O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Penetrácia sadrových omietok
Ahojte, máme hotové sadrové omietky. Majstri vraveli, že baumit má svoju penetráciu Sinter primer. …
tino2
Pred 6 rokmi
19
Aký strom mi vyrastá pri dome?
Prosím Vas, viete určiť podľa fotiek aký strom mi rastie pri dome? Vyrástol tento rok uplne sám, mo…
zita19
Pred 6 rokmi
2
Sedlová strecha na 13m široký bungalov
Nema niekto domcek so sedlovou strechov o rozmere 13x12m?Neviem si to velmi predstavit ako to bude …
oldoss
Pred 6 rokmi
22
Ako sa vybavuje hypotéka vo VUB?
Ahojte viete mi povedat ake mate skusenosti s vybavovanim hypoteky cez VUB? Potrebujem peniaze vyb…
andreah25
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
23
24
711
Lacné, komfortné vykurovanie
Dobrý deň. Ako sa dá spraviť lacné, komfortné, kvalitné vykurovanie? Napríklad na plyn, hoci aj svo…
tomstein
Pred 6 rokmi
16
Obavy z 50 cm porobetónu
Dobrý deň. Čo sa dá pokaziť pri stavbe 40-50 cm pórobetónového múru?
janamartish
Pred 6 rokmi
26
Okolie domu a garaz
Ahojte. Mame projekt domu. Pozemok je pod cestou takze dom musi byt zdvihnuty. Ako riesit okolie do…
aknelka1232
Pred 6 rokmi
5
Zrubový dom
Dobrý deň, zaujíma ma VŠETKO ohľadom stavby a bývania v zrubovom dome. Ešte sme len v štádiu rozhod…
lucitta7
Pred 6 rokmi
6
sponzor fóra
Dočasné otočenie kanalizacie
potreboval by som poradiť nejaké vhodné riešenie ako spraviť kanalizáciu ktorú potrebujem mať dočas…
tomasvrabel
Pred 6 rokmi
6
Výplň inštalačnej medzery
Ahojte. V podkroví mam zopár vonkajších zvislých priečok okolo vikierov. Skladba steny od exteriéru…
pd72536
Pred 6 rokmi
3
Strácajúce sa tla v podlahovke
Ahojte, práve nám položili podlahové kúrenie, ale po 2 dňoch sa stratil tlak o viac ako 1 atmosféru…
megdesign
Pred 6 rokmi
1
2
40
Môžem žiadať odstránenie susedovho múru, ak si chcem postaviť vedľa neho vlastný plot?
Chcem si postaviť plot z betónových panelov. Hranica pozemku sa nachádza asi 18cm od susedovho múru…
worker_falcon
Pred 6 rokmi
17
No kto by staval betónové ploty?
my dnes nasmrť unavení aj s MM končíme s armovaním kari rohoží a želiez na garáž a cez vedľajšiu pa…
miroslav33
Pred 6 rokmi
8
Da sa zablokovat vyklapanie na oknach?
- mam plastove okna, otvaracie + vyklapacie - Slovaktual - potreboval by som nanich zablokovat vy…
insed
Pred 6 rokmi
8
Prípojky - parcela E alebo musí byt parcela registra C
Potreboval by som poradiť ak parcelu mám v registri E musím ju dať vymerať a prepisat do C . Alebo …
bohuzial
Pred 6 rokmi
5
Mate niekto kuchynu biela leskla s kombinaciou dreva dubsan remo (rustikal) alebo nieco podobne ?
Nejake realne fotky vašej kuchyne pre inšpiraciu ? Spodna cast linky drevo a vrchna biela leskla? N…
mishelka30
Pred 6 rokmi
4
Parozabrana na pristresku.
Dobry den. Neviete mi prosim poradit ci je potrebne umiestnit parozabtanu na pristresku? Strecha pr…
miroslav33
Pred 6 rokmi
5
Bungalov 1073 z EUROLINE - stavia niekto?
Stavia niekto bungalov 1073 z euroline?
ivo333
Pred 6 rokmi
8
Stavebná firma alebo overená partia na stavbu RD Košice a okolie
Ahojte. S manželom hľadáme spoľahlivú stavebnú firmu alebo partiu šikovných ľudí, ktorí by nám pomo…
chrapovic10
Pred 6 rokmi
4
Firma family house
Dobry den stavia alebo planuje tu niekto stavat s firmou Family House z Dun.Stredy?
peter977
Pred 6 rokmi
9
Aky typ tienenia?
Ahojte, aky typ tienenia by ste odporúčali na tieto presklené steny, plus zasuvacie dvere?okrem ext…
brnkinka
Pred 6 rokmi
1
2
33
Poradíte firmu na väzníkový krov v okrese Senec?
vie mi niekto poradit firmy na vezníkový krov ,ideme stavat okres Senec
rkorba
Pred 6 rokmi
10
Aký material použiť?
Ahojte.Má niekto nápad aký materiál použiť k dolnej časti plotu ako zábranu proti prerastaniu burin…
zita19
Pred 6 rokmi
6
Tepelné čerpadlo Mitsubishi VS Nibe
Dobrý deň, chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s týmito značkami ? ktorú variantu by ste radšej vol…
pier
Pred 6 rokmi
3
Montovaný dom svojpomocne
Ahojte.Chystame sa stavať montovany dom svojpomocne.Priatel je šikovný plus mame v rodine známych p…
roboza
Pred 6 rokmi
18
Parozábrana - nutná v našom prípade?
Ahojte, áno zas a znova je tu tá otrepaná otázka ohľadom parozábrany. Práve nám dokončili podhla…
gashtaan
Pred 6 rokmi
18
Páči sa vám táto dlažba?
Čo hovoríte na túto dlažbu ?
matko291
Pred 6 rokmi
1
2
34
Cervotoce v krbovom dreve
Ahojte, mozno niekto uz take riesil: Navyberal som si pekne kusky krboveho dreva do niky vedla krb…
kenny123
Pred 6 rokmi
8
Tepelna cerpadlo
Dobry vecer. Ideme prerabat starsi dom,chcel by som vykurovanie tepelnym cerpadlom na podlahove kur…
duzu
Pred 6 rokmi
7
Zateplenie vaznika
Ahojte, ma niekto album alebo spravny postup ukladania vaty ( isover unirol plus ) v tych castiach …
palo18
Pred 6 rokmi
4
1
2
…
1325
1326
1327
1328
1329
…