Súťažte s Electroluxom. Napíšte nám svoju skúsenosť s indukciou a vyhrajte hodnotnú cenu

Profilova fotka
Spolu s Electroluxom sme pre vás pripravili súťaž. Stačí nám napísať odpoveď na jednoduchú otázku, a môžete získať sadu príslušenstva na varenie na indukcii. Súťažná otázka: V čom je podľa vás najväčšia výhoda indukčných panelov? Napíšte nám svoju skúsenosť, troch súťažiacich vyžrebujeme a vyhrajú tieto ceny: 1. cena Wok infinite 2. cena Gril plancha infinite 3. cena Sada panvíc Champagne Podmienky súťaže: 1. Vašu odpoveď napíšte do fóra pod tému "Súťažte s Electroluxom. Napíšte nám svoju skúsenosť s indukciou a vyhrajte hodnotnú cenu". Automaticky tým budete zaradení do súťaže. 2. Súťaž prebieha od 1.6.2015 9:00 a potrvá do polnoci 7.6.2015. 3. Vyhodnotenie súťaže bude v pondelok 8.6.2015. Výhercov určí Electrolux, ktorý na základe žrebovania z relevantných odpovedí vyberie 3 výhercov. 4. Výhercovia budú zverejnení v diskusii "Súťažte s Electroluxom. Napíšte nám svoju skúsenosť s indukciou a vyhrajte hodnotnú cenu". 5. Výhercov bude kontaktovať admin stránky prostredníctvom internej pošty. Admin následne pošle kontaktné údaje výhercov spoločnosti Electrolux, ktorá do 14 dní od ukončenia súťaže zabezpečí zaslanie výhier. 6. Každý sa súťaže môže zúčastniť iba raz.
1
2
5
Rychlost, ucinnost, komfort
Wou. Mám kúpenú bielu dosku Electrolux EHI 6540 FWP a už sa teším, keď mi ju zapoja. Dosku som vyberal dlho, ale jednoznačne vyhrala indukcia - je to najrýchlejší spôsob ohrevu. A Electrolux jednoznačne na základe dobrých referencií a skvelého ovládania - každá varná plocha má svoje samostatné ovládanie, je to naozaj praktické :-)
Rýchlosť zovretia vody (s funkciou booster) !
Najvacsou vyhodou indukcnej varnej dosky je samotna elektromagneticka indukcia, ktora okrem ineho, prakticky vylucuje moznost popalenia sa a to v pripade, ze mate doma dve male blchy, ktore radi s vami varia je veeelka vyhoda. A tiez varenie bez "tepelnych strat".
dobré ovládanie, rýchlosť, komfort používania
Účinnosť, rýchlosť, zohrieva len hrniec takže doska je studená, resp zohreje sa len od hrnca.
určite účinnosť a čistota
Profilova fotka
Osobnú skúsenosť ešte s indukciou nemám, nakoľko ešte len staviame domček, takže vlastná kuchyňa ešte v chode nie je :) Ale u známej som si to vyskúšala, a je to naozaj fajn, hlavne sa mi páčil rýchly ohrev a to, že doska nie je horúca, čo pri malých deťoch je naozaj veľkou výhodou. Už len presvedčiť manžela, aby sme takú mali v kuchyni aj my :-D
pre mna jednoznacne energetická efektívnosť a perfektna udrzbovost
Uz mam indukciu kupenu do noveho domu tak sa tesim kedy ju vyskusam....
No tak ja najväčší propagátor indukcie tejto značky na tejto stránke sa tiež musím zapojiť :D KOMFORT, ÚDRŽBA, EFEKTIVITA, BEZPEČNOSŤ a to všetko s výborným pomerom k CENE !
rýchlosť a bezpečnosť
Článok sa načítava...
Po predchadzajucej negativnej skusenosti s plynovym horakakom(teplo ktore sa z neho sirilo na zastenu a listy-cele sa to po par rokoch ohlo a znicilo) a po skusenosti zo sklokeramickou doskou ktora mi pripominala staru dvojplotnicku(hlavne deti lubia chytat rovne dosky ktore su horuce...) sa v novej kuchyni urcite budeme tesit na bielu indukcnu dosku... ;) uz len dostavat domcek a namontovat... :)
Ľahká údržba a bezpečnosť na najvyššej možnej úrovni.
Elektricky "pohon", ktory je zaroven vykonny aj usporny. Nemusime doma cuchat spaliny z plynu, umyvat komplikovany sporak. Zaroven sa menej pripaluje a lahsie cisti, ako starsia "sklokeramika". Vyborna ovladatelnost a davkovanie vykonu, bezkonkurencna rychlost ohrevu v rezime turbo. PS: Takto sa robi PR ;-)
hlavne rýchlosť ohrevu a regulácie, bezproblémová údržba a aj dizajn
rýchlosť ohrevu, úspora energie, dobrá údržba, výborná cena
nízka spotreba energie, údržba, rýchlosť
Profilova fotka
Mne sa velmi paci ze po odstraneni hnca sa doska sama vypne,,,
No jednoznačne, rychlosť, čistota, ohrev len vo velkosti hrnca (uspora energie),nehrozí nebezpečenstvo popalenia, vypne sama po odstranení hrnca a hlavne vynikajuca cenova dostupnosť k pomeru kvality.
Profilova fotka
úspora energie a rychle vychladnutie, takze bezpečné aj pri malých deťoch...A este aj dobre vyzerá :)
rychlosť, dobra regulácia, dizajn
Setri cas okamzitym zahriatim, uspora energie, bezpecnost, cenova dostupnost
Rychlost ohrevu, bezpecnost, komfort :)
Ahoj. Indukční ohřev je pro domácí vaření nevýznamnější vynález od časů, kdy člověk začal k vaření používat oheň. Nyní je již cenově dostupný všem zájemcům. Snad jediná nevýhoda je, že při výměně plynového sporáku za indukci a elektrickou troubu, musíme udělat rekonstrukci elektriky, což je zejména v panelácích tak trochu problém. Není ale neřešitelný. Takže za mě, je to revoluce v technologii vaření. :-D
1. Ušetrený čas okamžitým zahriatím, 2. dobra regulácia výkonu, 3. energetická účinnosť.
dobrý deň, pred rokom sme prerábali kuchyňu, a dlho som sa rozhodovala, na čom, ako gazdinka budem variť. Vypočula som si názory veľa gazdiniek, a nakoniec sme sa rozhodli pre indukčnú varnú dosku. Bola som z nej milo prekvapená. Medzi hlavné výhoda patrí hlavne to, že sa ohrieva len povrch na ktorom je hrniec, čiže nehrozí že by ste sa popálili, a oproti plynovej varnej doske sa aj rýchlejšie pokrm uvarí, čiže to aj šetrí energie. Rýchlo sa vychladí po varení indukčná doska, a ešte také veľké plus by som povedala,že ak niečo vykypí z hrnca, tak sa to na dosku nepripáli,nakoľko ta časť je chladná,ohrieva sa len povrch pod hrncom, takže koniec nekonečnému čisteniu varnej dosky po varení :)
úspora energií,času,euríček,dizajn.
Profilova fotka
Energeticka uspora, rychlost, komfort.
rýchlosť, bezpečnosť, úspornosť , jednoduchšia údržba
1
2
5

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?