Aká značka Eps 150S je najkvalitnejšia?

Profilova fotka
Kto sa vyzna vo vyrobcoch EPS a vie odporučit kvalitneho vyrobcu,znacku podlahoveho EPS,alebo ktoremu sa urcite vyhnut?Vdaka.Cena nieje az taka podstatná.Nemôzem najst recenzie na EPS,chcelby som použiť ISOVER
Odpovedať
1
2
@smrlak To je otázka. Podľa techn. listov sú všetky značky v SR a ČR OK. Či naozaj, sa dá overiť jedine tak, že prídete do stavebnín, kúpite si jedno balenie z každej značky a odvážite. Dopočítate objemovú hmotnosť a porovnáte s TL.
Odpovedať
Keď to tak po sebe čítam... Vetou "To je otázka." som sa nechcela vysmievať, že ide o hlúpu otázku. Chcela som práveže podčiarknuť jej závažnosť.
Odpovedať
Profilova fotka
@blacksr ...ved zato... :-D ...ale dik...
Odpovedať
@smrlak davali sme isover...kvanta isoveru :-D
Odpovedať
Dobrý den. Mám obavu, že stejně nebudete schopen individuálně kvalitu EPS posoudit. Kupříkladu měrná hmotnost, kterou jste schopen s dostatečnou přesností zjistit, má podle technických požadavků velký rozptyl. Odkaz : http://www.epscr.cz/obj/226/Norma_kva... Nicméně u firem, které jsou ve sdružení výrobců EPS, je jakási větší garance, že EPS bude splňovat požadované parametry. Odkaz : http://www.epscr.cz/seznam-clenu.html... PS. Isover tam je. S pozdravem Laďa
Odpovedať
@ladajaskva Proste objemovka nesmie byť menej ako spodná hranica.
Odpovedať
@smrlak myslim, ze Austrotherm je tiez v pohode, pozri si technicke listy.
Odpovedať
Profilova fotka
Vdaka kazdemu za odpoved
Odpovedať
Profilova fotka
isover a austrotherm može byť, rozmyšlame nad tym druhym. Ale my chceme 15 cm a neviem či ho vôbec robia.
Odpovedať
Profilova fotka
@liviaz určite ho robia, špeciálne rozmery vo väčších množstvách na objednávku. Z vlastnej skúsenosti viem, že keď je toho viac, vyrobia hocičo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@petinko1982,Nefrovit ,austrotherm sa vyraba pri nitre.znacka je len folia.ale je dobry.aj ja ho mam na dome.robia akykolvek rozmer.len si treba objednat.
Odpovedať
Dostali sme najvyhodnejsiu cenovu ponuku na eps 150 S znacky slovizol. Mate s nim niekto skusenosti?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@sarah_se slovizol z cabu ?
Odpovedať
@dano101 slovizol vyrobca tusim z nitry
Odpovedať
Profilova fotka
@sarah_se slovizol z cabu pri nitre.aj ja ho mam na dome.a robia aj austrotherm.mam od nich sz na obvod aj podlahovy 150.bral som od nich aj styrodur,ale ten nerobia ,ale dovazaju.
Odpovedať
Profilova fotka
Austrotherm a BACHL, predávame a aj izolujeme s nimi už roky a nikdy žiadny problém............
Odpovedať
@dano101 takze si s tym slovizolom spokojny?
Odpovedať
Profilova fotka
@sarah_se no ako laik ano a inac to posudit nevie,bo ho mam pod podlahou a pod lepidlom a sietkou.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Neviem, kde nastala chyba, ci mam meter pokazeny, alebo co, ale cez vikend som robil s fasadnym Slovizol-om, hr.150, niektore mali na dlzku 1000mm, ine 995 na jednej strane, na druhej 998mm...A to nevravim o krivosti. Myslel som si, ze polystyren bude superpresny, no toto bolo sklamanie...
Odpovedať
@catscan tak to je hadam na reklamaciu...
Odpovedať
@gashtaan Co uz tam nareklamujem (vid fotoblog, polovica nalepena, chalani mi dychali na krk s drevenym salungom, bolo to cez sviatok = muselo sa pouzit to, co bolo)...Je to skor asi ponaucenie do buducnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@catscan Pridam moju skusenost s Isoverom. Rozdiely v rozmeroch dosahovali aj 5 mm, ci vo vyske alebo v hrubke, nasli sa aj krivo odrezane.Vahovo boli tiez rozdiely ked som ho niesol, sice som nevazil, ale tomu lahsiemu chybala hustota co bolo aj vidiet na pohlad, ze medzi gulickami boli vzduchove medzere a bol aj krehky. Zial reklamaciu som nemal cas ani chut riesit, lebo uz je na dome.
Odpovedať
@peterdubina Vidis, sme na tom rovnako, ale teraz sa pytam: To mam ist do stavebnin s metrom a premeriavat si vsetko ako idiot? Neviem si ani predstavit reklamaciu - ved ak mam vratit nejake baliky, tak to, co dam za cestu a svoj cas mi nikto nevrati. Tragedia, idem volat do slovizolu, ako je to stou presnostou
Odpovedať
My pracujeme skoro každý den s polystyrénom berieme od Slovizolu, čo sa týka presnosti to som nikdy neriešil, ale čo sa týka kvality mi pripadá, akoby ho vždy /uvaril/ niekto iný.... raz je tvdý, inokedy krehký, stalo sa nám, ze sa odlamovali roky už pri minimálnom ošuchu. Jedná sa o EPS 100S veľký formám 1000x2000.
Odpovedať
nedavno som cital nejaku diskusiu neviem uz kde presne,ale vela ludi chvalilo polyform
Odpovedať
@peterdubina @ddavidd Tak som volal s veducim vyroby zo Slovizolu, vyjadril sa, ze odchylka 5mm je nepripustna, max do 2mm. Co sa tyka reklamacie, vraj to treba nahlasit priamo u nich, oni pridu, premeraju a vymenia polystyren, priamo na stavbe, cize ziadne komplikacie s prepravou atd... Z pristupu toho pana som mal pozitivny dojem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som dal do podlahy Isover 150S, 1x1m, ale nic som nemeral ani nevazil :-D , len som ho pekne ukladal.
Odpovedať
Slovizol ma dobrú akurát cenu, ale nič viac. ja už 5 rokov používam easyterm. Za 5 rokov žiaden problém, žiadna reklamácia. V priemere beriem cca 1 kamión za mesiac. Ak chcete, pošlite mi do správy množstvo, presný typ a adresu stavby a skúsim Vám dať cenu
Odpovedať
Prečo dávate do rodinného domu do podlahy EPS150S? To tam budete mať nejaké ťažké stroje alebo čo? Veď do rodinného domu úplne postačuje EPS100S.
Odpovedať
@lubosu ahoj, za aku cenu si kupil ten Isover? Rozmer 1x1m nerobil problemy pri pokladke?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?