Zrubový dom

Profilova fotka
Dobrý deň, zaujíma ma VŠETKO ohľadom stavby a bývania v zrubovom dome. Ešte sme len v štádiu rozhodovania sa, máme málo info ale zruby nás očarili. Ocením rady a tipy najmä od ľudí z fachu a od tých, ktorý zrub majú :) Moja (naša :D ) predstava je: aspoň čiastočne podpivničený zrubový domček, s garážou alebo aspoň prístreškom na auto, 2 NP, balkón, teraska, s pôdorysom aspoň 80m2. Potenciálny pozemok je dlhý ale na šírku iba nejakých 12m. Čo všetko nás teoreticky čaká a aký je rozdiel pri výstavbe zrubu a murovaného domu? Ako sa cca pohybujú ceny domu na kľúč? Projekt nám môže urobiť aj iný projektant, alebo radšej staviť na projektanta z firmy, ktorá by realizovala zrub? ako dlho to môže trvať? čítam čítam, už mám hlavu ako balón, konzultácie s firmami máme v pláne, zaujímajú ma ale tipy čo sa nedočítam, firma nepovie a pod. zn.: o stavbe neviem skoro nič, tak na mňa prosím laicky,ďakujem :) pekný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucitta7 ahoj skus pozriet temy tu na MS je ich tu viac napr. https://www.google.com/url?client=int... :) Hadam pomoze,
Odpovedať
Profilova fotka
@janaigor toto všetko som si už prelutrovala, ale pozerám že sú to dosť staré príspevky. hľadám niečo aktuálne, ale dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@lucitta7 jaj tak, ale stary neznamena neaktualny, alebo skus tam napisat a on sa ako keby obnovi a mozno tam niekto napise nieco :) Lebo bude svietit v poslednych komentovanych :) Ja som tiez tak minule nasla odpoved :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si tiez myslim ze janaigor neradi zle, tema sa obnovi a ludom pridu aj upozornenia tak mozno nieco napisu a budes vediet :)
Odpovedať
Profilova fotka
no takže zo starších diskusií o zruboch žiadna odvoveď :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?