Dobry vecer,viete mi poradit "zlozenie" strkovej cesty ako na obrazku.
Chcel by som to ako prijazdovu cestu. Ale neviem preane co je uplne na spodu,ci makadam a uzabovat,alebo staci piesok nape.biela mucka.
Dakujem
kolaje zatim nebadam ,ani burina predsa t.j cerstve navozene ...pracoval som v Uk kde sme mali tiez takto urobene ...burina bola len malo a to nemali ani textiliu...
prv som mal strk -makada 8/16 to bolo horsie na nadobu smeti -kosacku az som dal 4/8 uplne by som povedal pevne ci uz prejazd s kosackou alebo byciklom ...ked prsi ani voda nic neni vsetko vsiakne mam sirku 5,5metra a dlzku 15m ..potreboval som 20 ton 8/16 +10t 4/8...stalo ma to s dopravou 320eur
este ked som pracoval v uk tak som daval frakciu tam je to +- 10mm..., predosle co mali tak to mali 8-rokov..cize tak po 8r..doplnanie, ale zase vrstva bola asi 10cm ..bez textilie---dlzka 700metrov
A aká je tam únosná pôda dole. Pôjde tam dakedy ešte nákladné auto ( fekál, smetiari, mix... )?
Je to dočasné riešenie, chcete tam v budúcnosti dlažbu ?
Zásadne sa vždy ukladá štrkodrva odspodu od najhrubších po najjemnejšie frakcie.
Štrkodrva bez frakcie 0 (napr. 32/63; 16/32....) sa vlastne nedá zhutniť a môže slúžiť iba ako podkladná drenážna vrstva. Potom ju treba oddeliť geotextíliou od podložia a najlepšie aj od frakcií s 0 (napr. 0/63; 0/32....) , ktoré sú nad ňou.
Pokiaľ netreba drenážnu vrstvu najlepšie je dávať hneď odspodu frakcie štrkodrvy s 0. Napr. dole 150mm 0/63 a hore 100mm 0/32 a hore 10-20 mm 0/16 alebo aj 8/16. Frakcia 8/16 sa zahutní do poslednej vrstvy a menej sa práši ako jemnejšou frakciou. Ak je cesta v kopci je lepšie nechať poslednú vrstvu 0/32. Oceníte to v zime pri snehu či poľadovici.
Pokiaľ je podklad veľmi mäkký (rôzne hliny a íly) použijeme ako prvú vrstvu tuhú dvojosovú geomrežu. Použitím geomreže získame únosnejšiu cestu alebo ušetríme štrkodrvu cca 30-40% hrúbky.