O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Dvere do puzdra v none priecke
V projekte mame dvere do puzdra v nosnej priecke. Ta ma sirku 30 cm. Rozmyslam, ci to nebude vyzera…
a247
Pred 6 rokmi
2
Môžem dostať úver alebo hypotéku?
Zdravým, Viem, že sa to tu opakovalo už mnoho krát ale potrebujem odpoveď na moju konkrétnu situác…
chrobak7
Pred 6 rokmi
23
Po zatvoreni dvierok nevidim na display- umyvacka riadu
Mozem umyvacku riadu otvarat pocas procesu umyvania,lebo ked ju zatvorim tak nevidim na display a n…
jabadaba
Pred 6 rokmi
17
Drevená posteľ s našróbovanými doskami namiesto roštu - vŕzganie
Dobrý deň, objednali sme dcére drevenú posteľ. V popise bolo, že k posteli je aj rošt - drevený, hr…
fundasa
Pred 6 rokmi
1
2
32
Čo je výhodnejšie ? rolety alebo roletožalúzie ?
Dobrý Deň Čo je výhodnejšie do bytu ? Rolety alebo roletožalúzie ? Za odpoveď ďakujem
laskovec
Pred 6 rokmi
5
Rovinka - Dúhová ulica
Ahojte Rovincania, boli sme si obzriet byt na duhovej ulici a velmi sa nam paci...developer nam to …
luciana_
Pred 6 rokmi
3
Ako sa zbavím myši v garáži?
prosiim poradte ako ich odpudim,zbavim sa ich..kazdy den nova navsteva v garazi a ja sa ich tak str…
modrytrpaslik
Pred 6 rokmi
31
Dlažba s vysokým leskom
Ahojte 😉 ako alebo skôr s čím čistite lesklú dlažbu tak, aby neboli čmuhy?
normicka
Pred 6 rokmi
14
sponzor fóra
Šatník v spálni
Pekný deň prajem :) Chcela by som mať šatník v spálni. Vedeli by ste mi poslať nejaký nákres resp. …
normicka
Pred 6 rokmi
18
Sadra v kupelni
Dobry den, rada by dom vas poprosila o radu. Nedavno sme kupili starsi byt a pri cisteni sme zistil…
richard71
Pred 6 rokmi
4
Ti co mate cierne kuchyne v spojeni s obyv. :)
Ahojte, Akej farby mate nabytok v obyvacke spojenej s kuchynou, ktora je cierna? :) Opat cierna? …
delfabo
Pred 6 rokmi
21
Hypotéka na chatu
Zdravim,riešil niekto nedávno pls hypotéku na rekreačnú chatu s celoročným užívaním a bývaním viď o…
andibe
Pred 6 rokmi
7
Biela fasadna farba od CAPAROLU
Dobry den Chcem sa spytat ci ma niekto bielu fasadnu farbu od Caparolu?? Popripade ci moze napisa…
martina117
Pred 6 rokmi
14
Murovany plot na kluc v Nitre
Ahojte, mate niekto referencie na firmu z Nitry a okolia, ktora vam stavala murovany plot? Ja pr…
dubor
Pred 6 rokmi
1
Kto by zhotovil
Caute,nenajde sa tu niekto, kto by vedel v rozumnej cene zhotovit taketo vchodove dvere?Foto v pril…
lordxor
Pred 6 rokmi
14
Dáva dnes ešte niekto klasický nerezový drez?
Dlhé roky mám nerez, ale ideme meniť kuchyňu a neviem sa rozhodnúť.
kransea
Pred 6 rokmi
27
Laminátová podlaha Egger
Dobrý deň, má prosím vás niekto laminátovu podlahu od egger, konkrétne valley mocca? Chcela by som …
dolsis
Pred 6 rokmi
1
CATE krby na kluc
Má niekto skúsenosti s firmou CATE krby na kľúč? Ich cenová ponuka v porovnaní s krbarmi v našom …
iamriso
Pred 6 rokmi
4
Aqua Complet - Protherm RAY 9 K + zásobník FE120BM - čo všetko ešte treba k spusteniue kúrenia
Ahojte, chcem si kúpiť zostavu Protherm RAY 9 K + zásobník FE120BM https://www.protherm.sk/pre-nasi…
trubiroh
Pred 6 rokmi
5
Olejovy radiator
Dobrý deň. Chcel bi som sa spitat ci by my niekto nevedel poradiť. Ma niekto skusenosti s olejovim …
vrajmantak
Pred 6 rokmi
1
2
37
100% parní trouba
Dobrý den, kdo má 100% parní troubu jste spokojení? Jak se to čistí? Mám na výběr se dvou v jedné s…
lenkito10
Pred 6 rokmi
2
Založenie rozostavanej stavby- drevodomu
Ahojte, Nikde na internete som nevidela, alebo zle hľadám ( v horšom prípade som aj slepá) ale nevi…
kicilanka
Pred 6 rokmi
3
Klimatizácia od Innogy skúsenosti a postrehy
Ahojte , viem že je po sezóne ale mal by som otázku ohladne nákupu klimatizácie od spoločnosti Inno…
sportline
Pred 6 rokmi
1
Tepelna izolacia parotesna
Dobry den,prosim vas ktoru parotesnu tep.izolaciu by sme mali pouzit na strop na 1NP (pokracuje 2NP…
mona777
Pred 6 rokmi
7
Bramac klasik sklon 15 stupnov
Zdravím. Je možné použiť betónovú škridlu konkrétne bramac klasik na strechu so sklonom 15 stupnov?…
knifak
Pred 6 rokmi
7
Mliecne sklo v spalni
Vie mi niekto povedat ci mliecne sklo sa da zrovnat s klasickym priehladnym co sa tyka prepustania …
wivik
Pred 6 rokmi
28
Free program na kladačsky plán na obklady
Ahojte, mam 3 rôzne obklady a podlahy od rôznych dodávateľov, chcem si urobiť taky skúšobný kladačs…
matko291
Pred 6 rokmi
2
Prístupová cesta k existujúcej nehnuteľnosti
Chystáme sa na obhliadku nehnuteľnosti víkendového domu na vlastnom pozemku, len bez podielu na prí…
madusik
Pred 6 rokmi
7
Stropny system alebo drevo...?
Zdravim vas mam dilemu ci dat dreveny ,betonovy alebo skladaci stropny system ,co ma vyjde lacnejsi…
catscan
Pred 6 rokmi
23
Co maju stavbari proti porobetonu?
Zdravim vospolok, aktualne finalizujeme projekt domu, zacal som sa teda stretavat s roznymi stavebn…
wishmaster
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
65
1
2
…
1329
1330