Susedovi havkači

Profilova fotka
Hned na zaciatok musim napisat ze so zvieratami nemam ziadny problem. Ked sme sa nastahovali na dedinu vsetci susedia naokolo mali psov. Ale takych kludnych ze sme ani nevedeli ze existuju. Obcas zastekali ale to sme si ani neuvedomovali. Potom jeden sused odisiel a predal svoj dom novym majitelom, ktori tu ale trvale nebyvaju a chodia sem sporadicky. Ale doniesli si sem psov. Zatial len dvoch velkych vlciakov. To brechanie a zavijanie je nenormalne. A o tom ze buchaju do plechoveho koterca ani nebudem pisat. Mate prosim vas niekto skusenost s niecim podobnym? Verim tomu, ze ked si havkaci zvyknu na novy domov, prestanu s tym besnenim. Alebo si nemam robit iluzie?
Odpovedať
1
2
@weroni87 navrhnut susedovi, ci by suhlasil s ich vencenim a obcas ich vyvetrat a unavit (z vlastnej skusenosti) Ako ich krmi a dava vodu?
Odpovedať
Rieste to s majitelom psov. Ked su zavrete, mozu byt hladne, smadne alebo sa len nudia. Nepochopim, naco je komu pes, ked ho zavre do voliery a nevenuje sa mu. Navrhnite majitelovi, nech si ich vezme odtial, ked chodi len sporadicky.
Odpovedať
Profilova fotka
@stowasser zvykne sem chodit skoro rano alebo vecer. Predpokladam aby im dal jest a pit. Podla mna sa nudia a preto robia ramus. Ale hadam si zvyknu a ukludnia sa lebo casto byvame na dvore s detmi ale odkedy su tu, tak sme radsej vnútri lebo si nepocujeme vlastneho slova.... Co sa tyka stravy nezanedbava ich.
Odpovedať
Profilova fotka
@maickamf este som sa s nim nerozpravala ale vidam ho tu rano alebo vecer. Dava psom zrat. V tomto sa o nich stara. Ale tak ako pisete. Naco je mu taky pes. Dokonca dvaja, ak sa im nevenuje.
Odpovedať
@weroni87 mna takyto neustali brechot donutil pouzit delobuch. Mozete si mysliet co chcete stale je to lepsie ako ich otravit. Takze obycajny pirat a do rana je tichucko a moje deti i ja sa vyspime.
Odpovedať
Pokial ich nebude vencit, vybehavat a venovat sa im, tak ich to neprejde ani casom. To su aktivne psy, ktore si vyzaduju aktivitu. A su cele dni zavrete v koterci, ci maju vybeh na cely pozomok?
Odpovedať
Profilova fotka
@gkrivanek No si mi Ty len kus blba... :-(
Odpovedať
@gkrivanek tebe do postele delobuch! Tie psy nemozu za to ze ich majitel och drbol leb tak kdesi a minimalne sa im venuje
Odpovedať
Tu vidiet ze nemate ponatia co je to za psychicky teror! Ked si to nezazil tak cus!!!!
Odpovedať
@gkrivanek mam o rom pojem, trpela som ro niekolko rokov ked som byvala este u mami. Susedia maju vlciaka v minikoterci skoro stale zatvoreneho. Ale teda v zivote by ma nenapadko nieco taketo!!!
Odpovedať
jamk OK LEN ABY psov nikto neprovokoval a skuste sa im prihovoriť ,možno len chcú komunikovať
Odpovedať
@zuzcek1988 keby Vam budili male deti kazdu noc susedove cokle potom by som si pozrel ako by ste to mudre hlavy riesili. Podla mna nic zleho nerobim zle by bolo ich otravit alebo zastrelit.
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak hlavne, ze si sa svojim "hrdinskym" riesenim musel verejne pochvalit, ze ano...
