Hľadám výrobcu kuchýň na mieru, viete mi zopár poradiť?

Hľadám kto by mi vedel vyrobiť kuchyňu na mieru do bytu v Považskej Bystrici. Dvoch výrobcov som našiel v okolí, zaujímalo by ma, či by mal aj niekto mimo regiónu záujem.
Odpovedať
Mne robili vsetok nabytok na mieru a nedavno aj kuchynu v Belusi http://www.vstavaneskrine.eu. Mam korpus od eggeru a dvierka od tracehea , ale ma tam v toho ponuke vela od vsemoznych dodavatelov. Co sa tyka kovani mozes si tam dat cokolvek od blumu , ale ma aj lacnesjie ak chces. Ja som si to vyskladal so suflikami antaro a aventos vyklopmi. Tvar a rozmery linky som si vsetko navrhol sam na milimeter ako som potreboval. Sam som si to doma zmontoval (boli tam predvrtane diery na spojovacie sroby aby svetko licovalo.).Ale vedia aj zamerat a spravit navrh(asi) +vizu a montaz ak potrebujes. Aj ked hovorili ze toho maju vela, tak termin dodania na zmluve dodrzali. Asi niesu najlacnesji, ale ja si uz davam robit veci len tam lebo viem ze co spravia s tym budem spokojny.
Odpovedať
Profilova fotka
Tono Gramantík z Prievidze. Milý, šikovný a má dobré ceny...
Odpovedať
Profilova fotka
@rurio Skuste kocis.sk. Velmi dobry pomer kvalita:cena
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ja , moji priatelia aj rodina mame velmi dobre skusenosti s panom Eckertom z Banoviec , robi to uz 20 rokov, mne uz robil 2 linky a naozaj ma super ceny , moja stala 1870 eu a to mi ju nacenili v oresi , alebo v dekodome od 4500 - 5300 eu ! , je sikovny rychly, perfektne namontuje , robil mi cely dom v Novej bani , kvalita zarucena ! :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Robíme slovenské kuchyne na mieru. Nech sa páči, pozývam Vás do našej predajne. V kuchynskom štúdiu máme vystavené rôzne typy kuchýň. Na výber máme veľa dekorov a fólií + 3D vizualizáciu kuchyne ZDARMA. Kontaktujte ma, môžeme si dohodnúť termín stretnutia. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?