Kuchynska linka Schuller

Ahojte, mate niekto skusenosti s kuchynskou linkou Schuller ?
Odpovedať
Profilova fotka
@jaruska149 to sú z kade kuchyne? Kde ich vyrábajú?
Odpovedať
@stempi Nemci
Odpovedať
To su nemecke kuchyne
Odpovedať
Profilova fotka
Ano mam, su to uzasne kuchyne, kvalitne ;-)
Odpovedať
@kikaku, mate Schuller kuchynu? Ako dlho ju mate? My sa rozhodujeme medzi Schullerom a stolarom. Schuller je o 2500 drahsi, tak by na zaujimalo ci kvalita je umerna cene.
Odpovedať
Profilova fotka
@jaruska149 V prvom rade záleží aký je to stolár a čo všetko v cene zahrnuté máte a čo nie. Schuller sú drahé kuchyne, ale nič vás tam neprekvapí, tá kuchyňa bude vyzerat rovnako aj o 10 rokov, kvalitné kovanie, mechanika, korpus... na prvy pohľad častokrát podobne ako hociktorá od stolára, ale tu kvalitu tam pocítite. Ja som architekt, kuchyňu si viem navrhnúť, stolárov mam na ruke niekolko co mi spravia veci na mieru a aj tak som isla do Schullera, tie kuchyne poznam roky a su proste top 👌
Odpovedať
@kikaku Dakujem za radu, toto bude nasa druha kuchyna a dufam ze aj posledna, tak potrebujem naozaj kvalitu .Pozrela som si Vas album , ten policovy regal v kuchyni je nadherny , kto Vam ho robil ?
Odpovedať
Profilova fotka
@jaruska149 myslíte tú kvetinovú stenu? Tá je ešte len v procese výroby, je to vizualizácia 😊 Konštrukciu vyrobil manžel a poličky budú od stolára, len čakám na finálne osadenie kuch. dosky aby boli v rovnakej úrovni.
Odpovedať
@kikaku Ano tu som myslela. Manzel je sikovny. Niecio podobne som planovala aj ja len ma nenapadlo ze sa konštrukcia da vyrobiť a ked som si naratala policovy system Schuller, tak som si to rozmyslela :-) Ale vdaka za tip poobzeram sa po zrucnom remeselnikovi..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?