Protherm Tiger

Ahoj ,nájde sa tu niekto kto má kotol Protherm tiger 24 KTZ ???? Len na porovnanie,máme s ním problém a chceme porovnať s niekym kto má taký istý.Budem vdačná ak sa niekto ozve.
Odpovedať
Ahoj,my ho máme, aký máš problém?
Odpovedať
Po dvoch rokoch už asi žiaden... ;-)
Odpovedať
@miskoajanka asi mesiac kurim tigrom a tak som zvedava na vase skusenosti s kotlom. dlho vam sluzi? boli - neboli problemy?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte, mame Tiger 24 KTZ a bucha, trieska pri ohreve a to celkom dost hlasno. Musim to hned reklamovat :-( nestretli ste sa s podobnym problemom ? tipujem to na zly komin alebo turbo Michal
Odpovedať
@geminiracing Volaj toho, kto ti ho uvádzal do prevádzky, alebo servisáka na Protherm. Môže to byť aj komín, aj zle nastavený horák...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Dobrý deň, chcel by som Vás poprosiť o informáciu. Máme kondenzačný kotol Protherm Tiger 18/25 KKZ21, pri prvom napúšťaní, alebo opätovnom napúšťaní vykurovacieho systému vodou, treba zakaždým otvoriť čiapočku odvzdušňovacieho ventilu čerpadla? A treba ju po odvzdušnení opäť zavrieť, zaskrutkovať, alebo sa má nechať čiapočka povolená? V knižke sa píše, že čiapočku treba otvoriť a potom je v rámčeku informácia, že čiapočku nechajte otvorenú. Ale teraz neviem, či len počas odvzdušňovania, alebo už nastálo má čiapočka ostať uvoľnená, teda nedotiahnutá ??? Ja som ju, keď nevychádzal žiaden vzduch opäť dotiahol a teraz neviem, či to tak môže ostať, alebo ju radšej nechať trošku povolenú. Zboku na čiapočke je aj maličký otvor. Ďakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?