Cena základy

Ahojte, čo poviete na cenu 7,780 EUR za základy 11.0 x 8.9 m ? Ďakujem za info :)
Odpovedať
A co je vtom vsetko?
Odpovedať
to len čisto základ? pre predstavu na základy, 12h báger (25e/1h) nech nežerem + 40m3 betonu (64e/1m3) + pumpa na 1h (70e/1h), Takže asi vás chcú odšklbať
Odpovedať
@stefanl kari siet, strkove lozko, DT-cka, pripadne styrodur netreba predpokladam, vsak?
Odpovedať
@igor256 do základov načo? šak píše že základy nie platňa.
Odpovedať
@stefanl Neviem odkiaľ si ale za tie ceny máš u mňa robotu na celý rok . U nás aj bez DPH sú ceny vyššie. Všakže si staval pred 3-4 rokmi? @kaja26 cena je asi ok vzhľadom na veľkosť aj keď nevieme čo v Tom je.
Odpovedať
@slavoslav prečo? na Orave veľké JCB 25e/1h ešte stále momentálne to využívam, beton 20ka som mal po 64e/1m3 + 20e dovoz každého domiešavača (betonárka vzdialená 6km),- zalieval som zaklady, pivnicu, deku min.rok v lete.
Odpovedať
Profilova fotka
@stefanl ktorá betonarka má na Orave takú cenu ?
Odpovedať
@kaja26 - čo poviete na cenu auta 15000? Veľa či málo? Treba rozpísať čo je tam všetko zahrnuté, či sú to iba pásy, alebo komplet základy s platňou, koľko tvárnic dvíhate, svah, šírka. Rozpíšte si to, kalkulačka m3 * cena, dovoz a máte cenu za materiál. @stefanl - nevieme čo chcela zadávateľka len pásy či komplet. Teraz ju nabaláchate a bude chcieť celé základy za 1500 eura. Stavbári ešte budú zo svojho doplácať a nie málo.
Odpovedať
@lukasko67 máš v správe.
Odpovedať
@stefanl No preto lebo u nás sú ceny vyššie. Myslíš že @kaja26 je z Oravy a má tiež betonarku 6 km od stavby? Asi nevieš, ale vyniesol si ortiel, že ju idú osklbat. Ako sa bude teraz cítiť ak fakt betón pod 80€ nezozenie (robil som stavby kde sa mi nepodarilo ani za 89 doviezť betón). Bol by som opatrný s vyjadreniami tohto typu, aj keď tu je každý ostrieľaný odborník čo sa o stavbu len obtrel.
Odpovedať
@slavoslav ..Koľko že stojí beton na východe? Ok tak nech nežeriem, aj keby dala 70e za kubík, stále ju chcú odrbaťť. Šak čo môže stať 7 litrov na základov pre dom 11x9?? Báger a beton? to hodinu bagru ideme učtovať po 100e a kubik betonu po 120e? to si aj ja otvorím betonárku a budem pak takto zarábať..
Odpovedať
@kaja26 Ak to je na komplet, že na to už pôjde hrubá stavba tak ok, ak to ja neviem len betón a stroje a práca tak veľa!
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kaja26 ak je to za komplet vsetko, tak je to super cena. Plus este predpokladam ze cca nejakych 2 000€ bude beton a vacsinou platna stoji tak 10 000€.
Odpovedať
@stefanl no kubik betónu s dopravou aj pokládkou bude stáť 100€ a to som ešte nepripočítal pumpu. Bager si zapýta 30 ale na stavbu sa teleportuje zadarmo, ... by očko 5000 a to som nepočítal štrky, železo, ležatinu, zemnenie, a aj nejaký zisk a réžiu firmy. Skončím na 7000, tak neskutočne ju chcú odž..ať. a ešte teraz keď je roboty dosť.
