Materiál na stavbu

akým spôsobom ste si hladali dodávateľa stavebného materiálu na hrubú stavbu?? myslím teda hlavne stav.materiál na obvodové múry, základy,, viete odporučiť nejaké cenovo výhodné a kvalitné stavebniny v okolí Nitry???
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkasasikova Ja som komunikoval rovno s regionálnymi zástupcami daných značiek. Teda s "heluzákom", "porothermákom", "baumiťákom".... Vždy som si nechal vyrobiť konkurenčné ponuky a nikdy som sa netajil pred dotyčným, že som oslovil viacerých. Samotný zástupca heluzu mi len potom povedal, cez ktoré konkrétne stavebniny mi to posiela. Ale cenu som zjednával s ním. Takisto slovenský zástupca strešnej krytiny... Krytinárov som oslovil 6-tich. Oknárov som oslovil možno aj 20-tich...
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkasasikova skus Stavivo Nove Sady...mali najlepsiu ponuku z NR kraja...
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkasasikova tiez odporucam stavivo nove sady...my ich mame priamo pod nosom, 1km od pozemku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkasasikova stavivo nove sady, pan Stancik je velmi ochotny, maju aj vlastnu dopravu. nam dodali skoro vsetko na dom. raz som u nich bol na zaciatku pozriet, potom som vsetko objednaval mailom a telefonicky
Odpovedať
@silviu všetko aj dovezú? cena za dopravu nieje príliš vysoká?
Odpovedať
Profilova fotka
Skús lacnestavanie.sk niečo som bral práve tam. Neskôr som zistil že ceny na nete nie sú konečné , majiteľ mi povedal že vždy sa dá ešte o cene rozprávať.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkasasikova zalezi, niektore materialy idu priamo z vyroby a tam sa neplati nic, napriklad Bramac, Ytong tusim mal nejaky poplatok za dopravu a vykladku. co islo z Novych Sadoch a bolo to vyssej hodnoty, bola doprava zadarmo. treba sa dohodnut a vyjednavat.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkasasikova ak si od nich blizko, tak doprava neni problem. nam to vozili az do Senca
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkasasikova 123 dopyt
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?