Aky typ tienenia?

Ahojte, aky typ tienenia by ste odporúčali na tieto presklené steny, plus zasuvacie dvere?okrem externych žalúzií, ďakujem
Odpovedať
1
2
@ewana16 ahoj, možno screenové rolety by mohli vyzerať fajn alebo potom nejaké vnútorné tienenie v podobe klasických žalúzií alebo len závesy. Vonkajšie žalúzie nechceš, keď si písala, že okrem nich?
Odpovedať
Vnutorne urcite nie.. Teplo pojde dnu a bude to ako sauna.. Asi screen rolety
Odpovedať
Profilova fotka
@ewana16 Exteriérové posuvné slnolami. Niečo takéto https://www.google.sk/search?q=posuvn...
Odpovedať
@ewana16 taktiez by som skor odporucila screenove rolety ako vnutorne zaluzie. moja sestra ich ma na baraku, vybrala si ich od Isotry a musim uznat, ze velmi dobre vyzeraju. nepovedala by som, ze tak vyniknu na tom dome. a este aj z hladiska toho tienenia ti budu lepsie.
Odpovedať
@prvosienka5 dobrú značku si poradila ;-) :-) 8-)
Odpovedať
@negue jj, ved keby nebola dobra, tak by som ju neporadila. vy mate ake tienenie na dome?
Odpovedať
@prvosienka5 my máme klasické exteriérové rolety. Dlho sme sa ale rozhodovali čo dáme, keďže tieto exteriérové teraz vychádzajú dosť veľa ale povedali sme si, že keď raz investujeme, tak to už bude mať na dlhé roky. Tak snáď to tak aj bude 8-)
Odpovedať
@negue jasne, to ste si dobre povedali. pokial je kvalitne tienenie, tak vydrzi ozaj dlhe roky. ved si zober, ze nasi stary rodicia maju rolety na oknach (samozrejme vtedy boli ine ako teraz) ale este furt ich maju. a ozik este som sa ta nespytala na znacku, hm? od koho mate rolety? kto vam ich montoval/vyrabal?
Odpovedať
@prvosienka5 noo ale to sú také, ktoré keď prší alebo fúka silný vietor tak nenormálne buchotajú, že pomaly ani spať nemôžeš, že je to tak? :-D Čo sa týka výrobcu, tak sú od Isotry a čo sa týka montovania a dodania, tak to nám robila firma Sun Shield. Ak ťa ešte nejaké otázky napadnú, tak sa kľudne pýtaj. Aby si si nemyslela, že ma otravuješ. Len sem-tam sem nestíham dlhšiu dobu prísť, keď mám toho veľa v práci.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj @negue :-) Je super, že som našla človeka, ktorý má od nich tienenie, keďže nad nimi uvažujeme aj my ;-) Smiem zopár otázočiek alebo radšej cez IP?
Odpovedať
@brnkinka samozrejme, že môžeš a kľudne aj tu alebo cez internú poštu. Mne je jedno 8-)
Odpovedať
@negue ano, to mas pravdu, ze buchaju ale zase uz maju svoje roky, tak sa tomu ani necudujem. a keby som chcela, aby si ich starka vymenila, tak o tom ani pocut! ale tak ked jej to tak vyhovuje, tak sa nestaram. oooha, tak vy mate tiez od nich? super, super. ziadne ine info nepotrebujem, uz som z teba asi vsetko vytiahla :-D ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@prvosienka5 ani sa tomu nečudujem, už nechce zbytočne peniaze mínať keď vie, že už aj tak dlho v tom dome nebude. A predsa len dôchodci z tých ich dôchodkov ledva vyžijú. Jjj, máme 8-) Oki, tak keby niečo, tak píš v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
Ale vieš čo @negue, popýtam sa ťa to tu, veď možno tie odpovede, ktoré mi dáš niekomu ešte pomôžu a keby sme to rozoberali cez IP, tak by si pomohol iba mne. Oki? Môže byť? :-) Chcela by som vedieť, či vyrábajú aj atypické rozmery tienenia a či vyrábajú aj žalúžie, ktoré sa dávajú medzi sklá? Minule mi o tom teta hovorila a celkom sa mi to pozdávalo, že aspoň na žalúzie nepadá prach a netreba ich nonstop utierať. Len taktiež tam je riziko, že keď sa pokazia, tak budú pokazené lebo kvôli nim by som asi nevymieňala celé okno. Kľudne mi môžeš napísať, aký máš na to ty názor. Rada si vypočujem názor nestranného človeka ;-)
Odpovedať
@brnkinka okey, mne to je jedno, kde ti poradím. No máš pravdu, že takto poradíme aj druhým 8-) Čo sa týka tých atypických rozmerov, tak oni majú na to takú jednú dobrú vetu a to takú, že vedia vyrobiť čokoľvek, čo je technologický možné a čo je zákazník ochotný zaplatiť, takže asi tak :-) Fúha, tak na tú druhú otázku ti neviem 100% odpovedať ale mne sa zdá, že aj také žalúzie vyrábajú. No to by bolo asi lepšie, keby si sa priamo ich spýtala ale im môžem aj ja napísať, ak chceš. Nerobí mi to problém.
