Kde mi vedia predlzit elektricky kablik?

Kam sa mam obratit ak potrebujem vymenit - predlzit kabel za viac metrovy? Nemam predstavu kde sa to robi. Som z Kosic. Dakujem za info
Odpovedať
Najjednoduchšie a najbezpečnejšie máš kúpiť predlžovačku potrebnej dĺžky. Alebo sa obráť na svojho chlapa. Potrebuje orezávač, potrebnú dĺžku kábla, čokoládky alebo izolačku alebo wago svorky. A IQ aspoň 70.
Odpovedať
@livka_ ak nemáte inú možnosť a chcete spoľahlivo predĺžiť ten dvojžilový šedý káblik, tak zájdite do opravovne elektroniky, vygooglilo mi tieto dve:
Odpovedať

Odpovedať
Najlepsie je fakt kupit predlzovacku - vidim, ze tam mas adapter, zrejme z americkej koncovky na Europsku - daju sa zohnat aj take, co maju na jednej strane americky konektor, ale je to dost problem. Ja by som urcite nestrihal a nepredlzoval uz ten nizkonapatovy kabel (ten biely tenky z koncovkou), nie je dobre to tahat na vela metrov a nebude to nikdy take odolne ako original. Takze radsej fakt predlzovacku. A ak je to mozne, zohnat podobny adapter, ale s Europskou koncovkou (vyzera byt standardny - ak som dobre precital z obrazku, je to 12V zdroj..)
Odpovedať
Redukcie na americke zasuvky sa daju kupit aj na www.Conrad.sk A potom ti staci kupit original predlzovacku primeranej dlzky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?