Aký je nábytok od firmy Black Red White?

Profilova fotka
mate niekto osobnu skusenost s touto firmou a pripadne aj konkretne so seriou Largo? objavili sme jednu komodu kt. by sa nam hodila do interieru, no nie som si ista kvalitou (myslim, ze su to poliaci). http://old.brw.com.pl/slo_index.php
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
no zistila som, ze link je priamo len na stranku a neda sa pozriet ta seria... tak prikladam aspon obr.
Odpovedať
...videl som naživo je to akoby tapetované tak si to pozrite radšej osobne.Čo som videl tuším z ikei to kupovali a bolo to normálne akoby samolepiacou fototapetou...ani nie laminát.Nemusí to byť ono ale podľa obrázku je.A poliaci sú to určite nie asi. ;-)
Odpovedať
mali sme od nich nabytok v obyvacke - NIKDY VIAC pri predaji bytu sme ho tam s radostou nechali nafuknuta drevotrieska, keby bocne steny neboli spojene hornou a zadnou doskou, tak su ohnute na povrchu je naozaj akoby tapeta, ked ti tam kvapne jedina kvapka vody (napr. pri polievani kvetov) okamzite to napuchlo. dodog: Ikea je proti tejto firme zlata - tam aspon vies, ze si za par eur kupujes nabytok na par rokov (vacsinou)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Veeeľmi ťažko posúdiť. Ale skús pozrieť kto to pre nich vyrába, alebo sa opýtaj aký je to materiál -proste hrany a fólia. Trnavacka presne to hovorím že každý predajca má aj lacnejšie menej kvalitné veci ale určite aj vyššiu triedu vo vyššej cene.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
tema je o nabytku zn. Black Red White a nie o Ikea tak sa, prosim, drzte temy Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
tak: bola som sa na tu komodu pozriet osobne... nakoniec sme pozerali po verzii s otvaranymi dvierkami... ale hrany dvierok boli lepene, co sa mi zda pri dennodennom pouzivani nevhodne... radsej keby tam bola abs hrana. :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojky, my mame od nich TV skrinku a taktiez zavesnu policu nad TV. Zatial sme spokojni, cena = kvalite. Mali presne to, co sme potrebovali a za rozumnu cenu. A mas pravdu, su to poliaci. Ale ak si zoberies, kolko firiem kupuje tovar od poliakov a robi z nich nabytky, tak to mas kvazi jedno :)
Odpovedať
Profilova fotka
cerler _ my sme si tak pred 7 rokmi kúpili posteľ s BRW a bola stašná. ako píše dodo, niečo ako nalepená tapeta. ale tú posteľ sme museli celú doklincovať, teda rošt ktorý bol súčasťou postele. stále vŕzgala. no, už by som to nikdy nezopakovala. nie vždy sa oplatí kúpiť lacnú vec. chápem, že niekdy peňazí nie je nazvyš, ale pri tom by som sa snažila nájsť zlatú strednú cestu. napr slovesnký mobel je kvalitnejšíííííí a ceny sú primerané.
Odpovedať
ja mám od nich celú detskú izbu asi skoro 8 rokov okrem postelí a zatial som spokojná. Ale vždy človek môže natrafiť na nekvalitný kus.
Odpovedať
oni pred 8 rokmi robili este vcelku normalnejsi nabytok ako teraz, svagor ma od nich obyvacku spred troch rokov, celkom sa da, (ale to su len dospeli ludia) a druhy znamy teraz, pred Vianocami - montoval im to moj muz a nechapal, ako je ta drevotrieska nafukana, uplne lahucka, vysoke dosky vitriny v obyvacke sa prehybali - nestali kolmo, ale robili oblucik, museli to PRIBIJAT vnutornymi polickami, aby to stalo rovno - tie policky tak boli nachystane, ze nie polozit ale pribit napevno
Odpovedať
Pridavam skusenost - mate pravdu - kupa tohto nabytku je jeden velky OMYL ! Jedine co ma hreje pri dusi je to, ze sme objednali priamo v Posku-v tovarni, kde to vyrabaju, takze nas nabytok vysiel o polovicu, ako u nas - ale aj tak - tenunka tapeta na nabytku - ani snaha o dyhu.... Zasa - keby som kupovala u nas - reklamujem jedna radost!!
Odpovedať
Profilova fotka
no ale v obchode vas s radostou budu presviedcat ze je to dyha :-D :-D :-D ten wc papier na tom. nie BRW nie, to uz radsej decodom alebo ikea ...
Odpovedať
Sorry za kópiu z bazáru ale presne toto je Black Red White ]-( O tomto sme sa bavili. :-p
Odpovedať
ty kokso :-S
Odpovedať
Profilova fotka
kokso tu postel jsem chtěla straně se mi líbila, ale nechěli mi ji udělat v jiný barvě tak mám jinou taky od nich a zatím v pohodě a to jsme ji už i stěhovali....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@aquabelle mam pre teba spatnu spravu decodom tiez nakupuje spustu veci v polsku ! a vyraba materialu kronospan ako aj BWR tie drahsie modely.kolega kupil decodom stenu dal na TV stolik LCD a za 6mes. bol prehnuty 1.5 cm ! Inak kupil som tiez stenu BWR samotne dosky a hrany ujdu no ostatny materil su lunty na 160 € komode su 23 centove panty , plastove madla a podobne. neieje hodna to co som za to dal !
