Siko alebo ingema

Ahojte, dat urobit navrh kupelne v Siko alebo Ingema?
Odpovedať
to mas jedno, hlavne aby si nasla tetu co ta bude pocuvat a bude schopna vybocit zo zabehaných kolaji...
Odpovedať
Siko
Odpovedať
@igor256 preco?
Odpovedať
@sadell su mi sympatickejsi. sa mi zda, ze v ingeme maju vsetko z polska. (aj ked to otvarali to robili poliaci vsetko). v siku maju vsetko nemecke. brali sme od nich kuchynu dvere kupelne. velmi som spokojny s pristupom. jedine... je to sice blbe... ale prejdite si tych ludi a skuste si vybrat aspon od pohladu ktory/ktora vyzera schopnejsie. velmi zalezi na tom kto tam sedi... ci dakto kto chodi bez duse do roboty alebo niekto koho to bavi a zaujima. v siku mam pocit ze tych druhych je viac. boli sme v studiu kde sa mi zdalo ze tomu zamestnancovi je to jedno, dajte si co chcete dajte mi rozmery a dako vam to urobime...
Odpovedať
@sadell pred pár týždňami sme si dávali robiť vizualizáciu v SIKU, už máme všetko aj objednané a dokonca aj doručené. Vizualizácia super, vieš si tam pomeniť 2x nejaké detaily, meniť obklad a pod. Nám to veľmi pomohlo, nakoľko sme robili kúpeľňu z izby, ktorá predtým ako kúpeľňa neslúžila. Treba tam ísť však s tým, že si predtým popozeráte a povyberáte komplet všetko, od obkladov dlažby, cez vaňu, umývadlo, WC až po batérie a radiátory. Chceli všetko konkrétne. Samozrejme potom nemusíš komplet všetko od nich aj kúpiť, ale pre predstavu fajn.
Odpovedať
Dala som si nacenit tu istu sanitu v ingeme aj siko, v siko to vyslo o cca 500 eur lacnejsie
Odpovedať
@sadell aj mne príde siko lepšia predajňa, lepší prístup, ich by som ti odporúčil 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?