za ten rok cas na nejake dorabky. Konec…
huncutisko
Pred 6 rokmi
13
Odhlucnene bezpecnostne dvere do bytu
Zdravim viete doporucit firmu ktora vyraba bytove bezpecnostne dvere ? Tak do max 900 eur
sr00073
Pred 6 rokmi
4
sponzor fóra
Kvetinovy obklad-orchidea
Ahojte,neviete mi poradit kde by som zohnala tento konkretny kvetinovy obklad? Dakujem
cumlicek2
Pred 6 rokmi
31
Vodorovne praskliny
Medzi poslednym radom tehiel a vencom sa vytvtili trhliny takmer pkolo celeho domu . Ma niekto podo…
parkovsky
Pred 6 rokmi
4
Zvetrany polystyren
Ľudia dá sa niečo spraviť s xps polystyrenom ktorý bol na fasáde 2 roky na slnku? Už sa droli na do…
tino2
Pred 6 rokmi
8
Dom Laguna 420 - ako ste spokojní?
Staval niekto dom Laguna 420? Robili ste aj nejaké zmeny a úpravy ? Ako ste spokojný s domom? Nájde…
viktor777
Pred 6 rokmi
13
Dvojgeneračný RD a jedny inžinierske siete
Dobrý deň, bývame v dvojgeneračnom dome, sú to dve bytové jednotky, 2-izbový byt a náš 3-izbový byt…
roman_x
Pred 6 rokmi
6
Projekt domu v štádiu projektovania.
Ahojte. Začínam čoraz reálnejšie uvažovať, že by som sa v dohľadnej dobe pustil do stavby svojho…
wivik
Pred 6 rokmi
18
Spoločný plot
Dobrý deň, chcem sa opýtať ako sa rieši situácia viď. obrázok, či musím mať so susedmi jeden spoloč…
negue
Pred 6 rokmi
5
Terran coppo ferrara alebo Bramac adria magic?
Ahojte Sme práve v štádiu výberu škridle. Čo by ste poradili v pomere cena / vlastnosti? Prípadne …
kradino
Pred 6 rokmi
5
Drevené biele jedálenské stoličky
Má niekto z Vás biele drevené jedálenské stoličky. Ste spokojní s nimi?
svitokf
Pred 6 rokmi
14
Betónové steny lodžie. Čo s nimi?
Ahojte, potreboval by som poradiť. Mám lodžiu, ktorú som dal zaskliť. Vnútorná stena lodžie (tam kd…
wolodymyr
Pred 6 rokmi
3
Betónový panelový plot
Zdravim, chcel by som sa spýtať či náhodou nemáte nejaký kontakt alebo či by ste mi niekoho nevedel…
roman101
Pred 6 rokmi
1
Polysyren na polystyren ?
den.Prosim vas o radu.Moze sa lepit ppolystyren na polystyren? na tom prvom je uz aj kleber+sietka.…
neo3sk
Pred 6 rokmi
17
Zmena projektanta pri kolaudacii (zmena stavby pred dokoncenim stavby)
Prosim vas, projektant, ktory nam robil projekt stavby nam podrazil nohy este na zaciatku pri obhli…
marek2703
Pred 6 rokmi
18
Omietka na špalety
Zdravím, chcem sa spýtať s akou omietkou (vapenocementovou) môžem vysprabit spalety na starom dome …
pantex
Pred 6 rokmi
3
Susedovi havkači
Hned na zaciatok musim napisat ze so zvieratami nemam ziadny problem. Ked sme sa nastahovali na ded…
weroni87
Pred 6 rokmi
1
2
45
BT filter do sušičky - výmena
Mam vyse roku susicku pradla Whirpool. Od zaciatku sa mi "nepacil" spodny BT filter,takmer po kazdo…
1marek
Pred 6 rokmi
19
Zálievková hmota pod oceľové stľpy
Chcem vás poprosiť o radu, čím podliať platne pod oceľovými stľpmi. Na nete je kopec betónových zme…
standa1981
Pred 6 rokmi
6
Podlaha Liapor - názory a skúsenosti
Má niekto podlahu zloženú z lahkého keramického kameniva - liapor + sádrovláknité dosky? Ak hej, ak…
shotocan
Pred 6 rokmi
27
Pci pecicret HK02
Dobrý deň, Máte niekto skúsenosti s jednovstvovou omietkou pci pecicret HK02 Murivo je ytong a n…
dart9
Pred 6 rokmi
8
Umiestnenie komina v poschodovom dome
Poradte prosim kde je rozumne umiestnenie komina pre tento podorys domu aby to nezavadzalo ako na o…
duzu
Pred 6 rokmi
7
Riešenie externej vianočnej výzdoby domu
Ahojte, je tu niekto, kto riesil externu vianocnu vyzdobu domu s profesionalnou firmou? Ak ano, s k…
wewika1
Pred 6 rokmi
4
Hľadám stavebnú firmu v okoli ZA
Ahojte, hľadám spoľahlivú stavebnú firmu v okoli ZA, ktorá nám postaví komplet aj so základmi, teré…
aleskandra
Pred 6 rokmi
9
1
2
…
1327
1328
1329
1330
1331
…