Firma Brestech pan Ladislav Chopko

Chcela by som vas len upozornit na firmu Brestech, ktora stavia montovane domy, ktorej konatel je pan Ladislav Chopko.NEODPORUCAM tuto firmu!!!
Odpovedať
1
2
@litvinka a na tento polnocny vystrel do vzduchu je aj nejaky konkretny dovod?
Odpovedať
@catscan asi sa strhava zo sna z jeho roboty
Odpovedať
Dovodov je viac nez dost.mali sme mat dom na kluc(ziadne starosti-uz iba nastahovat sa).no uz pri platni nastal problem-bola kriva a oni to nevedeli opravit tak to musel opravit priatel.dom uz stoji chvalabohu ale praskaju v nom steny podlaha bola urobena cela zle-cela plavala(doslova).ani po reklamacii a oprave nenastala ziadna zmena.a ked mu volam ze od neho potrebujem jeden papier on mi povie ze sa kvoli mne nebude trepat do Kosic(on je z Humenneho).a vobec cele jednanie toho cloveka=0 bodov.
Odpovedať
@litvinka ci pana dzifce ta ty vychodnarka a sebe neznas poradzic, ta sebe pust spivanku od skupiny Kabat-Pohoda tam zaspivany caly recept, kdyz se u nas chlapi poperou tak jenom.......
Odpovedať
@kavar keby to bolo take jednoduche tak to tak aj poriesime ;-)
Odpovedať
Obavam sa, ze tu pesnicky nepomozu...poznam majitela firmy osobne a po niekolkorocnych skusenostiach... je to celkom bezcharakterny clovek!!! Litvinka ma pravdu-neda sa s nim komunikovat,ani rozumne dohodnut! Hlavny problem je v tom,ze v tomto nema potrebne vzdelanie ani skusenosti! Skusa doslova,co je momentalne na trhu! Je mi to velmi luto,ale naleteli ste cloveku, ktoremu ide iba o zisk! Byvali zamestnaci by vam mohli rozpravat...vyuziva vasu neznalost a ze nie ste jeho " rodacka", lebo v Humennom ho uz , bohuzial vsetci poznaju...staci nahliadnut do jeho registrov-dlznik, neplatic a neplatic, dlznik!!! Ma na krku same exekucie!!!!7
Odpovedať
@litvinka dobry den..ak sa mozem spytat.. stavali ste v kosiciach a mate aj nejake foto....my ideme stavat dom cez pana chopka a uz sa nam zda akýsi podozrivý...vsetko sa natahuje a dali sme mu aj vybavovat papierovacky a stale nic.....ked to tak pojde aj s vystavbou tak dakujem pekne....
Odpovedať
@mirkokosice dobry den ano stavali sme v kosiciach a mam aj fotky ako urobili zaklad pod plavajucu podlahu..museli sme si odznova robit komplet celu podlahu od betonovej platni.ak by ste chceli kludne mozte prist pozriet do nasho domu co vsetko sme tu museli este prerabat
Odpovedať
Dobrý den. To by bolo super a aspoň by som zistil viac. A pevne sa rozhodol. Posielam Vám email a ked možte tak mi dajte vaše číslo a zajtra by som Vám zavolal. Miroslavparnica@hotmail.com Zatiaľ ďakujem
Odpovedať
dobrý den , mam na starosti stavebnú výrobu v tejto firme , pre začiatok : usílie ktoré vynakladali pracovníci firmy už pri zabezpečovaní stav.pov. stavby boli nadštandartné , za čo sa nedočkali ani ďakujem. Konečnú realizáciu niektorých stav.prác chceli zabezpečovať sami , je nanajvýš drzé konštatovat , že sa naš šef nemal záujem venovať klientke , mam skusenosť , že za klienta rieši aj veci ktoré by nemusel. Pri podlahe došlo k pochybeniu subdodávateĽa , praskliny zapríčinili použite materialy , ktore sme okamžite nahradili inými , a na požiadanie majitela mu ich okamžite dodali. Máme dostatočné skúsenosti , aj náš šéf . Stavbe sme venovali maximum , i napriek strašným poveternostným podmienkam a zmenám investora. Panu Mirkovi : stavbu sme realizovali podľa cudzieho projektu , klienti ktorý majú náš projekt nebudú mať žiaden problem , všetky postupy máme prepracované , no i na ine projekty poskytujeme záruku. Nemám presne info o Vašom projekte domu , vlastne o dvoch projektoch , ale na začiatku som bol informovaný o vystavbe v Šaci , čo zabrzdil ÚTVAR HLAVNEHO ARCHITEKTA , a NIE naša nečinnosť, o čom sa presvedčil aj sam majiteľ pozemku.