Odpovedať
@gkrivanek ja by som to riesila s majitelom. Byvam ma dedine, mame okolo psov, mam aj dieta, ale ked zatvorim okna takmer nic nepocut
Odpovedať
@taskataska nemusel len vam vysvetlujem riesenie ked to inak neide! Majitel nato kasle ,ma 10 bastardov vy po praci sa neviete vyspat budia sa vam deti a kazdy nato kasle nikto vam nepomoze tak si pomoz sam. Ale vy hrdinovia by ste to samozrejme vyriesili lepsie ! Len ani jeden nevie povedat ako. Bohuzial je doba ked vam uz je..be na hlavu a uprednostnujete zver pred ludmi! Nepoznate vlastnych susedov ale po vyhodeneho cokla sa vyberete aj na koniec sveta.
Odpovedať
@gkrivanek akurat ze to nie je riesenie, len chujovy pocin mdlej mysle, ktora si v tej svojej malosti este pyta aj potlapkanie po pleci za svoj cin a utoci ad hominem ad absurdum vsade tam, kde sa nestretne s pochopenim sorry kamo, takto teda nie ;)
Odpovedať
@gkrivanek Suhlas, niektorym ludom dobre strasi v bedni. Zvierata dnes maju vacsie prava ako ludia. Cele noci nespat, len aby susedov pes, na ktoreho on serie, nahodou netrpel. Trpi aj tak, no kvoli tomu nemusi dalsich x ludi. Kto nema cas venovat sa psovi (a inym zverom), nech ich nechova.
Odpovedať
@taskataska co ty vies o mne , nic absolutne nic
Odpovedať
Pokračujte, ja si idem spravit popcorn. :-)
Odpovedať
@gkrivanek a neskusal si ho udat? Aby mu psy odobrali?
Odpovedať
@zuzcek1988 ale ano. A prd z toho ani dane za ne neplati.
Odpovedať
@gkrivanek hmmm, tak to je na hlavu ze to neriesia. U nas v dedine mala jedna pani asi 5 psov v dome, zili v kade akych podmienkach, susedia sa stazovali, ale obec to riesila. Psy jej boli odobrate. Nechali jej tusim jedneho s tym, ze sa ale dal kastrovat
Odpovedať
@zuzcek1988 nerozumiem tomu naco si niekto zaobstara psa, ked nema v plane sa o neho starat. Venovat sa mu. Predsa len ten pes potrebuje aj ten kontakt, aj pravidelne vencenie. Najhorsie je, ze neme tvory trpia za ludsku hlupost.
Odpovedať
@weroni87 jasné rozhodne s majiteľom riešiť, ale slušne, možno sa aj ponúknuť, a psy tam má celý čas aj keď tam nie sú alebo ich privážajú a odvážajú?
Odpovedať
@karcika8 ani ja tomu nerozumiem...rovnako ako nerozuniem, ked ma niekto deti a nestara sa o ne... a dalsich milion podobnych veci...ale bohuzial
Odpovedať
@gkrivanek kto nezazil nepochopí.. ja mám suseda čo sa o psi rovnako "stará", bežné nám tu tie jeho behajú aj s reťazou po pozemkoch a ceste, keďže riadna svorka, tak strach je na mieste. Jeden chatár tiež používa tuto metódu. Hneď sú na svojom dvore...
Odpovedať
Profilova fotka
@weroni87 vidím to podľa komentov len tak, že nie sú vybehaní a sú unudení preto robia bordel, treba to riešiť dohovorom, ak to nepomôže tak obecný úrad, starosta prípadne polícia, ale neviem či niečo zmôžete, snažila by som sa to riešiť po dobrom
Odpovedať
@adele22 písala to už vyššie, že oni sú tam len sporadicky, ale psy stále. Takže asi na tom niečo bude. Mne nejde do hlavy to prečo niekto si zaobstará psa, keď nemá čas aby s ním chodil von, aby sa vybehať a podobné veci
Odpovedať
@cielo33 podla mna je to ten tip cloveka, ktory ma psa iba na strazenie a mysli si, ze mu staci dat napit a najest. Nic viac, nic menej 😏
Odpovedať
@jelaspis tiez som nad tym rozmyslal, lebo je to podobne u suseda so psom. ma neviem 2-4 deti a psa furt v koterci, nie ze by ich poslal ho vyvencit. no jeho vec. kazdopadne pes ked sa "rozsteka" tak steka hodinu. Cez den sa nanho vysrat ale vnoci (mame spalnu dost blizko) je to neprijemne. Neda sa to riesit cez policiu? (ako rusenie nocneho kludu)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?