O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Pomoc so zariadenim spalne
hladam niekoho kto by mi pomohol zariadit spalnu vo vidieckom style. Fotky mozem poslat, nabytok uz…
kukucka_renca
Pred 10 rokmi
2
Expanzná vrstva
dobrý den prajem chcem sa opýtať na čo slúži expanzna vrstva u striech.. a aky materiál môzem použi…
jan45
Pred 10 rokmi
4
Materiál na stavbu
akým spôsobom ste si hladali dodávateľa stavebného materiálu na hrubú stavbu?? myslím teda hlavne s…
johny14
Pred 10 rokmi
11
Ahojte,je tu niekto kto sa zaobera interierovym dizajnom(3d vizualizacie,pdf formaty)?dakujeem
Konkretne potrebovala by som doladit kuchynu spojenu s obyvackou
nabytok_betak
Pred 10 rokmi
2
Katalogovy projekt na čo si dať pozor pri kupe..
Ahojte, Máme vyhliadnutý bungalov Laguna 410. Po prečítaní fora sa chystáme dosť investovať dos…
plamen
Pred 10 rokmi
3
Máte niekto drevený obklad na dome?
strecháči máte niekto drevený obklad na dome??? díky
terry25
Pred 1 rokom
23
Je potrebná nopová fólia medzi Styrodur a zeminu?
DT-čka mám zaizolované styrodurom a chcem ich prihrnúť zeminou. Mám dať medzi styrodur a zeminu nop…
eddiehalliwell
Pred 2 mesiacmi
1
2
49
Budmerice - hladam firmu na stavbu domu
Hladam firmu, partiu, na stavbu bungalowu v obci Budmerice + stavebny dozor.
benders
Pred 10 rokmi
4
sponzor fóra
Rozpocet - dostavanie hrubej stavby
Dobry den, chcela by som sa spytat, ci by ste mi vedeli poradit s akym rozpoctom treba ratat pri …
basiatko
Pred 10 rokmi
8
OHREV VODY- ako znizit naklady?
Prislo mi vyuctovanie, v r. 2013 ked boli podnajomnici, ktori si urcite nedavali pozor na postrebu …
angel1979
Pred 10 rokmi
17
Vytlaceny beton z obvodoveho muriva
Ahoj, pri betonovani dosky majstrom beton trochu vytlacil salung mimo muriva, teraz to vytrca na ty…
tomascolt
Pred 9 rokmi
12
Váš názor a rady ktoré mi veľmi pomôžu pri
Ahojte veľmi sa mi páči projekt (Euroline Bungalov 866), upravený náčrt podľa mojich preferencií pr…
alfonz_n
Pred 10 rokmi
19
Dobrý večer chcem sa opýtať či je tu nejaký servisný technik pre buderus. dakujem
Dobrý večer.máme taký problém s kotlom buderus gb022. Vykazuje nám chybu 9y skrat v plynovej armatú…
vlastoschwarcz
Pred 10 rokmi
1
Novostavba na klúč-vyplatenie po ukončení stavby
Ahojte, chcela by som sa spýtať, existuje nejaká firma, ktorá by mi postavila dom, ale platba by bo…
25mia25
Pred 10 rokmi
18
Aký potrebujem priemer komína na peletový kotol 18kw výška komína 6metrov
Plánujem kúpiť kotol na peletky a neviem aký priemer komína budem potrebovať výška komína bude 6 m…
marica888
Pred 10 rokmi
8
Je to postačujúce zateplenie?
Zdravím vás všetkých odborníkov. Potreboval by som poradiť ohľadom posúdenia novostavby v ktorej j…
zuzinka0101
Pred 10 rokmi
30
Pozemkovy urad - vratili vam projekt po vyjadreni?
Ahojte, viete mi napisat vase skusenosti ohladne pozemkového uradu ked ste vybavovali pre stavebne …
jabadaba
Pred 10 rokmi
27
Premiestnenie bytoveho telefonu
Ahojte, potreboval by som mierne posunut bytovy telefon (cca 20cm). Problem je ze kabliky nie su…
pmasarik
Pred 10 rokmi
5
Kotolna vedla bytu
Pekny den prajem. Rada by som sa opytala na nazor, pripadne vlastne skusenosti. Uvazujeme o kupe…
gretka2
Pred 10 rokmi
7
Lacneobklady.eu
Prosím Vás, máte skúsenosť s týmto internetovým obchodom? Chcem odtiaľ objednať dlažbu marazzi trev…
evitka
Pred 9 rokmi
3
Externý prívod vzduchu ku kachliam Jotul.
Ahojte. Momentalne riešim zakladovu dosku a chcem do nej zabudovať externý prívod pre kachle. Kachl…
rikaskcz
Pred 10 rokmi
7
Problémy s L-kovým krbom
Prosím o skúsenosť s krbmi, ktoré majú sklo do L, čiže sa otvárajú dve strany pri prikladaní dreva.…
ivantt
Pred 10 rokmi
26
Vyrovnanie podlahy
Dobrý deň potrebujem poradiť .potrebujem vyrovnať chodbu medzi kupelnou a obyvackou ktora je siroka…
dano13
Pred 10 rokmi
17
Sprava Katastra Bratislava uz "neexistuje"?
Dobry den, Chcem nechat zmenit meno na Liste vlastnictva, zaslal som ziadost, a dalsie nalezitos…
stewko
Pred 10 rokmi
15
Skúsenosti z pálenou keramickou krytinou Rőben ?
Dobrý deň, Dostal som dobrú ponuku na krytinu Rőben tak by som rád vedel, či s ňou má niekto skú…
deborah10
Pred 10 rokmi
5
Komin novy alebo frezovanie?
dobry den chcem sa opytat ci lepsie frezovat komin alebo novy postavit? kurime pevnym palivom preva…
matko291
Pred 9 rokmi
7
Hľadám výrobcu kuchýň na mieru, viete mi zopár poradiť?
Hľadám kto by mi vedel vyrobiť kuchyňu na mieru do bytu v Považskej Bystrici. Dvoch výrobcov som n…
nabytok_betak
Pred 10 rokmi
8
Mreze do pivnice
Zdravim Vas.. Hladam niekoho, kto vie urobit mrezu do pivnice, tj rozmer cca vyska 220cm, sirka cc…
balalajka2
Pred 10 rokmi
1
Aký odtien nábytku k podlahe kanadský brest?
Zdravím vás, práve zariaďujeme interíer domu a prosím skúsenejších, aký odtieň obývacej steny je v…
adabi
Pred 10 rokmi
3
Hľadám tesára na šalovanie ŽB schodov okolie HC, TT
Dobrý deň. Hľadám tesára ktorý by mi zašaloval železobetónové schodisko. Zatiaľ len v suteréne po…
kajo873
Pred 10 rokmi
2
1
2
…
2382
2383
2384
2385
2386
…