Náš projekt domu Konopisko

Ahojte. Myslíte že taký projekt domu je ok alebo čo zmenit? Poradte prosím? Ďakujem
Odpovedať

Odpovedať
@bosoruocka neviem ale tie miestnosti sa zdaju byt dost velke
Odpovedať
@bosoruocka vo vstupu mi pride malo ulozneho, ale mozno planujete aj pod schodami. Kuchynu by som uplne prerobila. Tam ako mate ten vyklenok 1000 m tak by som dala dvere na terasu. Mozno bude potrebne tu stenu predlzit. A stol by som dala viac k tej stene ako je teraz linka. A rohovu linku by som riesila na stenu so vstupom a dole potiahla pod oknom. Ked chces dvere z chodby do kuchyne tak by som riesila posuvne. Nezaberu potom tolko priestoru. Ale mne tie dvere pridu zbytocne. Este by to chcelo rozmery aspon kuchyne lebo sa mi zda ze ako to je teraz tak sa nebude dat prejst.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne pride mala kochyna a ak presuniete jedalen do obyvacky tak ta bude mala. No a tiez je mala terasa.
Odpovedať
@bosoruocka este aky velky je sprchovy v dolnej kupelni? Pride mi nejak velmi maly. By som ho tam ani nedavala. Radsej skrinu nech vies aj nieco odlozit. Umyvadlo pod oknom nie je stastne riesenie lebo nemas kde zrkadlo dat. Okno by som posunula nad wc.
Odpovedať
@wivik Dakujem za tipy s kuchynou (vyskusam), pod schodami bude dalsi ulozny priestor len ten sa mi neda zakreslit. Kuchyna ma 5x3.5m=17,5m2 a sprchovy 3x2,5=7,5m2 okno bude dlhe a vysoko tak tam zrkadlo dam
Odpovedať
T
Odpovedať
@bosoruocka este taky detail ale wc misu by som dala za dvere namiesto pracky.
Odpovedať

Odpovedať
@bosoruocka skor som to myslela takto. Uz mi pride zbytocna taka velka presklena plocha v kuchyni. Skor len na vybehnutie z kuchyne na terasu s jedlom
Odpovedať
@bosoruocka
Odpovedať
@wivikDakujem. Mozem sa prosim opytat cez aky program ste to urobili?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@wivik na tej strane je zapad slnka tak by sme mali svetlo v kuchyni
Odpovedať
@bosoruocka okno si tam mozes nechat len zbytocne tak velku sklenenu stenu na ukor priestoru Toto je len apka v mobile ale ja som si dom kreslila v homestyler.com je to online program a ma vystup aj v dwg.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?