Odpovedať
dobrý deň, rad by som poznal človeka , ktory pod anonym MEDIADOG rád uráža , predpokladám že je to jeden z tých , ktorí sa rád miešajú , i keď nevedia nič o skutočných vlastnostiach človeka ktorého krédom je pravda a precíznosť. NAPÍŠ svoje skutočné meno , a mena tých ktorým niečo dlhuje , jeho pohľadávky z časti poznáme , sú nemalé. Ja nerobím závery z výpovede jednej osoby , ktorej naša firma neskutočne pomohla .
Odpovedať
@jancusik ad1:plavajuce podlahy ktore robila subdodavka boli v poriadku,ten podklad pod nimi bol urobeny ZLE a to robila firma pana Chopka...ad2: preco ste na praskliny na stenach pouzili finalny tmel ktory sa pouziva maximalne do 3mm a vy ste a nim vyspravovali 2cm?co sa tyka tych okamzitych naprav za vymenu inych tmelov tak boli by sme zvedavi ci 4 tuby pouzivate na dom s rozlohou 83m2 obytnej plochy?preco ste nespajali farmacel dosky podla navodu? Tak neviem preco zavadzate ludi!!!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@litvinka co tak sem dat fotografie, nech su jasne dokazy.
Odpovedať
Tak ma vyzerat zaizolovana podlaha v nizkoenergetickom dome?
Odpovedať
po 1. , vaše tvrdenie je klamstvo , bol som informovaný , že Vaš priateľ poukázal na 4 spoje plav. podlahy čo bola chyba subdodavky . tuto chybu sme odstránili do 48 hodín., izolacie podlah boli urobené v zmysle projektu, zmenou podlah na bezbarierove oproti pôvodnemu projektu došlo k milimetuvej nerovnosti na prechodoch vo dverových otvoroch , upozornili sme na to subdodavateľa , žiaľ ten to nezohladnil , tak ako sme obratom na opravu plavajucej podlahy podľa pokynov šéfa , rovnako by sme zmenili aj uloženie tepel.izolacie , čo ste odmietli s tým , že si to urobýte sami. Vo všetkých ďalších domoch si klienti odsúhlasili túto zmenu . Na vyspravky špár po spajani panelov sme " NEPOUŽIVALI " finalny tmel ale lepiaci akrylat , ktorý sme prekryli finalkou , a tu došlo z časových dôvodov ku nedostatku , akrylat tym nemal čas vytvrdnúť a následne praskal čo vytvorylo , drobné praskliny , ktoré by sme odstránili , žiaľ aj to ste odmietli , lebo do domu ste nastahovali nabytok ešte pred odstránením nedostatkov . My nezávadzame a za svoju robotu sa nehambíme. O čom sa možte presvedčiť na ďalších domoch ktoré sme bez problémov postavili, a technologiu je ešte vidieť. Aj Váš DOMČEK je v záruke a opodstatnené závady v zmysle dohody odstránime.
Odpovedať
toto ste urobili vy pri rozoberaní podlahy , BEZ NAŠEJ PRITOMNOSTI , keď ste zavolali nášho šefa , podlaha bola rozobratá. Nie sme lajdáci .
Odpovedať
@jancusik ja osobne som ukazovala fotky panovi Chopkovi a pytala som sa ho kde bol ked to robili kedze bol stavbyveduci a vyjadril sa ze JE SI VEDOMY TYCH CHYB ALE ZE SI TO NEVSIMOL..a co sa tyka tych podlah tak je rozdiel ju opravit aby bola rovno a nie podlozit ju kartonom a rozrezat a dat tam prechodovu listu..a ano vsetko sme si radsej chceli opravit sami aby sa nestalo to iste co sa stalo aj s podlahou..
