Cena stavebne materialu porobeton/ Presov a okolie

Profilova fotka
Ludia kupoval niekto v psolednej dobe niektoru znacku porobetonu a vedel by mi povedat ako je to s cenami ? je lepsie Objednat teraz/cez zimu alebo oproti jari nebude velky rozdiel ? ponukau stavebniny aj moznost uskladnenia cez zimu ?? Kolko vas vysla cena za kubik betonu ? Viete odporucit nejake stavebniny v Presove a okoli ktore maju stabilne nizke ceny oproti konkurencii ??
Odpovedať
@matusmino prečo tam nejdeš alebo nezavoláš? Opýtaj sa priamo ich, že by si kúpil aj hneď čo vedia ponuknúť alebo čo vedia ponúknuť na jar..
Odpovedať
@matusmino Vsak si daj nacenit matros do viacerych stavebnin, zober dve najlepsie ponuky a chod k nim pokecat. Ked sa dohodnes, mozno ti po prvej varke materialu umoznia brat na dodak, cize co neminies vratis. Ano, murivo byva takto mimo sezony lacnejsie a vacsinou sa oplati ho kupit, ak ho mas kam dat. Ze Ti to nejake stavebniny lacno predaju a este uskladnia do jari, na to zabudni. Kde by dosli? Dobry postup je na jesen zaliat dosku, naviezt na nu murivo a pockat do jari.
Odpovedať
Profilova fotka
@matusmino presne urobil by som to ako píše kejsix, daj si urobiť ponuky a potom si vyberaj a vyjednávaj podmienky a možnosti :)
Odpovedať
Profilova fotka
Som mimo sr tak preto som myslel ze niekto to uz ma obchodene :D a ze by som isiel takmer na istotu
Odpovedať
@matusmino bral som toho roku porfix, najlepsie vysiel v MPL presov,
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?