Odpovedať
@kaja26 podľa mňa dobrá cena
Odpovedať
Ludia, otazka je polozena s velmi malo info. Otazky: rovina alebo svah, kolko radov DTcka, pasy a platna dokopy = total zaklady, aky beton, iba beton alebo aj armovanie = kose podla projektu, salovanie doskami alebo Styrodurom, vsetko "na kluc" alebo aj svojpomocne prace. Vsetko ?????????
Odpovedať
@stefanl daj kontakt na velky traktorbager za 25 na hodinu a zamestnam ho dlhodobo. K cenam betonu prirataj dph a dovoz. Necertifikovany beton z riecneho strku zozeniem i na vychode za tolko, ale k domu som si nedal z neho priviezt ani cm3. Zemniacu pasovinu, strky, zelezo, taktiez netreba. Jaaj strielaj od boka. Aj ked pravda, ze k tej otazke sa da strielat.
Odpovedať
@Pistikus mam jedneho za 25na hodinu velke JCB ale robi pomensie. Sanuje stroj je strojnikov. A este jedneho za 30 na hodinu a ten to nesanuje vobec :D takze stym neni problem
Odpovedať
@pistikus železo? do základov? prípadne koše? a načo? :D či to teraz tak robia firmy že napočítajú aj železo dobre že nie FI12 a vskutočnosti tam dajú prd makový? :D šak boa, staré domy stoja X rokov na základov 50cm, niektoré aj bez základov a stoja dodnes a bez železa a s bohvie akým štrkom/betonom. DPH na stavbe rieší len blázon ktorý si to nedokáže vybaviť bez... Ok, zemniacu pasovinu som zabudol, ale aká je to položka? 500e max? a tatra štrku na podsyp za 2kilá a aj to tam málokto dáva.. stále ale nie 7tis za základ na bungalov pri ktorom nemáš dva dni čo robiť (jeden den vykop zaroveň tam pľasnúť aj zemniacu a na druhý deň zaliať, vybavené).... To ja jej ho prídem zaliať za 5ku a ešte mi skoro dvojka ostane. mohla by to upresniť.
Odpovedať
Profilova fotka
Potrebujeme viac info, takto to nejde odhadnúť...
Odpovedať
Profilova fotka
Ale čo tam všetko je, základdy na komplet a hlavne aj kde?
Odpovedať
Profilova fotka
@kaja26 pozri ak chces vedet musime poznat lokalitu, velkost domu alebo co to bude, a co obsahuje tato suma, ak to je uplne so vsetkym praca, matros, prenajom zariadeni tak porad kto ti dal taku cenu :D
Odpovedať
Dnes prisla ponuka cena základy+zakladova doska so vsetkým/bager, zelezo, beton,izolacie, bleskozvod.../ pre rodinný dom 17x9. Vzadu cca5 DT v predu o jednu menej. Cena 32 669 eur ?! :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@blska5 cena prestrelena velmi. Minuly tyzden som finisoval zaklady+zakladova doska, tiez 17,4x9 m, 2 rady DT, dokopy 58m³ betonu, zelezo do DT, kari siete, 41t makadam, atd. atd., uplna svojpomoc = 7100€.... Firmy uz nevedia co pytat. Ale je to velmi individualne co sa tyka cien materialu a ostatnych veci.
Odpovedať
za robotu cca 6 tisic zaklady
Odpovedať
uz ked sme pri zakladoch tak to nie je ziadne umenie vela ludi si to dava robit ale vela ludi by si to vedelo urobit aj svojpomocne a usetrene peniaze
Odpovedať
@santos950 hlavne že ty sa do toho nemôžeš ani pustiť, lebo veď nemáš bager. ale ostatní si to majú spraviť svojpomocne. ty expert.
Odpovedať
@worker_falcon bagrovanie si zaplatis ostatne urobis svojpomocne aj tak usetris
Odpovedať
@stefanl aj mňa by zaujímalo ktorá betonárka to bola 😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?