Odpovedať
k tomu sa vyjadrim neskor , neviem o čom s Vami šef rozpraval. Je to skuseny stavbar .
Odpovedať
@mediadog , len bezcharakterny clovek sa skryva za. Prezyvky. MEDIADOG. Aj moj pes ma. TISIC viac krat charakteru. nez TY , a ako povedal uz moj kolega napis komu som ublizil , zverejni svoje meno aby kazdy vedel s akym druhom ohovaraca a podvodnika mame docinenia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Poznáme je to pán ktorý všade bol a všetko vie....robil už všeličo a tak to aj vypadá....Ak by mi takto urobil podlahu nevyplatil by som mu to nech by sa ako snažil má ukecať. ..A máte pravdu tu v Humennom ho pozná dosť ľudí a nie v tom najlepšom sa o ňom vyjadrujú....Aj firma je písaná na chlapca a nie na nebo...S tými podlžnosťami neviem ako je na tom ale ak by bolo všetko ok tak by ju mal napísanú na seba a nie na syna podľa titulu Bc môže mať cca 23 rokov? Ten O stavebníctve vie tak akurát ....môže lego stavať a nie montované domy
Odpovedať
Firmu Brestech Bau Slovakia neodporúčam. Dôvody : konateľ pán Ladislav Chopko ( titul nepíšem lebo on si ich dáva ako on len chce) Na začiatku dobrá komunikácia. Príde k Vám až domov aj cez víkend len aby ste niečo podpísal. Všetko Vám naslubuje. Fotky poukazuje. Na iné firmy ako je Bau Holding (kde pracoval a získal asi dajakú vidinu) začne nadávať a poukazovať na ich nedostatky a ktoré on sám poopravil a vylepšil. Vybavenie domu na kľúč Vám naslubuje že dodá vzorkovniky a vy si môžete len vybrať a on to osadí. Tvrdí že má odborne spôsobilych robotníkov ktorý chodia pravidelne na školenia. Že dom bude plne funkčný a len sa nasťahovať Realita: Nikdy vás nevezme do vzorového domu. Vzorkovniky neuvidíte Termíny nedodržiava ( výhovorka sa nájde vždy ) Pracovná doba individuálna od 10.00 do 14:00 Niekedy len na hodinku popracovať Robotníci na stavbe max 4.osoby. Väčšinou dvaja " vyskoleny " robotníci Všetko čo Vám nasluboval tak Vám to zarata a vyčíta koľko pre vás urobil. Nedá Vám kľúč od vášho domu aby ste si skontrolovali jeho prácu Nemá ľudí na strechu, fasádu , vodu, obklad Výsledok : Dom na kľúč kde sa len nasťahovať je len sen Opakovane vady na dome Montované krivé steny Strecha 2x menena Sanita neosadena pre zle osadenie odpadu Dvere zle namontované a poničené Ak to pán Chopko číta ( určite číta ) nech vie ako vyzerá jeho nespokojný zákazník. Ak chce niekto ešte diskutovať na tému pán Chopko kľudne mi volajte ja Vám poviem čo viem.
Odpovedať
Fotky kde sú opravené niekoľkonásobne ohlasovane vady. Strechu a striešku nad dvere to treba len vidieť. S Domom na kľúč vo firme Brestech Bau Slovakia musíte jednoducho rátať že budete prerábať prerábane a volať si iné firmy aby Vám dom spojazdnili a dokončili. Záver je taký že keď niekto chce stavať cez tu firmu tak pevne nervy a ľudia čo máte už postavené domy - prekontrolujte si dom odborníkom čo má na to papier.
Odpovedať
Pre lepšiu ochranu investora by sa mali dať peniaze do zabezpeky k notarovi a az po dôkladnom posúdení znalca+stavebného dozoru + investora by mali byť peniaze uvoľnené dodávateľovi.
