Zariadenie detskej izby s 2 oknami, pre 2 baby (6 a 1 rok)

Potrebujem poradiť so zariadením a usporiadaním detskej izby. Chceli sme im dopriať najkrajšiu a najsvetlejšiu izbu, no teraz sa trápime so zariadením a usporiadaním, kedže máme 2 okna a 1 dvere. Tie vrchné su uz našťastie zamurované. Roh mezi oknami má 150 a 170cm a je velmi studený, preto tam posteľ ani nevyjde a nebola by dobrým riešením. Chceme tam pre baby neskôr telku, preto sú tam aj všetky možne zásuvky aj na satelit a internet. Dvere sa otvárajú k zamurovaným dverám a dĺžka za nimi je 93cm, aj oproti nim je vedla okna 90cm. Chceli by sme aj dosť uloženého priestoru na hračky (máme doma malé hračkárstvo), ktorých sa asi najbližších 10 rokov nezbavíme. Prosím pomoc, už som zúfalá.
Odpovedať
@domka7721 nepises ake velke dievcata mas ale skusim..... Na stenu s dverami by som dala nabytkovu stenu po strop a dvere do nej skryla. Hore by mohol byt priestor pre sezonne veci, dole aj par otvorenych policiek aby si tam mohli poskladat poklady. Nejako tak ako na fotkach 2, 3, 7, 8, 9. Namiesto posteli v tych skriniach by boli dvere. Na hornu stenu by som pozdlz dala postele. Ked potrebujes vela ulozneho tak trosku dvihnut hore a dole sufliky. Medzi postele by som dala mensiy skrinku. Fotky 5, 6, 7. Urcite by bolo potrebne vymysliet aj nejake oblozenie stien pri posteliach aby sa neopierali o studenu stenu a nesuchali ju. Na steny ako su okna by som dala nizke skrinke s uloznym priestorom pripadne len s doskou aby si vedeli sadnut ako stoliku. Plocha na skrinkach by im posluzila ako hraci priestor. Fotka c. 4. Ked uz mas skolacky a potrebuju stoly alebo neskor ked ich budu potrebovat tak by som asi pod okna dala stoly a medzi ne do kuta policky pre ulozenie skolskych veci. S postelami a velkymi skrinami by sa potom ani nemuselo hybat. Len nizke skrinky v pripade potreby by sa zamenili za stoly.
Odpovedať
@domka7721 este som zabudla dodat ze si to urcite nakresli pre lepsiu priestorovu predstavu mozno na zaciatok aj na stvorcekovy papier ale najlepsie v nejakom 3D programe. Potom to tu opat daj a lepsie sa bude dat poradit
Odpovedať
Ďakujem, baby maju 6 r a 1 r. Pod okná skrinky asi nebudú dobrý nápad, zavadzajú mi tam radiátory. Tie stoly budú lepšie, teda jeden a po 5 rokoch druhý. Tie skrine sú nádherné.
Odpovedať
@wivik Ďakujem, baby maju 6 r a 1 r. Pod okná skrinky asi nebudú dobrý nápad, zavadzajú mi tam radiátory. Tie stoly budú lepšie, teda jeden a po 5 rokoch druhý. Tie skrine sú nádherné.
Odpovedať
@domka7721 tie inspiracie som nasla tu. Skus sa prehrabat mozno nieco ine ta zaujme. https://pin.it/ju5o3yp35jmjse Ked mas rocnu tak urcite budes potrebovat aj nizke skrinky. Pre nasu trojrocnu je najoblubenejsia hracia plocha skrinka pod telkou. Drzim prsty aby sa dievcatkam izbicka pacila :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?