O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Poškodený kábel
Zdravím Mám elektrické podlahové kúrenie Devi. V jednej izbe mi prestalo kúrit, premeraním zistené …
vrajmantak
Pred 6 rokmi
13
Ako odhadnem kolko percent ma dom , pripadne aku cenu , jedna sa ciste o hrubu stavbu .
Dobry den viete mi niekto poradit kolko percent ma hruba stavba a cca aku hodnotu .
tslivovic
Pred 6 rokmi
27
Trojdielne terasové dvere
Ahojte :) Prosím Vás máte niekto takto riešené terasové dvere ako na obrázkoch? Nevieme sa rozhodnú…
ekoprofilpro
Pred 6 rokmi
9
Mám zteplit záhradný domcek z porfixu?
Zdravím vás, prišiel som sa poradiť ohladom zateplenia záhradného domčeka, ktorý si momentálne robí…
jordyl
Pred 6 rokmi
10
Ako opraviť hojdačky?
Prosím s cukrom m vypliest sedačku hojdačky? Alebo ako ináč opraviť?
denkatn
Pred 6 rokmi
10
Stavebný otvor na dvere
o kolko cm ma byt vacsii stavbeny otvor od dveri?napr. ked su to 80tky kolko cm to robi na kazdu st…
chrobak7
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
71
Prasknuta strieska na plote
Zdravim. Na dvoch-troch strieskach na plote sa mi objavili praskliny. Cim by sa to dalo osetrit ab…
jordyl
Pred 6 rokmi
5
Ako zariadiť poschodový dom
Zdravim Vás,s kamoškou riešime ako dokončia vrchné poschodie. Spodné majú tak že podlaha je šedá a …
olgina7
Pred 6 rokmi
13
sponzor fóra
Dobý deň, môžte mi poradiť aké su orientačné ceny znaleckého posudku?
Ide o 1. izbový byt v panelovom dome , v Prešove. Chcem byt darovať synovi. Ďakujem pekne.
kmotrica
Pred 6 rokmi
6
Môže prenajímateľ vymeniť zámok bez upozornenia?
Chcem sa opýtať ak mám prenajatú kanceláriu na dobu určitú a prenájimatel vymenil zámok bez upozorn…
wiewo
Pred 6 rokmi
28
Moznost pripojenia inzinierskych sieti
Ahoj, na zaciatok opis mojej situacie. Planujem stavbu domu v zahrade ineho rodinneho domu (poze…
spiderhst
Pred 6 rokmi
2
Stavebné povolenie - garáž
Dobrý deň, chcem sa opýtať. Chceme garáž, ale ten o rok nestíhame postaviť, tak chceme zatiaľ kúpi…
felcon
Pred 6 rokmi
7
Vaznikova alebo Klasicky krov
Poraďte, akú konštrukciu strechy by ste dali na nás dom, vaznikova alebo Klasicky krov, v projekte …
zuziana5
Pred 6 rokmi
8
Frézovanie komína
Ahojte, chceli sme si v dome dat naistalovat krbovu vlozku. Najprv ku nam prisiel "krbiar" na obh…
kominari
Pred 6 rokmi
30
Rehau Rautitan
Ahojte, aký máte názor a skúsenosť s Rautitan od Rehau? Nie úplne som pochopil rozdiel medzi st…
rchrdba
Pred 6 rokmi
6
Nefunguje resp. nekuri podlahove kurenie
Ahojte, prosim o radu. Mozno sa to uz v nejakej diskusii rozoberalo, ale tak skusim znova. Nefungu…
herz
Pred 6 rokmi
1
2
33
Sibirsky Modrin skusenosti
Caute strechaci. Designerka nas nahovara pouzit Sibirsky Modrin na fasadu domu. Mate niekto nej…
bebekeksy
Pred 6 rokmi
14
Vonkajšie žalúzie Z 90...
Chcem sa opytat ,dali sme si urobiť cenové ponuky na vonkajšie žalúzie a prišli nám úplne odlišne c…
radusko01
Pred 6 rokmi
2
Inziniersko geologicky prieskum Kosice
Ahojte, potrebujeme spraviť na pozemku inziniersko geologicky prieskum neďaleko Ke. Viete odporučiť…
kicilanka
Pred 6 rokmi
2
Instalacia rury
Dobry den, Ako dlho prosim trva intalacia novej rury odbornikom? Menime staru. Dakujem!
kaspy
Pred 6 rokmi
10
Vymeniť či nevymeniť rozvody kurenia ?
Planujeme vymeniť starý plynovy kotol za kondenzačný v starom 60 r. dome, ktorý´nie je zateplený a…
petiar
Pred 6 rokmi
14
Ahojte máte skúsenosti s firmou setripriestor.sk sklapacie postele?????
ahojte zháňam akúkoľvek informáciu na sklápacie postele od firmy setripriestor.sk. Chceme si kúpiť …
sonidloo
Pred 6 rokmi
2
Umiestnenie krbu alebo krbovych kachli.
Ludia poradte, riesime akurat projekt a ja sa neviem rozhodnut, na ktoru stranu obyvacko-kuchyne um…
wivik
Pred 6 rokmi
1
2
50
Kolaudácia novostavby 2019/2020 - čo všetko treba?
Prosím Vás čo všetko musím mať v dome a okolo urobené keď chcem kolaudovať? Ďakujem
majaskoblova
Pred 6 rokmi
1
Rohová lišta na obklad
Zdravím, chcem radu, keď potrebujem rohovú lištu na obklad dať na roh ktorý meria 2,7m a čo pozerám…
pantex
Pred 6 rokmi
3
Javor bloodgood a vysychanie listov. Poradíte?
Dobrý deň, potrebujem poradiť pri pestovaní Javora dlaňovitolistého. Pred asi 1 mesiacom som kúpi…
monikamonikamonika
Pred 6 rokmi
12
Wall tooop
senicka firma na čele s ing. D. T., stojí za jedno velke ho*no, tyka sa to cenovo bez blocku, praco…
lokova
Pred 6 rokmi
1
Drevo do kúpeľne - aké je najvhodnejšie?
Aké drevo je najvhodnejšie do kúpeľne. Samozrejme bez bankrotu. Počula som názor že nie je veľmi vh…
mishkabb
Pred 6 rokmi
1
2
32
Lokalna rekuperacia (idealne aj zachytavajuca zapach z cigariet)
Dobry den prajem, chcel by som sa spytat na skusenosti/rady aku lokalnu rekuperaciu pouzit do bytu…
kavar
Pred 6 rokmi
6
Strop na externej pivnici - podlaha pod zahradnu kuchynu
Zdravim robil som si na zahrade pivnicu a teraz chcem odizolovat strop(,hydroizolacia a zatepleni…
wolodymyr
Pred 6 rokmi
6
1
2
…
1332
1333
1334
1335
1336
…