Vysávač na krb

Mohol by mi niekto poradit kvalitný vysáva, ktorý by bol na vysávanie krbu? Vďaka
Odpovedať
1
2
ja som pozerala taky od Karcheru, je aj na popol a aj na bezne vysavanie...., ja osobne by som ho pouzivala na popol z krbu a vysavanie terasy a podobne, na doma mam klasicky podlahovy....
Odpovedať
@zuzu32 akýkoľvek, len treba použiť na popol.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavoslav To asi nebude to najideálnejšie riešenie. Náhodou povysávaš nejaký zabudnutý žeravý uhlík a budeme o Tebe počuť vo večerných správach. :-)
Odpovedať
Karcher na popol. my mame Lidlacky a je OK, ale asi je to kus od kusu,lebo vela ludi nan nadava, jasne etaha ako podlahovy,ale popol vysaje. Mali sme predtym separator popola,ale to trebalo vyberat aj klasika vysavac. Ale aj tak vysavam popol uz len n konci sezony.Inak len vynesem popolnik
Odpovedať
@jamk1 a dôvod???
Odpovedať
@slavoslav uhliky neodporucam vysavat
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez pouzivam uz 3rok ten z Lidlu a uplne vpohode.Dokonca je aj prima na vysavanie terasy,podlahy v zahradnom dome,hodi sa s vhodnym nastavcom na povysavnie auta,tekze netreba na exterierove cinnosti spinit drahy,interierovy vysvavac.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavoslav Ak máš hlavu aj niečo v nej, tak skús trochu porozmýšľať, že prečo. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzu32 tak isto mame karcher , mokre suche vysavanie.. ten najlacnejsi tusim 80eur stal, vsetko sa krasne vysava na terase, vonku, po dazdi, blato na schodoch, hlina... potom sa len precisti filter... k tomu sme dostali akoze v akcii gratis vysavac na popol.. dalsia bednicka ktora sa nastrci na ten klasicky karcher a vysavas.... pohodlne, ciste.. za 5min cley krb povysavany... a so zeravym uhlikom si nic nerob, povysava ho a ostava v sitku kt. je kovove v tom nastavci..cize ako spominaju vyssie ze bude niekto v spravach je len vidno ze nieco podobne nikdy nedrzal...
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiez Lidlacky na popol, maly spratny...
Odpovedať
@jamk1 stále som neprišiel nato, prečo nie je najideálnejšie riešenie použiť filter na popol? aké je potom to ideálne riešenie.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam centralny a vsetko je OK 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ten centralny vysavac povysava naizaj vsetko.. nema problem ani s vacsimi kuskami spiny
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
obnovujem tému poprosím ktorý na popol?dík
Odpovedať
Budem mať centrálny vysávač. Myslíte, že to zvládne aj popol? Nezanesie sa nejak?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahoj je možne pouzit tento vysavac aj na popol z krbu ;-) https://m.alza.sk/karcher-wd-4-premiu... Chcel by som uz nieco aj univerzalne aj okolo domu... Dik za rady
Odpovedať
@tomek4492 no asi si este nevidel z vnutra vysavac popola. Je to cele nehorlave, ale ked chces vysavat 100% vychladnuty popol, tak ti staci hociaky domaci vysavac aj ten co si postol 8-)
Odpovedať
@rkorba Jasné že vychladnutý a popritom aj okolo domu sa využije .
Odpovedať
Preto sa pýtam či treba čisto len na popol ako napr. https://www.alza.sk/karcher-ad-4-prem... Alebo ked chcem niečo univerzálne aj na popol aj okolo domu či postačí aj ten karcher WD 4 čo som postoval vyššie...
Odpovedať
@tomek4492 je lepšie mať zvlášť čisto na popol. Aj v OBI čosi také majú a vraj je to OK, ale nemám ho len od svokrovcov čo som počul, že chválili ;-)
Odpovedať
Uz tu boli odporucania aj na ten co chcem kupit len nizsia rada a ze univerzal je vzdy lepsi tak neviem.. Ved je to priemyselný vysavač ..
Odpovedať
Máme Lidlácky, treba sa s ním naučiť vysávať (zo začiatku sa mi upchával väčšími kusmi) a potom úplne postačujúci :)
Odpovedať
@amater88 a to je len čisto na popol, či tak kombinovaný, že môže byť aj normálne??
Odpovedať
Univerzal ma lepšie využitie. Viac ľudí použiva tieto priemyselne a neni problém. Najde sa tu niekto kto používa Kärcher ako som postoval ? Nech to uz objednám..
Odpovedať
@tomek4492 nebud netrpezlivy a pokukaj po lidlovom za tie prachy bezkonkurencny. Uz 3 rokom ho deriem na stavbe a stale slape :-)
Odpovedať
Ja som si kúpil v Hechte za 27,- vysávač na popol, momentálne tam beží akcia. Má dobrý ťah. Vysaje popol, skalky, prach.
Odpovedať
@rkorba lenze ja ho potrebujem uz tento tyzden. Prestahovali sme sa a nakolko sa ochladilo bude sa kurit v krbe. Inak by som to tak nenahanal.. ten z lidla bude lacnejsi . Ale to iste co Kärcher. Cize ho mozem s kludom vziať ? ked viem ze momentalne neusetrim ked ho potrebujem..
Odpovedať
@tomek4492 ja mam vysavac na popol, ale pouzijem ho tak raz rocne, lebo je s tym viac roboty nez to jednoducho zamiest... to fakt ten vysavac potrebujes tak surne? Vacsina ludi ho nema a nechyba im.
Odpovedať
Profilova fotka
@gashtaan tiez mam pocit, ze je to zbytocnost, ze su to viac vyhodene peniaze, maju ho aj znamy, ale tiez co viem, tak ho pouzili mozno dvakrat a viac uz nie 8-(
Odpovedať
Kludne si kup ten z Hornbachu/Obi za 30EUR. Staci filter vyklepat na kompost raz do tyzdna. Je to taka ruska masina, co zobudi susedov aj na vedlajsej ulici :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?