Kde nájdem odborníkov

Dobrý deň. Ako mám nájsť odborníkov na návrh a stavbu domu? Od projektanta až po elektrikára?
Odpovedať
@virnik27 to mi je jasné že tu nie, ako rozpoznám na google kto je lacný, kvalitný a seriózny?
Odpovedať
http://www.modrastrecha.sk/forum/cate... a potom overit dodavatela aj cez finstat, hladat recenzie na konkretnu firmu aj tu, na Streche, pytat sa znamych, obchadzaj po okoli a pytaj sa tych co maju rozostavane. Druha vec, je ze partie zhotovitelov sa poznaju, vedia ti dohodit kontakty na dalsie profesie, ale vyber uz je na tebe Ale lacny asi nebude to co by si mal hladat. Hladaj zhotovitela za rozumnu cenu a s kvalitnou pracou
Odpovedať
@logim lacny kvalitny a seriozny tak takeho mozes hladat a hladat.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozeram ze si zDetvy. Mne stavali chlapci z krovstav domy. Podla stranky by som si ich nevybral. Referencii tiez nemaju moc ale cena a kvalitacsuper. Mam drevodom. Chystam sa spravit fotoblog, ale stale je co este okolo domu robit.
Odpovedať
@wyrky takže si bol s touto firmou spokojný? Túžim po malom montovanom domčeku, "zbieram" teoretické znalosti a skúsenosti, snáď raz bude aj domček. Tiež zháňam nejaké recenzie na túto firmu, no nic konkretne som sa nedozvedela.
Odpovedať
Profilova fotka
kto robí nemá čas chodiť na web a robiť si reklamu
Odpovedať
@jan45 robit si reklamu na webe je sluzba, ktoru robia ini za teba... ale je pravda, ze kto robi v stavbarcine svoju robotu dobre, obycajne ziadnu nepotrebuje.
Odpovedať
Profilova fotka
@shebinka Veľmí spokojný. Ale mne robil pán Bereš čo je pre Západné Slovensko. Neskôr keď som dával fotky na FB sa ozývali známi, že aj im staval a že aj po rokoch dom super.
Odpovedať
Skus oslovit Santos950, robí komplet stavby, interier, satelit, stravu si varí sám ;-)
Odpovedať
@logim lacny je jedna vec a kvalita druha to su totalne ine pojmi, rozhodni sa co chces a potom uvazuj, popripade si nechaj naprojektovat dom lacnym projektantom a potom do doplatis na dorabkach od kvalitneho projektanta, nechaj to postavit lacnej firme a potom to doplatis tej drahsej na dorabani, atd. atd. dnes nic neni lacne a uz vonkoncom nie za darmo !!! to su iba fantazmagorie zderu- soc. demencie a ich dementnych volicov !!!
Odpovedať
@logim v akom regione? snaz sa ist cez znamosti. robis niekde tak sa popytaj kolegov komu kto co ako robil. spokojnost po rokoch. rodina... znamosti su zaklad (nemyslim na dake ciernoty) ale ked pride cudzi za majstrom je to ine ako ked ako-tak znamy alebo cez referenciu.
Odpovedať
@igor256 Od koho získam referenciie? Majster mi zlé referencie nedá. Konflikt záujmov.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kavar Lacné a kvalitné sú podstatné požiadavky na majstra. Takí majú veľa zakázok, málo času a treba sa dohodnúť dopredu. Drahí a nekvalitní majú málo zákazníkov, pretože ich ľudia nechcú, a prídu hoci aj hneď.
Odpovedať
@virnik27 Stavebny dozor je dobry napad, viem viac ako prd, ale nemam cas. Viac ponuk zvazujem ale je to casovo narocne. Odporucania su dobra cesta.
Odpovedať
@logim vsak ti pisem ze rodina kamarati kolegovia hadam mas nejakych
Odpovedať
@igor256 logim-a vcera (zas) blokli. Bol to nas "oblubeny" troll radopp
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?