O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kopanie základov august
ako dlho je potrebné nechať vyschnúť základy,,budeme ich robiť v auguste,,
philos
Pred 10 rokmi
6
Podbitie presahu strechy
Zdravím, strechárska firma mi odporučila na podbitie väzníkového krovu Eternit Eterboard HD - vlákn…
littlesnake
Pred 10 rokmi
1
Priecka / nosny mur pri schodoch
Ahojte, Práve obkladame naše schody s dlazbou. Na začiatku sme plánovali drevené stupnice, a potom…
lara2101
Pred 10 rokmi
5
Stavebny zakon
zdravim , neviete co sa meni v novele stavebneho zakona co pred tyzdnom schvalili, ohladom ciernych…
tajomna21
Pred 10 rokmi
9
Kolko za pracu ?
Zdravim chcel by som sa spytat aka je cca cena prace za pultovy altanok 4x4 m s hranolov 10x10 a k…
jano2007
Pred 10 rokmi
3
Prutikar z okolia Nitry
Hladám overeného prutikára z Nitry alebo okolia. Ak by niekto vedel...poprosím kontakt . Ďakujem
lucyy1312
Pred 10 rokmi
3
Tondach mediteran plus - prestupová škridla
Zdravim Vás, potreboval by som poradiť, mám na streche škridlu Tondach mediteran plus, a potrebu…
richard71
Pred 10 rokmi
2
Fa-brick suchy poter keramicky
Zdravim , ma niekto skusenosti s tymto alebo podobnym suchym poterom? Vydrzi to nieco? Ako je nat…
majkoj
Pred 10 rokmi
2
sponzor fóra
Zemiaky
dobry vecer.......mozem osypat zemiaky aj ked je tak sucho? osypoval by som to rotavatorom......vda…
santos950
Pred 10 rokmi
5
Čučoriedka a brusnica
Prosím má niekto skúsenosti? Neviem čo sa deje s mojou čučoriedkou a brusnicou. Už som zúfalá. Všet…
dragonito
Pred 10 rokmi
18
Stavba domu Limbach
Dobrý deň, hľadám stavebnú firmu alebo partiu živnostníkov na stavbu zatiaľ hrubej stavby rodinné…
matkaf
Pred 10 rokmi
1
Betonovy alebo sadrokartonovy plafon??
chcem sa opytat aky je rozdiel medzi tymito stropmi pri bungalove, co je dat lepsie a lacnejsie?? …
radopp
Pred 10 rokmi
1
2
35
Piesková filtrácia bazénu - aké máte skúsenosti?
Plánujem osadiť deťom bazén na záhrade, ktorý som už kúpil (objem 11m3). Nekúpil som ešte ale filtr…
barcer
Pred 10 rokmi
4
Projekt plynu
Prosím vás pozná niekto niekoho kto robí projekty na plynovú prípojku,zavedenie plynu jednoducho vš…
ararat6000
Pred 10 rokmi
2
Www.akebyty.sk
Ahojte, poznate niekto prosim stranku www.akebyty.sk (su tam podorysy bytov, ktore sa stavali na S…
dedo758
Pred 10 rokmi
6
Koreňová čov
Už zaradenie čistacich staníc do domácnosti nebolo šťastné, a nepresnosti v úvodnom slove sú tiež z…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Doplnky do našich chalúp
Dnes som náhodou pri hľadaní na nete narazil na zaujímavý e-shop, ktorý určite zaujme všetkých, kto…
jamk1
Pred 10 rokmi
3
Trhliny v zakladovych pasoch
Mam sa zacat niecoho obavat alebo je to bezna vec pri betonovani v teplom pocasi. PODOTYKAM ZE POD…
benco
Pred 10 rokmi
16
Zakoncenie SDK stropu schodom nahor 90°
Zdravim vospolok, planujem kotvit SDK do heluz stropu co uz je samo o sebe zaujimave ale zda sa ze…
pysnyp
Pred 9 rokmi
18
Rozvod vody z HERZ AL/PE-RT vs PEX-AL-PEX
S vodarom som sa dohodol na realizacii rozvodov studenej a teplej vody z plast-hliniku miesto PPR. …
shadowmilan
Pred 4 rokmi
16
Francúzske okná a hmyz
Aké sú možnosti riešenia problému s lietajúcim hmyzom pri francúzskych oknách a presklených terasov…
joxe
Pred 10 rokmi
10
Hľadám stolára na výrobu knižnice v tvare stromu
Hľadám stolára, ktorý by mi vedel zostaviť podobnú knihovničku v tvare stromu za dostupnú cenu. Kn…
ainikki
Pred 8 rokmi
27
Obklad komina
Dnes som dostal cenovu ponuku na komin, je vsak bez oblozenia obkladom v nadstresnej casti. Lepsie …
xvladox
Pred 10 rokmi
7
Pozemok so starým domom
Dobrý den, chcela by som sa informovať ako postupovať plánujeme od rodiny odkúpiť pozemok so starým…
stowasser
Pred 10 rokmi
7
Pristresok na drevo - ukotvenie
Ahojte, planujem spravit maly pristresok na drevo. Vid. obr. podorys cca 120 x 100 vyska cca 180..…
viktor811
Pred 10 rokmi
13
Zateplenie komina
Zdravim,chcem sa spytat,ci je potrebne zateplit komin,v nadstresnej casti? Jedna sa o schiedel na p…
jumt
Pred 5 rokmi
24
Podložka pod drevenú podlahu
Ahojte, v panelákovom byte budeme pokladať drevenú podlahu. Pôvodne tam boli staré vŕzgajúce parke…
vvladd
Pred 10 rokmi
1
Firma na omietky a potery.
Zdravim Vas,mate niekto skusenosti z firmou Svercel omietky z okolia prievidze? Dakujem
japeter
Pred 10 rokmi
1
Ako by ste riešili úpravu terenu ?
Velmi dlho sa rozhodujeme a zvažujeme, ako upraviť okolie nášho domu, ale nejako sa nevieme rozhodn…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
5
Je tu niekde fotoalbum s nábytkom z preglejky?
Neviem, či sa dajú vyhľadávať albumy podľa hesla, preto sa pýtam. Dik:)
richard71
Pred 10 rokmi
2
1
2
…
2378
2379
2380
2381
2382
…