Veľkosť okna v kúpeľni

Profilova fotka
Ahojte, aký máte názor na vizualizáciu kúpeľne. Sprchovací kút pod oknom - to sme chceli, len zostáva otázka nechať okno väčšie s tým, že bude asi zaprskané, ale bude viac svetla v kúpeľni (hmota 425 okno 1250 hmota 575 = celková šírka kúpeľne 2250) ALEBO okno zmenšiť, zväčšiť pevnú časť pri sprchovacom kúte na úkor menej svetla v kúpeľni (hmota 425 okno 1000 hmota 825). Výška okna od podlahy je 1550 a výška okna je 750. Aký máte názor prípadne Vaše skúsenosti s takto umiestneným sprchovacím kútom. Nejde o design, len dispozíciu.
Odpovedať
@lenulik209 okno zaprskane nebude - je dost vysoko. Svetla z okna nebude aj tak vela kedze sklo bude nepriehladne. Volil by som to mensie rozdiel v svetle zanedbatelny. Inac podobne mam aj ja 😉
Odpovedať
to že takto chcete mať riešené okno myslím, že je normálne. Nejako moc zafŕkané nebude tým som si istý. Ja by som to nechal tak ako to plánujete myslím, že nie je na tom nič zlé :-)
Odpovedať
takto je to podla mma uplne v poriadku
Odpovedať
neviem co by si tam chcela este riesit. Okno urcite od vody nebude pretoze je pomerne vysoko. Ked chodime na plavaren tak tam maju okna takto riesene a je to super najma skrz to svetlo :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
@lenulik209 ahoj, chcem sa spytat ci ste nakoniec urobili tu kupelku tak ako si tu davala vizualizacie, a ako ste spokojni, nam to tiez nejako takto vychadza to rozmiestnenie, akurta ze ja nie som velmi stotoznena s tym wckom v kupelke, radsej by som ho dala samostatne.
Odpovedať
@haspurka a nebudete mat 2x wv? jedno budem mat v kupelni, a jedno mini pri vchode.. urcite dat 2
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?