Odpovedať
Profilova fotka
@asus3d mno prave predvcerom som bola v ramci nedostatku inej zabavy - cakala som na uja kym pride od doktora - tak asi 1 hodinu v BRW. no bol to zazitok. to DCDM zlata vyhra. lenze u nas bohuzial len stolar alebo nabytok od javoriny alebo briku. nadhera, ale je asi tak 5 az 10 nasobne drahsi ako tieto lunty. i ked ako co ... jedalensky stol od javoriny stoji cca 600 eur - takyto nejaky a v tychto predajniach si pytaju podobne ceny za zlepenu drevotriesku. nuz treba robit osvetu a NEKUPOVAT sunty ;-) radsej pomaly ale kvalitne. a podporovat nas trh
Odpovedať
Profilova fotka
takyto isty stol ako javorina, robi aj Karpis za nieco vyse 500e, + za maly pripatok urobi aj roztahovanie..... presne taky isty :) tu je s jednou stranou roztiahnutou... do PD to zo ZA nie je az tak daleko :)
Odpovedať
Profilova fotka
@cerler - ja mám osobnú skúsenosť s nábytkom BRW...mala som od nich nábytok v celom byte, vrátane kuchyne a teda môžem povedať, "nikdy viac!" (keby som mohla písať veľkými písmenami, napíšem tak :-D ) Jednoducho des a hrôza. Na každom nábytku odpadávali predné časti šuflíkov okrem toho, že každý dopadol ako ten, čo sem dal dodog - olupovali sa hrany, rozpadávali sa zadné steny, boli ako z papiera..A kopec iných vecí..skrátka všetko je na štýl. že si to sama skladáš a lepíš chabým lepidielkom na papier, ktorý ti pribalia ako Super Glue :-N ...No keď budem zariaďovať domček, predajňu s týmto nábytkom obídem na 100km.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my máme teraz tiež väčšinu nábytku z brw. kvalitou a na pohľad z blízka žiadna sláva :-D kupovali sme ho však s vedomím, že poslúži pár rokov a pôjde. ono keď má človek naozaj obmedzené prostriedky (čo my sme v čase kúpy mali) a zariaďuje byt/dom o ktorom vie, že v ňom bude možno pár rokov, tak to nie je zlé riešenie. možno máme šťastie, že nejaké zásadné vady tie naše skrinky ani posteľ nemali. odlepilo sa akurát jedno čelo zásuvky (to som predpokladala už keď sme ten nábytok skladali). fólia (alebo lepšie povedané tapeta) sa neodlupuje, úchytky držia a zadné steny tiež. a to ten nábytok má za sebou 2 sťahovania. no tretie už neprežije :-D do nového domu taký nábytok určite nechcem, ale ako dočasné riešenie si myslím, že je to v pohode. aspoň som sa nemusela stresovať pri sťahovaní aby sa niečo nepoškrabalo, nepoškodilo...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Tak sme boli pozrieť nábytok BRW zblízka a aj keď som vela neočakávala, tak som sklamaná. Ako už bolo písané, hrany sú lepené nejakou tapetou, alebo čo to je a nie je isté, ako dlho vydžia dvierka, alebo šuflíky. My sme zatial mali iba lacný nábytok a momentálne ani neplánujeme kupovať žiadny dizajn, ale toto je naozaj očividná nekvalita. U nás to istí zlatá stará dobrá ikea. Ale nebudem odbočovať od témy. :-)
Odpovedať
ahoj. my máme BRW už 6 rokov a v pohode aj pri malých deťoch, ale je pravda že je to žehlená folia. nedávno som bola v jednom obchode u nás kde maju brw nábytok ale aj iné typy a objavila som tam brutálne sektorové nabytky v cene ako brw ale kvalita neopísatelnejšie lepšia skus mrknut ich stránku. naživo to vyzera este lepšie ako na obrázku, hned som začala uvažovať o maličkej zmene v byte =-) len spracovať manžela.. :-( http://www.nabytkarstvo.sk/nabytkarst...
Odpovedať
ja som videla BRW nabytok nedavno..a v pohode ...ma to znama už asi 5 rokov, hovorila že nema žiaden problem
Odpovedať
pridám aj osobnú skúsenosť :) mám nábytok BRW asi 3 roky, je to séria Re Set a mám ju v obývačke, aj ako vešiak a botník na chodbe a môžem vám povedať že s ním nemám absolútne žiany problém a to mám doma 2 ročnú dcéru. Netuším síce z čoho to je vyrobené (nie som stolár, ani žiadny odborník) ale nič nám z neho neodpadáva, neodlepuje sa, dokonca to nie je ani poškriabané (čo mňa osobne dosť prekvapuje). Zato som veľmi nespokojná s konferenčným stolíkom Karpiš :( . Osobne by som si už drevený nábytok do domu nekúpila, bol fakt drahý a mňa veľmi sklamal, po 2 a pól roku vyzerá akoby sa na ňom pravidelne tancovalo. Vidno každučký škrabanec. A to som chcela celodrevený stôl preto, lebo naši majú ešte hádam vyrobený za socializmu a je super. Na tomto je veľmi slabý lak :-S .
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?