Odpovedať
Takto pekne sfušovaný dom radost platiť ...Dobre že v súčasnosti cize 09/2017 tato firma bss zháňa profesie ako stolar ,klampiar,sadrokartonista ,vodar atď...tí chlapci u neho sú asi kvalifikovaný a on ako majiteľ je majster do všetkého ale asi len od miešačky....všade bol všetko vie a potom to vyzera v reále ako na tých fotkách. ..Ešte že je taký zhovorcivy a vnúti aj televízor slepému...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Kukoslav, rovnako ako mediadog, skriva sa za prezývky, ak má tak dobre poznáš, napíš svoje meno, a menujj tých ktorým som ublížil. Menovite. A ešte k mirkokosice, nie Šaca? si prvotriedny klamár a podvodník. Ja sa za svoju prácu nehanbím, robím ju zodpovedne, a za ľudí ktorí niečo pokazia zodpovedam tým, že nedostatky odstránim. Rovnako ako u Vás. Tvoja arogancia a namyslenost, nemá hraníc.
Odpovedať
@laco144 je to všetko na smiech. Asi pridám nové foto. Lebo len to dokáže aký ste profesionál. Hamba Vám. Aspoň keby ste si priznali chybu a nie len sa vykrúcať a vinu hádzať na druhého. A fráza “ to sa stalo prvýkrát “ je asi bežná vo vašom slovniku. Opakovaná chyba nie je chyba ale vada.
Odpovedať
Každý človek robí chybi, mojou najväčšou bolo, že som Ti dôveroval, a spoliehal na úprimnosť Tvoju i Tvojej manželky, obetoval som pre Vás veľa času, nemal som na úradoch Nervy ako Ty, Nikdy som sa nevykrucal, neklamal a viedol pracovníkov k tomu, aby svoju robotu robili poctivo, odborné a včas. Do dnešného dňa si neuplatnil žiadnu reklamáciu, fotky ktoré si robil počas realizácie prác si nechaj. Postáv sa k veci zodpovedne, klamstvá a podvody ešte nikomu nepomohli. Do domu si sa nasťahoval ešte pred jeho ukončením, čo som Ti s dôverov umožnil. Tvoje osočovanie, klamstvá a podvody Ti nepomôžu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Klamár a podvodník. Všetko čo tu klienti píšu je pravda a Chopkovi a jeho rôznym firmám neverte! Len rýchlo zamaskovať, aby klient nevidel čo je pod povrchom, ale aj tak po nich treba prerábať, takže pravda vyjde na povrch. Mám rovnaké skúsenosti. Spojku na PE rúru na hlavný prívod vody do domu trebalo opraviť lebo pretekala a hovoril, že je vodár. Vypínače v dome urobené nelogicky alebo len preňho ekonomicky a hovoril, že je elektrikár. Keď hovoril, že on je inžinier architekt tak mi už bolo smiešne, ale keď nad tým teraz uvažujem tak ma prepadá strach. To je len špička ľadovca. Vodára, elektrikára a hlavne stavebný dozor ku základom si zavolajte vlastný. Nenechajte sa ním zahovoriť , lebo Chopko začne hovoriť o somarinách, aby vás nepustil k slovu o podstatných veciach! Bude hovoriť milo a správať sa ako rodina, aby ste sa nechceli sťažovať na nedostatky.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@oklamanychopkom Nie je ľahké čeliť klamstvám a ohováraniu, najmä vtedy keď nemáte ani paru o čo sa jedná. Zrejme náš zákazník píše o spojke na prípojku vody a o nelogickych vypinacoch ktoré inštalovali mnou poverení pracovníci nie ja o čom som doposiaľ nemal vedomosť. Ako som viac krát povedal, snažím sa viesť pracovníkov ku kvalitnej robote za ktorú sa nemusíme hanbiť. Na druhej strane len ten kto nerobí, nerobí ani chyby. Je našou snahou ak sa niečo neurobí odborne, odstrániť nedostatok ak nás požiada klient. Tento klient zaplavuje internet spinavostami o druhých, miesto toho aby slušne komunikoval. Práci ktorú robíme, rozumieme, robíme ju zodpovedne, neohovarame tých ktorí robili pred nami. Máme skúsenosti a spokojných zákazníkov, ktorý si vážia prácu iných ľudí. A HLAVNE NESKRYVAME SA ZA PREZÝVKY.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?