Praskanie dlažby

Bývam rok v dome a začala my praskať dlažba v rohoch okolo francuzkych dverí a zbadal som ako by my začalo aj lišty okolo steny dvíhať,lebo lišty mam nalepene na mamutovi.Vedeli by ste my poradiť čím to može byť mame podlahové kurenie a dom sme prerabali,tak neviem kde sa stala chyba a ako to mam opraviť či mam dlažbu vybrať a dať novu,ale bojím sa či zasa ked ju budem vyberať či sa my nepopraskaju aj dalšie.Za každu radu diky.Von ju musím asi dať,lebo je to ostré pri umyvaní.
Odpovedať
A nie je to nahodou tak, ze poter klesa (a nie ze listy dviha)
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 ako bola prerabana podlaha? skladba?
Odpovedať
@petka456 bavime sa o dlazbe akej? A akym sposobom sa robila/pokladala?
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 Vemola vydržal v Oktagone iba 2 minúty :-D
Odpovedať
Nedali ste na podlahu klasický polystyrén :D
Odpovedať
@richard71 Všetko stare sme vyhodili,dali štrk ,kari siete a zabetonovali na to sme dali podlahovy pol.dali foliu na to hadice na podlahove kurenie a zaliali cementovým poterom 6cm nalepili sme dlažbu z MM.Ale chlapom sa s nou dobre robilo,lebo to nebola prave polska vyroba.MM ma aj kvalitnejšie teda su aj drakšie a my sme tu drakšiu kupili,ale teras už presne si nepameta či bola niaka švajčiarska.Neviem,ale za 7e m2 nebol.
Odpovedať
@mejdi1 nie kupovali sme podlahovy biely.
Odpovedať
No u rodičov tiež klesla podlaha a dali podlahový, a máte tam sokel z dlažby?
Odpovedať
@mejdi1 nie my sme davali teda sme lepili lišty take ako sa davaju na plavačku,ale tym to asi nebude teda myslim že to nemože byť príčina a čo s tym spravili vaši rodočia myslim či vyhodili a dali novu dležbu.Mne to robí iba pri terasovych dverach cez ktore vchadzam z vonku do obyvačky,rozmyšlam či aj ked su to velke dvere a ak su niake ťašké su bez stlpika v strede takže ked ich otvorím mam 2m otvor,lebo iba tadial sa my da nosiť nabytok.to su največšie dvere.
Odpovedať
@petka456 daj fotku. Išiel poter až priamo k dverám alebo tam bolo niečo iné?
Odpovedať
@igor256 ano poter išiel až k dveram amy ked sme robili ovy beton ako som hore pisala skladbu tak sme davali aj po celychpodlahach ipu a na to potom podlahovy poly a foliu trubky atie sme zaliali betonom a nahodoch nevieš poradiť ako by to bolo dobre dať von,aby so m viac škody nenarobil ako mam a dať novu,ale či my to nespravy znova to by bolo zbytočna moja robota a dom teda aj poter asi nesada,lebo to je stary dom len sme ho rekonštrulovali.
Odpovedať
@petka456 dole makitou... opatrne. idealne zistit ci nie je poter prasknuty. ak je tak eventualne zosit. ak nie tak mohol byt problem v pokladke. kolko po vyliati ste davali dlazbu? bol prekureny? je to 1. vykurovacia sezona?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@igor256 Davali sme asi po troch mesiacoch a ked sa lepila dlažba tak bolo kurenie zapnutea je to druha vykurovacia sezona,a ak nebude prasknuty poter tak v čom potom by mohla byť chyba.diky.a ak by bol tak čim sa to zošiva ten poter vedeli by sme si to aj sami spraviť,ale nerozumiem tomu že to je len pri trasovych dverach v rohoch steny a indej nie,vobec ani netušim kde sa stala chyba,a dlažba je 60na30cm.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?