O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Fasádna omietka vo farbe terakota
Máte niekto fasádu v odtieni terakota ? Pozerali sme vzorkovník omietok Baumit ale podľa neho sa ne…
bruncak
Pred 10 rokmi
4
Prerábka kúpeľne
koľko ste platili majtrovi za prerábku kúpeľne? platí sa mu za metre,,či ako? máme malú kúpeľnú 2x3…
janspanik
Pred 10 rokmi
5
Okná na dom z nepálenej tehly.
Dobrý....chcel by som poprosiť o Váš názor. Máme možnosť kúpiť starší suchý domček, zatiaľ na chalu…
antonmesaros
Pred 10 rokmi
2
Nazor na projekt Opal 65/152
Pridam projekt opal 65/152 a moje zmeny, prosim o postrehy, co este zmenit, ideme to zadat projekta…
poisonblu
Pred 10 rokmi
12
Pomalí prítok vody do vŕtanej studne
Pred troma týždňami mi navŕtali 11 metrovú studňu, osadili rúru, obsypali ju štrkom, keď som sa nah…
alfa5
Pred 10 rokmi
2
Prudovy chranic s isticom
Dobrý deň, môžem použiť prudovy chránič s isticom a na to dat kryt ako na foto? Nedal by som to do …
catscan
Pred 10 rokmi
7
Ako na slimáky?
ahojte, začali nám dozrievať jahody a obžierajú nám ich slimáky, tie bez ulity, viete mi poradiť ak…
jamk1
Pred 10 rokmi
10
Firmy na vstavané skrine zo Žiliny
žiadne velke a predrazene firmy poradite niekoho s rozumnými cenami? Dakujem
podonabytok
Pred 10 rokmi
5
sponzor fóra
Vaše názory na projekt.
Dobrý deň, poprosím Vás o názory, pripomienky a kritiku k tomuto projektu. Čo sa týka projektu, tak…
nelimatej
Pred 10 rokmi
6
Zaklady vo svahu
Ahojte dnes sme kopali zaklady vo svahu. Na jednom konci hlboke cca 1.4 a na druhom konci 50 cm dno…
milan209
Pred 9 rokmi
8
Skusenosti s CEZ a inymi dodavatelmi.
Ahojte. Uz niekoľko rokov odoberame elektrinu od SSE a plyn od SPP a uvažujeme nad zmenou, no potre…
kirsi
Pred 10 rokmi
4
Co spravit prve? Zaizolovat tramovy strop alebo zaliat betonovy poter na podlahe?
Ide mi o technologicky postup kvoli vlhkosti. Mne sa javi ako spravny postup takto: 1.vodovodne a…
slavoslav
Pred 10 rokmi
8
Tehly Heluy, Ytong, Porotherm.. ako si vybrať???
Mám otázky. Na trhu je množstvo možností z čoho postaviť dom.. Ale ako vybrať tú správnu?? Nechce…
jozoce
Pred 10 rokmi
1
2
39
Omietky -prskance
Ahojte . Kupujeme holodom ale trosku sme nespokojni s vyhotovenim omietok . Na stropoch je dost v…
viktor811
Pred 10 rokmi
8
Financny poradca - NM, PN
Ahojte, viete mi poradit dobreho poradcu, ktory sa hypotekam fakt rozumie z okolia NM a PN? Dakujem.
andreah25
Pred 10 rokmi
4
Mala kupelňa
Ma niekto z vas malu kupelňu?Moja ma rozmery š 1,8 a d 3,15,Čo myslite bude to moc male ak do nej c…
maminka2013
Pred 4 rokmi
10
Okna vo farbe
Ahojte.Kto poradi aku farbu okien,neviem sa rozhodnuť medzi zlatý dub a orech.Chcem ich cele fo far…
vlado35
Pred 10 rokmi
10
HELUZ tehla
Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať na skúsenosti s touto tehlou. (http://www.najlepsiatehla.sk/) Má …
lub3ik
Pred 2 týždnami
1
2
...
...
14
15
439
Prechadzanie do izieb cez kuchynu s obyvackou?
Mame sa radsej tomu vyhnut?
pripad001
Pred 10 rokmi
9
Rodinný dom Stilo 4i model C
ahojte, mate ho niekto? ako ste spokojny? :-)
tiny_petka
Pred 8 mesiacmi
1
2
53
Vstavaná alebo voľne stojaca chladnička s mrazničkou?
ahojte, akurát riešim dilemu... Kúpili sme byt, predchádzajúci majiteľ nám nechal linku so vstavaný…
alfonz_n
Pred 10 rokmi
19
Prosim vas nestavia niekto nahodou tento dom?
http://www.promiprojekt.sk/projekty/laguna/laguna-30n/#.VWjQQ8_tmko rada by som ho videla v reale, …
lulu2136
Pred 10 rokmi
1
SOLBET-TERMALIKA
Prosím ľudí o názor čo stavali dom a použili tieto asi najlacnejšie stavebné mat., čo sú na trhu, č…
dominik_boksansky
Pred 10 rokmi
4
Máte skúsenosti s talianskym nábytkom Bellus?
Zaujíma ma, či je nábytok kvalitný, či je ozaj taliansky. Našla som ho na tejto stránke a zaujala m…
amelie123
Pred 10 rokmi
1
Prosím názory na tento projekt
Toto je náš projekt č.2, nad ktorým zvažujeme, pre a proti. Prvý je príliš dlhý, tak sme našli ešte…
kadan
Pred 10 rokmi
17
Odstupenie od Zmluvy o buducej zmluve + vratenie zalohy
zdravím, potreboval by som poradiť a poprosím Vás, prečítať až do konca, aj napriek rozsiahlosti. …
stibliq
Pred 10 rokmi
15
Ako odstrániť zatuchlinu z drevenej postieľky?
Ahojte, dostali sme postieľku pre bábätko. Bola však uložená na povale domu a jedna jej časť, ktorá…
gubiko
Pred 10 rokmi
7
15cm hrubá betónová platňa
Dobrý večer prajem. Pred vstupom do pivnice v hĺbke 220cm, kde budú začínať budúce schody do pivnic…
jamk1
Pred 10 rokmi
7
Fotínia (Photinia fraseri) - skúsenosti
Dobrý deň, všetkým. Chcela by som sa opýtať na skúsenosť s vždyzeleným kríkom, ktorého názov je fo…
mandika1
Pred 1 rokom
1
2
52
Vybavenie povolenia na ČOV
Hladám zabehnutého človeka ktorý sa zaoberá vybavovaním povolení ohladom ČOV a celej agendy ktorú p…
smrlak
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2381
2382
2383
2384
2385
…