Lienky cez zatvorený HS Portál

Ahojte, nemáte niekto skúsenosti co by mohlo chýbať na HS portále keď kí cez zatvorené dvere prechádzajú lienky. Boli aj z firmy co ich montoval, vraj sú tam všetky tesnenia co majú byť a nič na dverách nie je poškodené. Neviem im to ani dokázať keďže lienka pred ich očami neprejde. Dvere od firmy ADLER TT Salamander s kovaním HST evolutionDrive. Prechadzaju okolo hornej vodiacej listy.
Odpovedať
u nas sa deje to iste, po preskumani som dosiel k zaveru ze tie hnusoby prejdu cez tesnenie, v jeho okoli ich bolo najviac. v obyvacke sme povysavali cez 100ks, pri tesneni a liste ich bolo tiez milion, po povysavani som tam strekol biolit, odvtedy sa dnu dostalo par najodvaznejsich.. Medzicadom ale uz odmigrovali do prec, tak neviem ci to pomohlo najviac.
Odpovedať
@andreus mne prejdú len cez prvé vonkajšie tesnenie je hrubšie a pružné a ostanú v žľabe pred druhým tesnením to je tenšie a tvrdšie, , majú hrubší krunier s pevných krídielok a doslova sa prevrtájú cez pružné tesnenie, nie je to chyba nastavenia rámu , či prítlaku,chladný vzduch tadiaľ nefučí, už zmizli i mne niekam do teplých krajín, babie leto už asi skončilo
Odpovedať
@duzu ako ti zavidim ze ich uz nemas :-D ale u mna prejdu len cez vchodove dvere :-|
Odpovedať
@au585 my máme inváziu na balkóne a aj v spálni, ale u nás prejdú do spálne cez sieťku úplne v pohode, tie červené mi až tak nevadia, ale tie žlté a čierne s červenými bodkami nepoznám :D
Odpovedať
Aj my mame strasne vela tych svin. Minuly tyzden som ich povysavala snad 200. Mame aj sietky. Dokonca ked som otvorila francuzske okna, skoro som sa povracala, lebo ich tam dole za tesnenim bolo asi 30 na kope. Len vydrzat a vysavat. Ono to bude trvat podla mna uz len tyzden. A ano, aj cez HS portal mi prelezu.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Pri správne vyrobenom a namontovanom HS portály Salamander s kovaním HST evolutionDrive nie je priestor na to aby sa cez portál dovnútra dostali lienky alebo iný hmyz. HS portál je dokonca tesnejší ako klasické okno. Firma Adler TT je certifikovaný a overený slovenský výrobca s certifikátom kvality. Je tiež členom nášho združenia Revolučné okná , čiže jeho výroba je pravidelne kontrolovaná a hodnotená odborným personálom a musí spĺňať prísne kritéria pre získanie certifikátu kvality. Môže sa ale stať, že nesprávnou manipuláciou s HS portálom sa tam tie malé potvorky môžu dostať. Ak chcete problém vyriešiť, pošlite nám do správy na vás kontakt a náš technik vás bude kontaktovať a v prípade potreby vás aj navštívi a poradí ako predísť týmto nepríjemnostiam. Prajeme pekný deň. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?