O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hladame stavebny pozemok v Mliecne - cast Samorina. Velkost 7-9 árov.
Ahojte strecháci, hladame stavebny pozemok v Mliecne pre stavbu rodinneho domu. Ak by ste vedeli o …
lesztike
Pred 10 rokmi
1
Betónový plot z debniacich tvárnic
Zdravím, čaká ma stavba betónovehó plotu od ulice, ktorý by som chcel realizovať formou debniaci…
jozef_h
Pred 7 mesiacmi
1
2
56
Vie mi niekto poradiť kontakt v okolí Oravy na poľský betón?
idem betónovať základy pod chatu a zisťujem či sa to oplatí z Poľska.
michal_mm
Pred 10 rokmi
1
Konečne finále alebo žeby...
Tak konečne finále,alebo žeby ešte niečo chýbalo?Posledné rady,poznámky pred ukončením dakujem ;-) …
zuzanak89
Pred 10 rokmi
1
2
38
Skusenosti s granitovým drezom značky Telma
Poznáte túto značku drezu? Zaujímala by ma predovšetkým kvalita, či je porovnateľná so značkou Blan…
sorca24
Pred 10 rokmi
1
Plot - hranica pozemku
Dobrý deň ... Chcela by som poprosiť o radu ... Dali sme si urobiť plot - zabetónované betónové stĺ…
praoteccech
Pred 10 rokmi
1
2
45
Kataster BB
Ahojte, máte nejaké skúsenosti z posledného obdobia s podávaním žiadostí na vklad do katastra v BB?…
lucinabb
Pred 10 rokmi
6
Povolenia pri rekonstrukcii prevadzky
Caute, planujem otvorit prevadzku (masaze) kde sa bude nachadzat aj sauna. Idem prenajat priest…
cortigo
Pred 10 rokmi
5
sponzor fóra
Jak se zbavit křenu?
Ahojte střecháči, chci se zeptat, nemáte nějaký tip jak se zbavit nežádoucího křenu? Máme ho na cca…
lenulice
Pred 10 rokmi
19
Dá sa mať dom a aj byt na hypoteky?
Dobrý deň. Mám takú otázku na dedine mame dom už 3 rok sme tu chýba nám ,ale mesto a zvažujem teda…
pokakany_trpaslik
Pred 10 rokmi
5
Hypotéka na pozemok
Dobrý deň! Chcem poprosiť o radu: Vlastním pozemok, ktorý je v územnom pláne mesta spracovaný ako p…
andreah25
Pred 10 rokmi
4
Fasadne omietky a lepidla BAUTEKO
Zdravim, na fore som nenasiel zmienku o tomto vyrobcovi stavebneho materialu. Je na to dobra cena, …
dozorec
Pred 8 rokmi
3
Súťažte s Electroluxom. Napíšte nám svoju skúsenosť s indukciou a vyhrajte hodnotnú cenu
Spolu s Electroluxom sme pre vás pripravili súťaž. Stačí nám napísať odpoveď na jednoduchú otázku, …
sutaz
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
4
5
125
Sused si chce rozšíriť balkón v našej bytovke
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, my bývame v štvorbytovke, iba 4 rodiny v jednom bytovom dom…
majki555
Pred 10 rokmi
10
Lepidlo na sietkovanie domu
ahojte nepouzival niekto lepidlo na sietkovanie domu ktore bolo urcene predovsetkym na lepenie dlaz…
mig12
Pred 10 rokmi
15
Výplň medzistenia
Zdravím, potrebujem radu. Na podkroví mám medzi vonkajšou obvodovou stenou z tehál a vnútornou prie…
thodosy
Pred 10 rokmi
2
Kosiky
kto vie vyrobit na mieru pruteny kosik z novin??? Ďakujem
majki555
Pred 10 rokmi
2
SOS barové žlté stoličky :) Kde?
Ahojte ;-) prosím netúlal sa niekto teraz nedávno po NR a nezháňal barové stoličky?zháňam žlté a už…
simika24
Pred 10 rokmi
5
Rozkladacia sedacka malych rozmerov
Prosim Vas viete mi poradit, kde kupim rozkladaciu sedacku malych rozmerov max sirka 200 cm, hlbka…
lenkova5
Pred 10 rokmi
2
Co do maštae.
Dobry vecer potrebujem poradit mam volnu maštal s 12 timy boxamy.Neviem co do nej. Poradte prosim c…
andersk
Pred 10 rokmi
13
Kontakt na podny fond DS
Ahojte, viete mi niekto napisat kontakt na podny fond do DS? Neviem to najst na nete. Dik
eewee8888
Pred 10 rokmi
3
Podbitie strechy a lepenie XPS na OSB
Ahojte.Začali sme zatepľovať rodinný dom a stále máme dilemu . Podbitie máme spravené z OSB dosiek …
lysoo1010
Pred 1 rokom
11
Problem zo susedom................
Dobry den chcem sa spytat ci si je sused povinny postavit cast plotu lebo druhu sme postavili my a …
jano2007
Pred 10 rokmi
4
Vyduta fasadna omietka
Zdravim. Neviete dovod, preco sa omietka oduva? Mam asi na dvoch miestach na fasade asi 3 vydutiny …
lukav
Pred 10 rokmi
11
Porusena hydroizolacia
Zdravim. na vonkajsej neprestresenej terase mi na beton natavili hrube modifikovane asfaltove pasy …
lubomird
Pred 10 rokmi
10
Betónová podlaha v garáži
V garáži mám betónovú podlahu a chcem sa opýtať či je potrebné podlahu nejako zatepliť keď ju plánu…
blazko59
Pred 10 rokmi
3
Skladba podlahy
Poraďte mi , svetlá výška od spodnej deky(beton + hydroizoláia) po strop bude 2,75 cm. Aké zloženie…
dvorcidlo0
Pred 10 rokmi
5
Pravidelne kosenie travy a buriny
Chcela by som sa opytat, ak mate niekto skusenosti za kolko sa kosi cca jeden ar travy - potrebujem…
jamk1
Pred 9 rokmi
7
Zhanam firmu alebo partiu murarov.
Zhanam firmu alebo partiu murarov na vystavbu hrubej stavby. Zahorie - Plavecke Podhradie
vamisgroup
Pred 10 rokmi
4
Plavecke Podhradie - Hladam firmu na stavbu rodinneho domu.
Hladam firmu na stavbu rodinneho domu. Mam zakupeny projekt Bungalov 1074 od Euroline Slovakia a p…
fabo123
Pred 10 rokmi
2
1
2
…
2380
2381
2382
2383
2384
…