O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Mliecne sklo v spalni
Vie mi niekto povedat ci mliecne sklo sa da zrovnat s klasickym priehladnym co sa tyka prepustania …
wivik
Pred 6 rokmi
28
Free program na kladačsky plán na obklady
Ahojte, mam 3 rôzne obklady a podlahy od rôznych dodávateľov, chcem si urobiť taky skúšobný kladačs…
matko291
Pred 6 rokmi
2
Prístupová cesta k existujúcej nehnuteľnosti
Chystáme sa na obhliadku nehnuteľnosti víkendového domu na vlastnom pozemku, len bez podielu na prí…
madusik
Pred 6 rokmi
7
Stropny system alebo drevo...?
Zdravim vas mam dilemu ci dat dreveny ,betonovy alebo skladaci stropny system ,co ma vyjde lacnejsi…
catscan
Pred 6 rokmi
23
Co maju stavbari proti porobetonu?
Zdravim vospolok, aktualne finalizujeme projekt domu, zacal som sa teda stretavat s roznymi stavebn…
wishmaster
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
65
Prívod vzduchu ku krbovým kachliam
Ahojte, v dome mám prívod vzduchu ku krbovým kachliam (podľa náčrtku oranžovým) vedený pod poterom …
roboza
Pred 6 rokmi
2
250 cm strop - veľký prúser?
Ahojte, omylom sme sa na novostavbe dostali na 250cm strop v dennej časti. Je to podľa vás veľký pr…
minonkysk
Pred 6 rokmi
1
2
43
Kurenie - skusenosti s firmou Revel?
zdravim vsetkych, prosim potrebovali by sme poradit s kurenim.Mete niekto skusenosti s firmou Revel…
r4d3k74
Pred 6 rokmi
2
sponzor fóra
Ako ste zateplili okná zvonka
Ako ste zateplili okná zvonka? Okna sú osadené zarovno muriva a chcel som ich dávať prekrývat fasa…
montreal
Pred 6 rokmi
7
Kto s poschodovym drevodomom by nas pozval na navstevu? :)
Zdravim vospolok, je tu niekto kto ma poschodovy drevodom (tj. dve NP, pricom v podlahe 2 NP je aj …
kavar
Pred 6 rokmi
5
Okna firma z vychodu, spis
Ahojte máte skúsenosti s firmami na vychode, Spiš, co robia okna? Rozmyslame nad drevohlinik, do no…
kachitita
Pred 6 rokmi
3
Aké biele interiérové dvere vybrať?
Prosim poradte mi. Chcem biele interierove dvere, ale neviem z akeho materialu by mali byt aby co t…
auroraher
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
4
5
128
Biele dvere vysoký lesk - Dextura alebo Sapeli?
Ahojte, chceme biele dvere vysoký lesk. Rozmýšľame nad Dextura alebo Sapeli. Zaujímajú ma reálne s…
auroraher
Pred 6 rokmi
21
Rozdiel medzi pancierovou podlahou, podlahou z lesteneho betonu alebo podobny typ podlah
Ahojte, rozhodli sme sa davat do celeho tomu takyto typ podlahy ale zaujimalo by nas ktory typ je …
sysell
Pred 6 rokmi
3
Lipová Alej - Gretex - skúsenosti
Ahojte, chcem sa opýtať, či máte skúsenosti s firmou Gretex, ktorá vo Svederníku v časti Lipová Al…
pukanec5
Pred 6 rokmi
1
Podlaha za 20 eur| m2
Ahojte. Mame rozpocet na podlahy 20eur na m2 a nevieme sa rozhodnut do coho ist. Dlazbu nemame radi…
standa1981
Pred 6 rokmi
18
Regal na knihy
Kde ste prosim vas kupovali skrinky,regale na knihy za dobru cenu? Hladam nieco pevne,ale nechce sa…
habit
Pred 6 rokmi
23
Prihrnutie základov pred zimou - uzatvorená stavba
Riešim dilemu, či je potrebné pred zimou prihrnúť (a ideálne teda rovno aj zatepliť) základy - DT. …
lordxor
Pred 6 rokmi
11
Veľkosť okna v kúpeľni
Ahojte, aký máte názor na vizualizáciu kúpeľne. Sprchovací kút pod oknom - to sme chceli, len zo…
hroma
Pred 6 rokmi
7
Hľadám chatu na dlhodobejší prenájom (1 dospelý a pes)
Žena v strednom veku, s potrebou vypadnúť od ruchu veľkomesta, hľadá chatu na dlhodobejší prenájom …
rosi47
Pred 6 rokmi
5
Barovy pult vrchna doska
Ahojte. Do otvoru medzi obyvackou a kuchynou ideme robit barovy pult. Bude robeny z Ytongov a na vr…
rosi47
Pred 6 rokmi
5
Kam dať schody?
Ahojte, poprosim radu a vašu skúsenosť. 🙏 Kam by ste uložili SCHODY. Dali by ste im miesto vo vst…
mikra101
Pred 6 rokmi
17
Kanálový dekel z OSB dosky?
Mám v dome v pivnici kanál, kde sa stretajú všetky odpady a kde je napojenie na mestskú kanalizáciu…
arcticcode
Pred 6 rokmi
16
Krbova vlozka s vymennikom - odpojenie vymennika
Ahoj, rekonstruujeme dom, v ktorom bola krbova vlozka s vymennikom, ale velmi nespravne urobena …
duzu
Pred 6 rokmi
10
Aký systém na zasklenie balkóna?
Aký systém je podla Vás najvhodnejší na zasklenie balkóna zo severnej časti..?????????? 8-)
modrybalkon
Pred 6 rokmi
31
Zateplenie podlahy letnej kuchyne
Dobrý deň. Idem si po radu. Postavili sme si za domom takú "šopu" a chceli by sme to prerobiť na ta…
rkorba
Pred 6 rokmi
9
Indukce, myčka nádobí- jaké vybrat?
Dobrý den :), indukci ani myčku jsem nikdy neměla, proto ve výběru tápu. Na co si dát prosím pozor…
lukas_masiv
Pred 6 rokmi
14
Susedova terasa vo výške 3-4 metre na hranici, bez nášho súhlasu
ahojte :-) . Potrebujem sa poradiť..Začalo to minulého roku. Susedka mi náhodne na ulici oznámila, …
flower841
Pred 6 rokmi
20
Plechová krytina ruukki finnera skúsenosti?
Poraďte plechovu krytinu na valbovu strechu. Uvažujeme nad ruukki. Ďakujem za každý názor 😉
domca789
Pred 6 rokmi
3
Vchodove dvere s vitrazou
Ahojte Nemate niekto taketo vchodove dvere? Neviem najst firmu KE okolie iba Ba a doprava je drah…
liviadanova
Pred 6 rokmi
5
1
2
…
1330
1331
1332
1333
1334
…