Prechadzanie do izieb cez kuchynu s obyvackou?

Mame sa radsej tomu vyhnut?
Odpovedať
Je to dost neprakticke. Mne by sa to nepacilo.
Odpovedať
ja som skor za to aby sa do izieb vchadzalo cez chodbu. Mozno pri nejakom stvorizbaku by som este jednu izbu cez obyvacku ozeliel ale to by muselo byt nevyhnutne napr. ak by sa tym zvacsil vyuzivatelny priestor a hodilo by sa mi to.
Odpovedať
Profilova fotka
Isto nie.
Odpovedať
zo skúsenosti....NIE
Odpovedať
Ja v tom problem nevidim. Vela ludi argumentuje, ze kamarati deti tade pojdu,ked ja budem pozerat TV, kamarati mojich deti, vzdy ked pridu a je jedno ci idu alebo nejdu cez obyvackokuchynu pridu sa nam pozdravit. A je jedno ci maju 10,15 alebo 20rokov. Aj ked pridu okolo domu na zahradu si sadnut v lete, vzdy pridu k dveram a pozdravia. Ponuknem, jedlo,nanuk,kavicku....podla veku aj pohar vina.
Odpovedať
V prípade mini domu resp. nutnosti ušetrenia miesta - áno kludne prechod do izieb cez obycačko- kuchynu- v prípade " nenutnosti " hrať sa s každým cm2 je už na uvážení - ale s rozumom - su aj domy čo maju 100m2 užitkovej a z toho 20 m2 chodieb
Odpovedať
Profilova fotka
hovoris o byte ci dome? ja mam byt jeden centralny priestor a mne sa do izieb ide cez kuchynoobyvacku - usetrila som tym drahocenne cm2 z priestoru :)
Odpovedať
Pravidlo č. 1 Oddeliť dennú a nočnú časť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?