Novostavba Petržalské dvory - uvažujete o kúpe?

Uvažujete niekto o kúpe bytu v tejto novostavbe? Máte nejaké informácie? http://www.petrzalskedvory.sk
Odpovedať
Ahoj Miki, Vazne uvazujeme o kupe bytu v 2. etape, bohuzial ked som hladal na fore, nenasiel som skusenosti ludi z prvej etapy. Dost by ma to zaujimalo, kedze buduci tyzden planujeme si zarezervovat byt uz napevno.
Odpovedať
Druha Etapa podla mna je horsia nez prva etapa. Dom je priliz nizky A moc nalepeny na Vienna Gate.Prva Etapa mala velmi dobre ceny ako aj bola v bezpecnejsej vzdialenosti od Viena Gate.Dôkazom toho je aj to ze sa vypredala do 4 mesiacov co sa s druhou etapou porovnavat neda.Netreba zabudat ze priemyselna zona Matador je opät tentokrat v takmer finalnej hre.Tazko polemyzovat o veziaku ktory ma mat 84 poschodi.Myslim ze nik kto vyrastal vo vyssich poschodiach panelaka nechce byvat niekde kde mu mozu susedia pozerat rovno do bytu.Nehovoriac o tom ze v priebehu desat rokov im tam mozu pekne zastavat vyhlad.Hlavna deviza tohto projektu je blizkost vlakovej stanice do Viedne.Pre vsetkych ktori maju pracu vo Viedni a denne musia dochadzat co bude co sa tyka zapch v Petrzalke velmi velky problem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@jsanko9 ahoj..ja byvam o kusok dalej na udernicke 10 v novostavbe.mame vyhlad do vnutra sidliska.keby som mala okna na opacnu stranu tak sa v momente stahujem.na jednej strane je chladok no oproti ma stat take nieco podobne.a na druhej strane je cesta...by som povedala ze dost rusna...same auta...dodavky.no hruza.z tej strany ako je cesta pece slnkoq cely den...ale vetrat pri takej silnej premavke je problem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Dobry den, stale nikto so skusenostou z Dvorov? Tiez uvazujeme nad kupou bytu, v tretej etape a uvitali by sme nazory a postrehy z prvych dvoch etap.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@mobanika Ahoj, aj mňa by zaujímala tretia fáza. Zistila si niečo? Ja som písala do remaxu a ani sa neunuvali odpísať. .tak je to celé čudné. Ešte asi nestojí ani dvojka,takže investovať do trojky bez toho že by sa stavalo sa mi zdá dosť rizikové.
Odpovedať
Dobry den, my kupujeme byt v tretej faze, dvojka je uz mimochodom postavena a myslim, ze aj skolaudovana. Pre nas dobry projekt vzhladom na pouzitie rekuperacie (nizke naklady a stale cerstvy vzduch v byte), dobra dostupnost do mesta (aspon zatial, je otazne, nakolko to tak zostane, kvoli planovanej vystavbe v okoli) a tiez super obcianska vybavenost. A cenovo oproti ostatnym novostavbam fajn. Este som nestretla nikoho z prvej fazy, kto by sa na nieco stazoval, tak snad to tak bude aj v dvojke a trojke.
Odpovedať
Viete niekto ci uz skolaudovali tu druhu etapu? Pred par tyzdnami co som sa rozpaval s robotnikmi mi vraveli ze je uz po kolaudacii ale ludia tam este nebyvaju.........Momentalne tretia etapa vyzera tak ze blok A uz ma tristvrtinu kostry postavenu ale blok B ma ledva zaklady.Ktovie ci Acko nebude kolaudovat skorej.Alebo sa bude cakat kym ho dobehne Bcko.V podstate si myslim ze kazdy kto byva v prvej etape je spokojny.Ale mozne je ze tam byva velke percento cudzincov.Takze ich na tomto fore neuvidite..Nechame sa prekvapit.Alebo sa tam pôjdeme prejst na prechadzku.D
Odpovedať
Dobrý deň, ja som si kupila byt v 2 etape, bohužial byty stale niesu skolaudovane, pôvodne mala byť kolaudácia 05/2016 ....
Odpovedať
Tieto byty vyzerajú pekne. Čítala som článok na túto tému na tejto stránke http://www.prirodnebyvanie.sk/ a tak som zhodnotila, že tieto byty sú naozaj pekné. Rozmýšľame o presťahovaní. :-)
Odpovedať
Kupili sme byt v druhej etape, ktora meska, nakolko ju nechcu skolaudovat. Pracovnici z tretej mi povedali, ze tretia etapa bude meskat, nakolko uz su v sklze a vymenili stavebnu firmu. Naviac, zastupca spolocnosti REMAX, ktory byty predava nechce s kupujucimi komunikovat a poskytovat im akekolvek informacie. z vlastnej skusenosti neodporucam kupu bytu v tretej etape.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Je tu niekto z tretej etapy?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Tu je niekto dobre nastvany z 3. etapy. Neskutocne co sa deje, lebo v podstate ani nevieme co sa deje. Odovzdavanie bytov a kolaudacia je opozdena takmer o rok, informovanost klientov/kupujucich nulova, ak sa nedozadujete a nevyvolavate sami jedinemu zastupcovi predaja bytov. Udajne sa tam vymenila nie len stavebna firma ale aj niekolko pravnickych kancelarii co uz niecim zavána. Obavam sa kde a kto je v tomto mafianskom state podplateny a ci by sme sa vsetci kupujuci nemali spojit a podat to na sud a zaroven tento nonsense medializovat!
Odpovedať
Článok sa načítava...
byvam v prvej etape a za nu viac menej vsetko fajn, az na tie reci o lacnom byvani, mesacne naklady cca podobne ako v 40 rocnom panelaku na Gercenovej... aj pan z REMAXu sa celkom zmenil od tej doby... druha sla kvalitou dole, tretia co pocuvam susedov co kupili aj v trojke este horsie (chceli usetrit, tak to dali nejakym fuserom a nakoniec to aj tak vratili VIONu ktory staval 1 a 2 aby to neskoncilo katastrofou) . Zacalo sa setrit a tak to aj dopadlo... No a co sa tyka kolaudacie trojky podla mojich info co sa suska medzi obyvatelmi trojky asi najlepsie to je popisane v tomto prispevku suseda (komentar z 20 septembra, samotny podnet je o inom). https://www.odkazprestarostu.sk/brati... Stoji to na arogancii Vienna Gatu a nevymozitelnosti prava pripojit sa na komunikaciu, ktoru si niekto (VG) osvojil... A tiez na vystavbe krizovatky ktora nebola az tak uplne v rukach developera aj ked ju ma ako podmienku ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?