Odpovedať
@ewana16 to je hriech zatieniť taký výhľad ved ti tam nikto nečumí, ked je jasno v zime nebudeš toľko kúriť, mám žalúzie hore
Odpovedať
Profilova fotka
Hm, to som nevedela, že majú taký slogan @negue, no dobré vedieť ;-) Ďakujem za ochotu ale to nemusíš, veď to zvládnem aj sama im napísať alebo poviem drahému, nech to niekde zistí. A čo sa týka ceny, tak je prijateľná alebo vyššia? Lebo niekde som čítala tak a inde zase inak.
Odpovedať
@negue presne ako si napisal, tak to je ;-) :-) a je jasne, ze ked budem mat nejaky problem, tak sa na teba obratim. dobre sa mi s tebou pise ;-)
Odpovedať
@brnkinka ok, veď keby niečo, tak sa kľudne na mňa obráť a nemám problém ti to vyzistiť. Keďže oni majú kvalitné tienenie, tak aj cena je vyššia ale zase nie o moc, toho sa báť nemusíš. Veď ani ja nie som milionár a mohol som si dovoliť od nich tienenie :-D @prvosienka5 super, tak sme dohodnutý 8-)
Odpovedať
@brnkinka tie zaluzie v okne stoja jednak este o trochu viac ako tie externé, zaberajú priestor v skle, Cize sú vidiet a nie je to teda pekné a ak sa pokazia, tak treba menit zvacsa cele sklo. Nedaval by som si ich
Odpovedať
Profilova fotka
Heh, tak to som rada @negue ;-) Lebo ani my nemáme peniaze na rozhadzovanie ale zase nejaké tienenie isto potrebujeme na okná.
Odpovedať
Profilova fotka
To vážne @peter0? Tak to potom už nechcem, lebo veď celkovo extérne tienenie je dosť drahé a toto keď je ešte drahšie, tak to nechcem. Zase tak veľa peňazí momentálne nemáme. Presne som si aj myslela, že keby sa pokazili, tak by sme museli meniť celé okno. Inak to je riadne blbé riešenie, to by nejako mohli domyslieť. Ale nebudem tu vypisovať zbytočne moje myšlienkové pochody :-D Ďakujem ti veľmi pekne za názor.
Odpovedať
@duzu áno, a v lete sa tam uvaria za živa
Odpovedať
@jurobb v lete je slnko vysoko , stačí trochu väčší presah strechy, mám okná presne na juh a žiaden problém. no teraz mi už ide kúrenie zo slnka
Odpovedať
@duzu mame podobne velke presklene plochy ako ewana16, smer JZ a pri letných výpekoch tam bolo na skapanie, akurát nam dorobili na tejto strane exterierove rolety, screen zipy a markizy
Odpovedať
@jurobb no od západu je problém lebo je už nižšie slnko a veľké teplo, od západu nemám žiadne okno, len juh a východ vtedy je ešte chladno aspoň tu
Odpovedať
@brnkinka tak si na správnej ceste 8-) Už musíš len osloviť nejakého ich predajcu a požiadať si o cenu a celkovo všetko doriešiť s nimi. Držím palec, aby to všetko dobre dopadlo 8-)
Odpovedať
@negue chcem sa opytat aka je potom údržba vonk žalúzií?
Odpovedať
@ewana16 my mame tiež tento typ okien a tiež sa nevieme rozhodnúť ....uvažovali sme aj nad vonkaj žalúziami,preco ich vy nechcete?len chcem vedieť názor,ďakujem 😊
Odpovedať
@maria455 hlavne kvôli cene, vyšli dosť draho.... zatiaľ si riešim bambusové rolety, ak bude naozaj zle(ešte nebuvame, tak nevieme), , tak časom nasetrime aspoň na tie západné okná
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?